Zamena Kartica
Pozdrav,
Ukupno su dve kartice stigle do distributera.
Imamo ubeležene serijske brojeve tih kartica.
(mogu da ih postujem ukoliko je potrebno da se to potvrdi, jedan od serijskih brojeva i vaš Ivane)
Lično sam bio prisutan kada su kartice testirane u servisu i problem na karticama potvrđen!
(O čemu sam vas i obavestio preko facebooka, mogu da napravim i postujem screen shotove te konverzacija ukoliko je potrebno)
Tada Vam je ponuđeno da ukoliko želite da se kartice ipak zamene da se obratite na email.
Niko se nije obratio na email za zamenu do danas!
Na insistiranje korisnika, kartice su vraćene nazad pre nove godine, da ne bi ostajale na servisu u toku praznika.
(Takođe mogu da postujem screen šotove te konverzacije sa facebooka)
Sve je potpuno dokumentovano.
Lično je kancelarija svima preko facebooka poslala obaveštenje zašto se kartice vraćaju nazad i na čiji zahtev, kao i da je problem identifikovan i da se čeka novi BIOS i driver koji bi trebalo da reše problem.
(Takođe mogu da postujem screen štove sa facebooka)
Ponovo kažem svi kojima kartice ne rade na stock podešavanjima, sa novim BIOS'om, treba da vrate kartice nazad i biće zamenjene!
Zašto se do sada niste javili direktno za zamenu u to neću ulaziti.
Ne mogu da razumem da vam je lakše da postujete 10x na benchmarku i da se žalite kako vam nešto ne radi, umesto da pošaljete 1 email da vam se to što ne radi zameni.
Što se zamene tiče možete menjati i za drugi model, NVIDIA itd.
Evo samo da navedem vaš poslednji odgovor sa facebooka:
-------------------------------------------------------------------------
Ivan Gligorijević January 16 at 2:20pm Report
Ok,
Jesam bio malo ostriji na recima, ali shvatite da je sve u afektu.
Prvo los bios, pa zatim cekanje na novi dva meseca, pa sad i overklokerske mogucnosti za memoriju nikakve

Mora da priznate da je malo previse maltretiranja.
Ali i sam sebi kazem da nemam srece sa ovom kartom(kao i ostali) i idem dalje.
To sto ste ponudili zamenu sa vase strane je OK, ali sta ako opet zapadne karta sa istim problemom, kao sto se vec i desilo u jednom slucaju?
Izvinite na malo ostrijim recima sve je to proisteklo iz licnog nezadovoljolstva prema ovoj kartici, a ne licno prema nekom clanu iz ekipe Gigabyte srbija.
Meni je u stvari radnja trebala da ponudi zamenu ili povratak novca(po novom zakonu) pa da posle toga vama prosledi na testiranje i iznalazenje problema, a ne da ja cekam dva meseca dok se ne resi problem.
Imao sam i troskove slanja u radnju i nazad , kao i sto sam morao da kupim drugu karticu, dok sam cekao resenje problema.
Eto to je ukratko sadrzaj onoga sto se izdesavalo i nadam se da razumete.
Pozdrav.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------