- Učlanjen(a)
- 04.12.2009
- Poena
- 170
Ja isto zahvaljujuci ljudima koji su u Gigabyte menjam na Asus stvari i nikada vise ne kupujem komponente na jednom mestu. Doziveo sam i ja da se tresem za ceo komp zbog ludaka samo kod mene nije u pitanju grafika ali moze doci do crkavanja svega. Nebitno prioca je o Gigabytu. Oni su nasli pa zasli i izgleda da sve pricice ovde oko zamene i oko svega su bile da se ljudima zamazu oci i da se smire ljudi bar na nekoliko dana. Iskreno ocekujem poruku da su svi srecni i zadovljni ali se agonija ljudi produzuje. Ja cu da odstampam majce sa natpisom Ne kupujte Gigab yte ako ste gejmeri i ako ne mozete da igrate igricu kartu ce tretirati kao ispravnu. Koliko bi kostalo jedno 200-300 takvih majci da see odstampa. Sa velikim natpisom.
Ajde stvarno ako ne rese ovo da napravimo takvu kampanju ja cu ici po osnovnim skolama mda ucim decu od malena da Gigabyte ne valja nemaju los kvalitet uvek nego su bezobzirni prema kupcima.
Ukratko prevarili su hiljade ljudi sirom sveta.
Ajde stvarno ako ne rese ovo da napravimo takvu kampanju ja cu ici po osnovnim skolama mda ucim decu od malena da Gigabyte ne valja nemaju los kvalitet uvek nego su bezobzirni prema kupcima.
Ukratko prevarili su hiljade ljudi sirom sveta.
Poslednja izmena: