...pitanje...pisali ste da rezolucija videa moze da se namesti na 320x240....da li samo za gledanje....ili i pri snimanju?Evo da spomenem da sam nasao 3 mane nemackog firmvera!
1.Nekad posle snimanja videa zaglupi i prikazuje samo crnu sliku u full screenu kada se pustaju video fajlovi!
2. Kada se saltaju slike visoke rezolucije u fullscreenu javi da neku nece da procita, ili da nema memorije da je procita.
3. Kada snimam preko diktafona, i reprodukujem to, ide nekoliko sekudni tiho, pa glasno, i tako u krug. U nekim momentima se i ton skroz izgubi!
Poz
...pitanje...pisali ste da rezolucija videa moze da se namesti na 320x240....da li samo za gledanje....ili i pri snimanju?
Posto niko nece da mi kaze da li i on ima problema da telefon pamti slike kao u ogledalu, bar mi recite da li smeta telefonu da ga odnesem u servis da ga opet prze. Znam da je pitanje mozda smesno, ali potpuni sam laik, zato unapred hvala...
Jel neko uspeo da namesti 3gej na 064, i kojim magijom?
Sto se tice tog "skrolovanja", nisam ga ni primetio do sad- da li ima realnih poboljšanja u odnosu na FW48? Konkretno: da li i dalje "skroluje" imena kontakata preko brojeva pri pritisku na zeleni taster, tj. pri ulasku u listu poziva, ili je to ubrzano ; da li pri slanju poruka kad birate primaoca iz liste kontakata i dalje "potura" fiksni broj (ako ga taj kontakt ima), bez obzira što je mobilni broj u tom kontaktu označen kao primarni, i pri zvanju iz imenika ga nudi po default-u ; il!?!
Da li neko uspeo da namesti da prikazuje cell info na 064 mreži? U meniju je uključena ta opcija ali se ništa ne prikazuje.
@Apostol
Thanks man!
E sad nesto zbog cega sam se iznervirao samo tako!!!!
Ako pustim neki 3gp, i stavim pauzu, posle pola minuta se restartuje telefon!!!!
Joj majko, koja tuga!
To bi novi firmware sigurno resio!!!Meni se desava da se sam od sebe restartuje i u toku razgovora
I nervira me sto mi kod imenika cita i brojeve s kartice kada je podesen da prikazuje brojeve s memorije telefona. Inace fw mi je v31
Nekad mi uopste ne prikazuje propustene pozive (pokaze da imam propusten poziv i kad kliknem nista), a nekad ih prikaze-nema pravila!
Ne znam da li bi zamena FW-a resila problem?
Ima li neko sa citacem kartica na kompu, da je iz Beograda, i da je voljan da mi odradi Check Disk?Ono sta sam primetio je da telefon ako se blokira cesto pobrljavi file strukturu na kartici i otuda se javi i problem sa nestajucim fajlovima. Resenje je da se kartica ubaci u citac kartica na PC-u i odradi Check Disk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari