Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

e ljudi ja ocigledno ne umem da koristim opciju trazi u temi....
skinuo sam vodafone software ali ne znam kako da ga instaliram....el moze pomoci
ja da znam ne bih okacio poruku a znam da ste pisali x puta,a pritom nema na 100-toj strani....help
i ako moze mada sam vec to nasao...kako se sklanjaju vodafone linkovi(oni free downloads....)

@nikola's
Nisam pri kompu, da bih ti poslao... Veceras cu, a ti za to vreme proveri imas li folder MasterMind u fs:/brew/mod, pa mi javi... pozz

@mladenu imam to je ona igrica sto se igra u app manageru,ona moze da se igra i kad je telefon preklopljen.pozz

Samo Sam Hteo Da Wam Se Zahwalim Na Swemu !!!!! Moj Mob Sada Sljaka Kao Zmaj !!!! BOLJI JE OD NOKIE N95 !!!!!

Poslednja izmena:
jel ima neko od vas ef 91,ili da zna da ga neko koristi,i znali se opste nesto o tom telefonu,moze li se naci negde....

NAPOKON!!!:banana:
Koristite java aplikacije i igrice nesmetano, u slucaju zatvaranja poklopca telefona... Nema vise prekida...;)
Konacno mozemo koristiti KDPlayer, kao odlican java multimedijalni player u punom svetlu...I mnogo toga...;)
Sve sto treba je instalirati okacene fajlove na isti nacin kao da se radi o brew aplikaciji...
Uzivajte
Pozdrav:wave:

Prilozi

• To_je_to.ZIP
    2.1 KB · Pregleda: 116
@mladenu pa ovo i nije tako lose,al ajde mi kazi kako da kada preklopim telefon sve bude u normalnom stanju,a ne da mi sve bude crno,pa se nekad pojavi samo za bateriju,nekad sat,kako to da poooooodesim???????heeeelp

Prilozi

• DispCapture.bmp
    56.3 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
Pozz svima na forumu. Ja sam novi ali vec duze vreme pratim desavanja i uputstva o resavanju problema na fonu!
Stvarno je extra i mnogo mi je pomogao,nema problema za koji nije postavljeno resenje,svaka cast.
Nego ja sada imam jedan problemcic!Citao sam o onom Fieldtestu pomocu koga moze da se ubaci onaj FaceWarp i dr. igre i aplikacije ali meni nece.
Odradim sve onako kako pise u uputstvu,preko BMC-a napravim sve one foldere i u common kopiram onaj BAR file ali kad otkucam 000000 i slusalicu u Fieldtestu nema onih dodatnih opcija!
Ako neko moze da pomogne jer stvarno neznam u cemu je problem?

Unapred hvala.Pozz!

@mladenu pa ovo i nije tako lose,al ajde mi kazi kako da kada preklopim telefon sve bude u normalnom stanju,a ne da mi sve bude crno,pa se nekad pojavi samo za bateriju,nekad sat,kako to da poooooodesim???????heeeelp
Takodje isti problem!

Nego @mladenu obilazi ti tu temu na kojoj si nasao ovo... mozda nije final verzija, mozda srede rusi ovo, pa nas obavesti ako bude nesto, ili ako nadjes ista slicno. :D

Poslednja izmena:
Vodafone V58... Javlja mi se sledeci BUG!

Telefon je zaklopljen i bilo da mi stigne poruka ili da imam propusten poziv... ponekad... kad ga "odklopim" da bi procitao poruku ili pogledao propusten poziv fon se jednostavno UGASI i nece da se upali sledecih nekoliko puta vec se stalno gasi...

Da li je neko imao ovakav problem?

@djole90 pa probaj ovo ponovo-u brew-mod napravi folder " FieldTest " pa u njemu " res " pa u res napravi " common " i tu prekopiraj bar fajl sto sam ti okacio.Mozda bar fajl nije bio u redu... evo koji ja koristim okacio sam ti,pa probaj.pozz

DOBRODOSAO NA FORUM :party: pozzzzzzzzzz

@<Rio_da> pa flashuj ga ponovo i sve ce biti u redu.pozzz

Prilozi

• Field test.rar
    1.6 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:

Telefon je zaklopljen i bilo da mi stigne poruka ili da imam propusten poziv... ponekad... kad ga "odklopim" da bi procitao poruku ili pogledao propusten poziv fon se jednostavno UGASI i nece da se upali sledecih nekoliko puta vec se stalno gasi...

Imam vodafone 58 vec dosta dugo i nista slicno mi se nije desavalo... sad ne znam do cega ti je to, al do vodafone-a nije :type:

@djole90 pa probaj ovo ponovo-u brew-mod napravi folder " FieldTest " pa u njemu " res " pa u res napravi " common " i tu prekopiraj bar fajl sto sam ti okacio.Mozda bar fajl nije bio u redu... evo koji ja koristim okacio sam ti,pa probaj.pozz

DOBRODOSAO NA FORUM :party: pozzzzzzzzzz

@<Rio_da> pa flashuj ga ponovo i sve ce biti u redu.pozzz
E hvala puno nikola's! Ovaj FieldTest sto si mi dao radi.
Ali sada je problem sto kada udjem u FieldTest i nadjem tamo u content FaceWarp,kada slikam
telefon mi se ugasi! Jer znas mozda u cemu je tu problem?
E da i jos nesto, ako ti nije problem da mi napises ukratko kako mogu da slusam muziku i igram igrice istovremeno, ako znas kako i ako je to uopste nekom uspelo!
Citao sam o tome ali mi nije bas najjasnije sta trebam da uradim posto je na ruskom.
Hvala jos jednom, veliki pozz!

Poslednja izmena:

v48, isto, ukoliko ne aktiviram spoljni pre otvaranja telefona.

Stara 064/11x , nece da radi sa novijim firmwareom.

Nego evo mog problema sa gasenjem... Kada pokrenem KD Player ili LyricShow Player i zelim da ubacim pesme sa mem.kartice u plejlistu, telefon mi se ugasi. (dok kada ubacujem nesto sa memorije telefona, uspem da ubacim i sve radi super) Inace, to je jedini problem koji imam sa gasenjem telefona.... koristim vodafone 58. Zanima me, da li ima jos neko ovakvih problema na vodafone-u ili je to samo moj telefon pobrljavio

Molim Vas ako neko ima Vodafone SVN 58 neka ga okaci na forum jer ne mogu da ga skinem sa www.gsm-multifund.de posto neznam nemacki. Unapred zahvalan!

@nenad.j ovde se uloguj na ovaj sajt evo ti user i pass: USERNAME: lidijanikolas PASSWORD: nikola11 pozzz Ako ga flashujes srecnoooo.pozzzzzzzzz

Poslednja izmena:
Hvala puno brate! Imam vremena pa cu da se igram sa telefonom malo. Mozda nesto novo pronadjem.Pozz

@nenad.j ako ti je potreban neki program za back up nv items-a,ili za nesto drugo imas to u mom potpisu desno.pozzz SRECNO SA FLASHOM

Vazi,nije problem da isprobam neke fore pa ako zeznem nesto flesovacu fon. Pre par meseci sam flesovao fon ponovo na SVN48 i sada radi solidno,retko se gasi.Javicu ako ubacim nesto novo u fon sa cim su drugi imali problem. Hvala na svemu i pozzzzz

@djole90 problem je u tom programu face warp jer FieldTest ne podnosi aplikacije koje traze da koriste neke stvari iz sistema pa se zato resetuje.Evo ovde imas resenje za tvoj problem http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1216392&postcount=1771 ako nemas karticu onda umesto card0 ukuca user...pozzz
OK, hvala na savetu, probacu to sto si mi reko pa ti javljam dal je uspelo!
Sta bi sa onim igrice i muzika istovremeno, jer mozes malo da mi pojasnis ili okacis neko uputstvo molim te?
Hvala puno! Pozzzzzzz!

OK, hvala na savetu, probacu to sto si mi reko pa ti javljam dal je uspelo!
Sta bi sa onim igrice i muzika istovremeno, jer mozes malo da mi pojasnis ili okacis neko uputstvo molim te?
Hvala puno! Pozzzzzzz!

Prvo vam treba prosirenje za field test. http://narod.yandex.ru/100.xhtml?kraze1984.narod.ru/sxg75/SL91TC/mod/fieldtest_forms.zip
Stavis u user/Misc. odredjenu igrcu ili aplikacuju koju hoces da pokrenes dok je mediaplayer ukljucen (stavis i jar i jad fajl) npr gmail.jar i gmail.jad.
Mini comanderom ili opera mini fajl menadzerom iskopiras ta dva fajla u FS, npr fs/content.
Ides u Field Test (000000)/App manager/AMS/Browse midletson phone/Fs/content/gmail.
i pustis ga. to je to.

ali prvo pusti muziku pa tek onda udjes u igru..................

P.S ovo sam kopirao od wladan-a (samo da se zna)

Poslednja izmena:
Prvo vam treba prosirenje za field test. http://narod.yandex.ru/100.xhtml?kraze1984.narod.ru/sxg75/SL91TC/mod/fieldtest_forms.zip
Stavis u user/Misc. odredjenu igrcu ili aplikacuju koju hoces da pokrenes dok je mediaplayer ukljucen (stavis i jar i jad fajl) npr gmail.jar i gmail.jad.
Mini comanderom ili opera mini fajl menadzerom iskopiras ta dva fajla u FS, npr fs/content.
Ides u Field Test (000000)/App manager/AMS/Browse midletson phone/Fs/content/gmail.
i pustis ga. to je to.

ali prvo pusti muziku pa tek onda udjes u igru..................

P.S ovo sam kopirao od wladan-a (samo da se zna)
Hvala puno Aces High,probacu ovo sto si mi reko!
Jer mozes samo da mi kazes kako se kopiraju ta dva fajla u FS/content posto to dosada nisam radio!
Jos jednom hvala puno!

P.S Kada probam javljam ti dal sam uspeo, pozzzzzz!

Pa kada udjes u Mini Commander...............na levoj strani se nalazi gde ces da kopiras
a na desnoj sta kopiras..................
e na desnoj strani nadjes ta 2 fajla (kopira se na 5) a na levoj nadjes fs/content i tu kopiras ta 2 fajla.................

nista ti javi..............i uzivaj..............pozzzzz

Poslednja izmena:
Pa kada udjes u Mini Commander...............na levoj strani se nalazi gde ces da kopiras
a na desnoj sta kopiras..................
e na desnoj strani nadjes ta 2 fajla (kopira se na 5) a na levoj nadjes fs/content i tu kopiras ta 2 fajla.................

nista ti javi..............i uzivaj..............pozzzzz
E ja probao ono sto si mi reko, iskopirao dva fajla od neke aplikacije koju sam hteo, udjem u FieldTest,pa App Manager/AMS/Browse Midletson phone/FS/content/mig33bta i umesto da pokrene aplikaciju meni se ugasi telefon!
Sta sada da radim, jer znas neku drugu foru mozda?
Citao sam negde nesto u vezi group i policy dozvole neke i to sam ubacio u fon!
Jer znas nesto u vezi toga mozda, i jer tebi rade igrice i muzika istovremeno?
Hvala,pozz!

pazi.............i meni nece da radi Opera i Mig33..................
ostali programi rade.......................(ne znam zasto nece ti programi, zato sto su za net, nemam pojma)...................
znaic probaj drugu igru..........ili program................i radice ti...........u to sam uveren samo prvo pusti mjuzu i onda udji u Field Test i pokreni i uzivaj.................
meni zavrseno radi.................pozzzzzz

Nazad
Vrh Dno