ljudi vi mene ne kontate ili ja vas... kapiram ja da je kec extra igra kako vi kazete , nisam igro, pa zato se sad i lozim , jer ocu da odigram dvojku, kazu da je isto , samo jos bolja grafika...
i sto ja sad da igram keca, kad cu posle verovatno da mi bude 'deja vu' kad vidim dvojku... ...
ljudi vi mene ne kontate ili ja vas... kapiram ja da je kec extra igra kako vi kazete , nisam igro, pa zato se sad i lozim , jer ocu da odigram dvojku, kazu da je isto , samo jos bolja grafika... i sto ja sad da igram keca, kad cu posle verovatno da mi bude 'deja vu' kad vidim dvojku... ... gledao sam klipove na You Tube... pa sam video sta sam propustio ... a i nadam se da je nova igra ok... jako retko izlazi nesto da se meni barem svidi...Od Dead Space,Fallout,The Witcher i Stalker, nisam vido pristojnu igru,da te malo uvuce u pricu jace i zadrzi pred monitorom... i ne nervira pritom... mada o ukusima i ne vredi mnogo raspravljati... Peace,)
presao na dvojku...bioshock me prijatno odusevio. dopada mi se jako BS2. grafika i atmosfera u igri su sjajni. Rapture izgleda detaljno i sve super klizi bez seckanja. A tek zvuk... ma strava... iskreno dvojka mi je zesca , verovatno zbog grafike,imam utisak da je igra ispeglana do detalja a to volim.
nego imam 2 pitanja da mi neko odgovori:
1. cemu sluzi 'force global lighting' opcija u grafic setings i sta menja kad se ukljuci?
2. zasto su mi one opcije za DX10 detail , odmah ispod , nedostupne? zar igra nije i za dx10? (imam ATi4850)
Da li neko zna u cemu je problem, i kako da ga resim? Postoji li neki patch za to ili tako nesto?
Hvala.
Ili je nepogrešiva nVidia napravila neku brljotinu sa driverima ili je u pitanju loš narodni lek, neka fora sa zaštitom kao pijana kamera u GTA4. Probaj sa nekim DVD-om od prijatelja.Nah... dzabe, reinstalirao sam igru, a pre toga instalirao najnovije drajvere, ali sve i dalje izgleda isto. Pih, glupo mi ali moram - uninstall.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari