i sad sam skontao josh jednu neobichnu stvar
kad ga ugasim pa upalim
nestanu sva moja podeshavanja
i svi moji walpejperi
sve se vrati na onako kakvog sam ga kupio
bahh
Posto mi se niko nije javio gde ima u NS ef81za 90e, zna li neko gde u BG moze da se nabavi za ovu cenu? Vidim da je par vas uzelo za te novce...![]()
Ovom mom drugu sto je kupio juce telefon baterija se punila od sinoc u 10 do jutros u 10 i ispraznila se pre pola sata. Jel moguce da baterija nije dobra??
Ljudi, meni se telefon, kada probam da gledam klip na spoljnjem ekranu, samo ugasi. Jel to normalno i da li je neko uspeo da gleda klipove na spoljnjem ekranu ili je to samo slucaj laznog reklamiranja?
Da pojasnim pustim klip, sklopim telefon i... ode on. :crash:
Ajd sadad da ne citam sve postove. Vlesovao sam fon na v58 nemacki i od tada sve sto primim preko BTa nece da mi otvori i vidi fh kao nepoznate fajlove tj. fajlove za koje ne postoji aplikacija koja bi ih otvorila dok im extenzije dodeljuje sasvim uredno npr xxx.mp3. U cemu je problem i sta da radim???
Inace idem u bg u *radnju koja je prva na spisku cena * tamo cu verovatno uzeti, nisam znao da kosta 90 sa Pdvom.A vidim da su ljudi ovde zadovoljni sa modelima iz te radnje.
i ja sam telefon uzeo u radnji koja se nalazi u bivsoj robnoj kuci beograd. dobio sam sve sto treba da se dobije uz njega (nabrojao je djwibe). telefon nije skinut sa mreze i odmah je updateovan firmware na v58 u obliznjem servisu u cumicevom sokacetu... inace to je drugi ef81 koji sam kupio, i prvi savrseno radi, samo je v48 sa vodafona, kupljen je odavno u jednoj drugoj prodavnici...
btw, u pomenutom servisu mogu na 58cu da se updateju i telefoni van garancije (citaj: kupljeni u drugoj radnji) i to za 600din, sto nije malo, ali vam covek garantuje ako se nesto...pokvari... u tom slucaju dobijete novi telefon...
I meni se telefon gasi ako zatvorim poklopac a media player pusta video. Video na spoljasnjem ekranu radi kada sinimis video klip, pa onda imas opciju da ga pregledas pre nego sto ga snimis ili obrises.
Proveri ti to prvo telefonom za svaki slucaj tj pitaj koja je tacna cena u dinarima, posto koliko vidim, pored svih cena stoji zvezdica a na dnu strane objasnjenje za zvezdicu je "* cena u bodovima, bez PDV-a. Plaćanje u dinarima."
TAKO JE!!! Samo sa NOKIA->EF81 i to sa v58 german softverom!!!![]()
Kako da resim to njesra?!?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari