ljudi il se tripujem ili ce neko da fasuje...
uzeo tel u inter***-u, vodafone v48, odneo ga u cumicevo da ga fleshuju na nemacki v58 zbog garancije, ostavio pola sata i kao gotov je i daju mi ga. Ja pogldam tel i skontam da to nije isti koji sam ostavio, zbog jdne ogrebotine koju sam sa strane imao i koja me je jako iritirala, a koje vise nema, dok ima jedno novo ostecenje na poklopcu,kao od nekog udarca , kojeg nije bilo ranije ! Kazem ja to njima, oni kao ma nije, kao pogledaj broj na poledjini ispod baterije i uporedi sa onim sa garancije (svi papiri su bili kod njih dok su ga fleshovali) , ja pogledao i isti su kao...i ***a, sta cu odem ja...
medjutim sada ponovo nesto cackam, i nisam siguran da li sam video da je na onoj nalepnici nazad ranije stojalo 'made in china' a sada stoji made in germany..
a druga stva je sto sam primetio da je poklopac od baterije nesto labaviji, da ima lufta
e sad,da se ne bih tripovao, bio bih vam zahvalan ako mozete slikati deo telefona gde su one nalepniice (iza baterije) da vidim raspored, i da li je vama china ili ger, i naravno ako jos neko ima taj trip za plastikom od baterije, poklopac?
Takodje i za bateriju sta stoji made in.
inace za ostalo, telefon je keva.