a sta to drugo ima sem spasavanja/harvest-ovanja malih sestri ? ( tj da se nadju sve na nivou i da sestra skupi adam iz leseva ) jel moze negde da se vidi game played i stats kad se zavrsi igra ?
Jos kad je izasao Bioshock 1 bila je ta prica, da je radnja kao stvorena za film. A i jeste, daleko vise od Tomb Raider-a ili Max Payne-a. Vec ima slicnih filmova ovima, ali bioshocku, koliko znam,nema
moze da kaze ko sta hoce . ali igre su logican nastavak filma kao umetnosti.
Ali ljudi su takvi, lenji, mrzi ih da stvari skapiraju onako kakve one jesu nego svako u svojoj glavi konstruiše svoje viđenje..
???? Otkud ti znas da je ono sto ti mislis istina i da tako jeste, to je samo tvoje vidjenje? Lepo je cika Zenon rekao, istina ne postoji, vec samo individualno vidjenje iste. Jednostavne stvari ne treba duboko analizirati, izgubi se sustina u tom procesu![]()
Kako da iskoristim GENE TONIC?
Ne vidim koja je komanda(dugme) da bih uopste i video sta imam od tonika...![]()
Moze ali mu treba lekic, i obicno se primenjuje na narodnu verziju koja nije primila lekic![]()
![]()
jel mislis na plasmide ili bas oruzje(desna ruka)? posto meni plasmids nisu radili na par mesta,tj tresla se leva ruka,kao da je bug u pitanju,ali onda kad predjem nivo npr. normalizuje se.
U pitanju je oruzije. Ne znam iz kog razoga , ali nista osim one burgije, hack-tool-a i plazmita jednostavno ne radi, cak i kada nadjem novo oruzije![]()
cak sam i odgledao ceo credits ! i primetio neke stvari kojih nema ni u prvom ni u ovom delu
Cekamo trojku !
evo ti linak sa jutjuba:
http://www.youtube.com/watch?v=I5XSHtPSxFw
imas 4 kraja, 3 nocna i jedan dnevni / majkl djekson, on je nas/
bas sam gledao da nema neki 'hepiendier' kraj ...
recimo oni se svi ponovo spoje, idu u sumu , na more ... itd...
Da, on u oklopu a i ona i trče preko neke livade pune cveća.:d
...
Ima li naznaka da će se raditi treći deo uopšte?
U pitanju je oruzije. Ne znam iz kog razoga , ali nista osim one burgije, hack-tool-a i plazmita jednostavno ne radi, cak i kada nadjem novo oruzije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari