Šta je novo?

BIOS za Gigabyte 6850 ... Utisci

Ja isto zahvaljujuci ljudima koji su u Gigabyte menjam na Asus stvari i nikada vise ne kupujem komponente na jednom mestu. Doziveo sam i ja da se tresem za ceo komp zbog ludaka samo kod mene nije u pitanju grafika ali moze doci do crkavanja svega. Nebitno prioca je o Gigabytu. Oni su nasli pa zasli i izgleda da sve pricice ovde oko zamene i oko svega su bile da se ljudima zamazu oci i da se smire ljudi bar na nekoliko dana. Iskreno ocekujem poruku da su svi srecni i zadovljni ali se agonija ljudi produzuje. Ja cu da odstampam majce sa natpisom Ne kupujte Gigab yte ako ste gejmeri i ako ne mozete da igrate igricu kartu ce tretirati kao ispravnu. Koliko bi kostalo jedno 200-300 takvih majci da see odstampa. Sa velikim natpisom.

Ajde stvarno ako ne rese ovo da napravimo takvu kampanju ja cu ici po osnovnim skolama mda ucim decu od malena da Gigabyte ne valja nemaju los kvalitet uvek nego su bezobzirni prema kupcima.
Ukratko prevarili su hiljade ljudi sirom sveta.

Poslednja izmena:
Drugari, meni se s vremena na vreme zabode komp (crn ekran, ne reaguje uopste sem na reset il power button), a da pritom nista ne radim na njemu (desktop, idle)?
Nije mi se desavalo sa prethodnom kartom (nvidia gtx260).
OS mi je Win7 64bit, a karta ozloglasena GB 6850.

brutose, brutose :) Pročitaj drugu temu o ovoj kartici u istomoovom podforumu. Verovatno imaš prvu verziju BIOSa. Sa njom smo imali plave ekrane i zaglupe sistema Ostlae nam takođe nisu ništa dobor donele. Reklamiraj to što pre i kupi kutiju bromazepana od 5mg, da ti ne bi otišli živci.

:wave:

Flashovao sam bios sa sajta, najnoviji driveri... htedoh da pitam da se ne desava jos nekome? Zivci mi ne odlaze... barem ne zbog kompa :)

Gospode boze taj Gigabyte nema to vise G od starog Gigabyta. Gledam onu plocu G1 Assassin i razmsiljam da li ce opravdati svoje ime. Kada bi mi je rodbina donela na poklon, ne znam kako bi sakriop nezadovoljstvo pred ljudima. Potrudio bi se da zamenim za Asus posto MSAI nece tek uci u moj komp znaci tu nema veze kvalitet. To bi se pre obesio nego taj natpis uneo u kucu.
Samo u MSI kvalitet sam je licno uverio, bar plocu koju imam ko zna koliko godina a i izgled i ploca i kartica im nije los, ploce imaju najlepsu boju sem onih plavih slotova za memoriju, lepse i od Asusa.
Ali dzabe im to...
Slab je tu bromazepam kada Gigabyte krene da vadi dusu samo Xanax pomaze.

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Ne vidim kakve veze ima tvoj post sa ovom temom, osim što sistematski pljuje po GIGABYTE'u u svakom postu.
G1 Killer serija kod nas još nije ni došla, niti je Bench radio test, a ti već najbolje znaš kakva je i šta je ???
U svim svojim postovima iznosiš isključivo neosnovane informacije!

Gospode boze taj Gigabyte nema to vise G od starog Gigabyta. Gledam onu plocu G1 Assassin i razmsiljam da li ce opravdati svoje ime. Kada bi mi je rodbina donela na poklon, ne znam kako bi sakriop nezadovoljstvo pred ljudima. Potrudio bi se da zamenim za Asus posto MSAI nece tek uci u moj komp znaci tu nema veze kvalitet. To bi se pre obesio nego taj natpis uneo u kucu.
Samo u MSI kvalitet sam je licno uverio, bar plocu koju imam ko zna koliko godina a i izgled i ploca i kartica im nije los, ploce imaju najlepsu boju sem onih plavih slotova za memoriju, lepse i od Asusa.
Ali dzabe im to...
Slab je tu bromazepam kada Gigabyte krene da vadi dusu samo Xanax pomaze.

Sada pošto je GIGABYTE zamenio kartice.

Mislim da bi bilo fer objaviti i ovaj link isto, posto se radi o zvaničnom AMD forumu gde se diskutuje isti problem na XFX i MSI karticama 6850, što dokazuje da nije problem isključivo vezan za GIGABYTE.
Takođe sa ovog threada se moze videti koliko dugo se cekao zvanicno resenje od AMD-a.

XFX MSI
http://forums.amd.com/game/messagevi...VIEWTMP=Linear

HIS
http://forums.amd.com/game/messagevi...VIEWTMP=Linear

Citam vec danima ove rasprave i iznenadjuje me jedna stvar u celoj prici. Kazes nije samo Gigabyte kriv, kriv je AMD. OK ako ste vi napravili kartu bez greske, a kriv je AMD, to bi znacilo da ste vi MORALI otkriti gresku pre nego sto ste i izbacili karticu na trziste. Valjda poneku napravljenu karticu i testirate. Nemoguce je da se cela serija provuce samo tako, da gasi sliku, zabada i slicno. To samo znaci da ste MAXIMALNO ALJKAVI i da vas ne zanima kvalitetan sistem kontrole kvaliteta. Da niste malo previse popustili taj sistem zarad 2% nize cene? Razmislite malo o tome. Jednom kada se dodje na rdjav glas onda je vec odavno prekasno da bi se bilo sta menjalo.

Pozdrav!

Vrh Dno