Telefon cita MPEG4 i to:
VIDEO: 320x240 @ 130kbps & 15fps
AUDIO: AAC @ 64kbps & 44100Hz
u kom programu da radim pomenutu kompresiju![]()
aj' mi preporuci neki
Sto se tice gubljenja liste poziva imao sam isti problem cim sam kupio telefon. Sve je radilo par dana dok nisam resio da instaliram gmail. Download-ovao sam ga i pokrenuo i od tada tel. vise nije pamtio pozive. Odneo sam ga u servis gde su ga flesovali na ru 58 besplatno. Od tada je proslo neka 2.5 meseca i za sada je ok. Ponovo sam skinuo gmail ovog puta bez problema. Eto ako ste instalirali neku aplikaciju mozda je ona to izazvala.... Ko zna....
Karticu od 2GB prepoznaje isto kao od 1GB (znaci samo ~990mb). Isprobano na v58.
Telefon cita MPEG4 i to:
VIDEO: 320x240 @ 130kbps & 15fps
AUDIO: AAC @ 64kbps & 44100Hz
u kom programu da radim pomenutu kompresiju![]()
aj' mi preporuci neki
moja preporuka je definitivno MediaCoder
ne bash mali ali jako motjan program koji je inache freeware.
http://mediacoder.sourceforge.net/
Ja sam sve izvadio i skinuo se sa neta, iskljucio antivirus i sve programe u begraundu i nista komp nije radio sem toga. Sad ja sam prekinuo tom prilikom (kliknuo da ne nastavlja instalaciju) i fon ima mrezu i mogu da zovem i da saljem poruke i koristim sve precice (na brojevima, soft tasterima) ali ne mogu da udjem u meni. Kada kliknem na srednji taster cuje se zvuk da je pritisnut ali se nista ne desava, inace srednji taster radi kada udjem u neku od opcija.
Pri instalaciji on radi neki bekap, jel moze nesto sa tim da se uradi. Ja sam probao da instaliram EF81_IP17.0.16_de-BRDHandel-std_58_0147_3GSwupFU_SGLPK
Ljudi, morate da shvatite, kad jednom flesujete drasticno povecavete procenat mogucnost da vam nesto crkne ili ne radi kako treba.
...
Ljudi, morate da shvatite, kad jednom flesujete drasticno povecavete procenat mogucnost da vam nesto crkne ili ne radi kako treba.
Ja sam licno ufleshovao 10-ak telefona (drugarima, poznanicima) i svima telefoni rade odlicno. Jednog samo zeza prijem ali zato postoji repair file koji resava sve probleme. Lepo je naglaseno u vise navrata da treba malo vise truda i posla da bi se telefon doveo u potpuno funkcionalno stanje, nema potrebe za pljuvanjem, prelistajte lepo temu.
Ako nije problem, jel može nekakvo objašnjenje oko tog repair fajla za prijem.
Imam nemački V58.
Hvala unapred!
jel to ono kad ti je nonstop limited service? jel na to mislis kad kazes za prijem???
plz hitno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari