@igiton Svakako preporucujem prelazak na noviji firmware... Tarabica + slusalica za download mode, pa flash!
Eh da... evo jedne zanimljive stvari. Kada ubacim odredjene NV Itemse, koje sam skinuo sa neta (stvarno ne znam odakle), u "Messaging" mi se pored Inbox-a, Outboxa, itd... pojavi Instant Message opcija. Kontam da je to nesto poput internog Messengera (nalik msnu / migu). Takodje, pojave mi se i neke dodatne stavke pod "Profiles"... a sve to pod bilo kojim drugim NV Itemsima ubacenim ne postoji :S
Evo prilozeno, kako to izgleda...
itd... itd... da ne ulazimo u sve opcije
E sad... video sam podesavanja, trazi se neki server, port... bla bla... ima li neko tu opciju sem mene i zna li da je podesi?
Jos jedna stvar koja me zanima je: Danas sam pronasao jedan bug, pa bih vas molio da kazete da li je tako i kod vas. Kada se oglasi ALARM, a telefon je zatvoren, ako otvorim telefon, a prethodno ne zaustavim alarm - automatski se ugasi. Govorim o alarmu "budilniku", ne ono kalendar i to... Znaci, isprobajte pa mi recite, ako nije problem... nastelujte alarm za nekoliko minuta napred, zatvorite telefon i kada se alarm oglasi samo otvorite poklopac, ne prekidajte alarm, nista. Inace, imam vodafone v58.
I da ponovim staro pitanje na koje nije odgovoreno

,
pa ako ima nekog dobre volje nek testira ove bagove, kako bih znao dal je do mene il je tako svuda... tj. dal da ga flesnem po peti put ili ne
Kada pokrenem KD Player ili LyricShow Player i zelim da ubacim pesme sa mem.kartice u plejlistu, telefon mi se ugasi. (dok kada ubacujem nesto sa memorije telefona, uspem da ubacim i sve radi super) Inace, to je jedini problem koji imam sa gasenjem telefona.... koristim vodafone 58. Zanima me, da li ima jos neko ovakvih problema na vodafone-u ili je to samo moj telefon pobrljavio