Dal se nekom nije desilo ovako nesto:
Primetim u zadnje vreme da mi je par pesama, kada idem na Media player/Music/All, duplirano. Pretpostavim da nije to nista, reko kada izbrisem pesmu, izbrisace se sve... Ali, danas primetim da kada udjem u Media player, pa prebacim na slike, par slika koje sam izbrisao su ostale tu, tacnije ostao je samo njihov naziv, ne mogu ni da se otvore ni da se obrisu. Probam izbrisem pesme, ono ostane samo po jedna, koja ne moze ni da se otvori ni da se izbrise, isto kao slike. Odmah formatiram karticu, uradim master reset telefona, ali nista!!!!
Kada izvadim memorijsku karticu, u Media player-u je sve normalno, al cim je vratim vrate se i nepostojece pesme i slike. Stvarno nervirajuce!!!!
Inace softver mi je original, v-48, i tel je original, nije skidan sa mreze, bar nema vidljivih znakova da jeste![]()
Da li je moguce da ovaj tel nema ZOOM??? Daklem, slika sliku, otvorim je u full screena li ne mogu da je zumiram???
Da li postoji neki APP za pregled slika koji bi uneo i ZOOM mogucnost?
Da li je moguce da ovaj tel nema ZOOM??? Daklem, slika sliku, otvorim je u full screena li ne mogu da je zumiram???
Da li postoji neki APP za pregled slika koji bi uneo i ZOOM mogucnost?
Moze sve to da radi ali sa v58.djwibe je napisao(la):Kad otavaras sliku iz My Files onda mozes samo da vidis sliku u fullscreen-u. Cak ne mozes ni da saltas slike vec moras da izadjes iz slike pa da stanes na sledecu otvoris je
Valjda ce se i kod mene srediti, nervira me mnogo ovako...
@djwibe To radi u v48, i to nema kao opcija, nego kada slikas sa otvorenim telefonom, on rotira sliku da ispadne kao da si slikao sa zatvorenim telefonom, mislim da je tako i u v58.
telefon je 3G,i to ekstra dobro funkcionise! DjWibe!ja sam programer inace)Uzeo sam memorijsku karticu od 512Mb.I na ovoj kartici je instaliran program,naravno bez telefona je bilo raDjeno sa card-reader-writerom, SpeedITUp prg za widows je prepisen za ovaj telefon.Jeste zauzima oko 35-36 megabajta ali kad stavis karticu u tel,ne vidi se nista,samo da ima manje memorije,a telefon radi na 400-420Mhz! dosta brzo!) [email protected] ps>pored doc i pdf citaca ima jos 50 vrsta slicnih
USPEO SAM da popravim sam mobilni, posto mi je crko dok sam instalirao firmware 58.Ako vam se slucajno slicno desilo, a simptomi su da samo trepce benq siemens kada se upali a USB ne moze da ga prepozna treba da: Samo u isto vreme pritisnete # + power, i onda ga ponovo nakacite da USB , pokrenete upload na firmware58 i to je to! A servisu su mi rekli da ne moze da se popravi, ******.I strvno brze radi na 58, i mogu slike lakse da se pregledaju posto moze odmah da se ide na sledecu, i nema vise onih Vodafon gluposti.
Ljudi, ima opcija rotiranja slike, kada se pregledaju slike!
Otvorite sliku, ali ne u fullscreen-u, i onda na options!
ne mislim na to rotiranje, tako je ikod mene na v31, nego mislim na rotiranje slike pri gledanju, sto i nije potrebno al,ajde.
Nego izvalite sta kaze doticni "dj" sa ove strane
I, koja je poenta? Jesi li našao taj program i isprobao?
Takođe, ima li kakvog načina da se pojača zvuk prilikom razgovora (naravno da sam ga podigao na max pomoću strelice za gore)? Ovako slabo čujem sagovornika čak i kad nije galama naokolo...
Moze li neko da postavi backup NVITEMS-a ako moze da backup-uje.
Meni ne uspeva.
Moras da prebacis kontakte na telefon da bi mogao da sacuvas dva ili vise brojeva pod jednim imenomPitanje - kako da spojim dva kontakta u jedan (kontakti su mi na SIM kartici)?
Ma meni se to cini kao obican bullshit... Koliko sam procitao specifikacije njemu je proc default na 200 i kusur MHz tako da ona prica od 420 nikako ne prolazi.
Ako ima neko ko zna bas dobro ruski moze da prosita na onom furum.allsiemens.com sve sto treba jer su iz mog dosadasnjeg iskustva sa siemensima Rusi najjaci za njihov sw... Jos sam davno flashovao c60 sa ruskim sw...
Hvala, tako sam i mislio... Ipak, telefon je odličan, za sve pare (109e), još ovaj nije skidan sa vodafona, piše lepo EF 81, a ne vodafone, imam v48 i pitam se ima li potrebe da flash-ujem na noviji softver? Zbog brzine, pre svega, ali i stabilnosti... takođe, je l' istina da noviji f.ware može da produži vek baterije?Moras da prebacis kontakte na telefon da bi mogao da sacuvas dva ili vise brojeva pod jednim imenom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari