U podzemnom, ali je cena 150e. Malo je cigla...ali je tanak..znachi...ma videcjesh sam![]()
@djwibe
Da li imas problem sa mini commanderom?
Kod mene kada bilo sta kopiram ili prebacujem, kaze erorr, nema mesta na disku!!!
Da li je prvo potrebno da se otkljuca prisup memoriji prekop bitpim-a ili sta vec?
Vazi, ja cu okaciti ono sto sam stavio kod mene da radi!Isti slucaj. Nisam ga ni probao jer me smara onolike potvrde "allow". Stvarno bi trebali da isprobamo sta sve radi OK i to da postavimo ovde za skidanje.
Ljudi,jel zna neko gde uopste ima u NS-u da se uzme ovaj telefon?Voleo bih da ga pogledam uzivo pre nego ga kupim.
Ako se ne varam imas lg04 mobitel si verziju firmware-a. Originalnu verziju neces moci da ubacis pomocu software-a koji si skinuo sa benq sajta. Jedina mogucnost je neki od neoficijalnih.
Najveca kolekcija firmware-a za EF81 je na http://rapidshare.com/users/U0KNUR
sta oces da kazes da ova verzija
EF81_IP15.0.1_xx-International-LG01_48_0113_Internet_SGLPK[1].exe (ORIGINAL)
ne moze da se ubaci a ova
EF81_IP15.0.1_xx-International-LG04_48_0113_3GSwupFU_SGLPK
moze.
Verovatno mislis na oznaku u imenu ROM-a. Sta je to bitno?
Mislis da ima razlike u telefonnima tj. da neki koriste LG01 a neki LG04 ROM. Tako da ako se za*ebes telefon ti se skuca, sto se mnogima desavalo.
Sto znaci da pre FLASH-ovanja treba proveriti koji je ROM potreban.
A ako se ne varam to se moze videti na *#06#
i,da
Dobar ti je link.
dajte ljudi oce li mi neko objasniti kako da prebacim konververtujem 3gp file u telefon posto takvog softvera na cd koji sam dobio ocigled nema...
Vazno je da za rezoluciju namesti 320x240, bitrejt 200-300kbps za video, frejmrejt 10-15fps a za zvuk 32kpbs mono ili stereo.
Malo me cudi da ne moze da izgura vise od 15fps, ipak je 180Mhz ARM procesor unutra.
Vazi, ja cu okaciti ono sto sam stavio kod mene da radi!
Inace, winrar mi se ponasa cudno! Ne znam gde otpakuje fajlove!
Za minizip to nije problem, al za rar...hm...
Cime skidas screenshotove telefona na pc?
Pozdrav
Skines program QPST Version 2.7 neznam gde ces ga naci ja ga nasao na emule-li.
Uokviru njega postoji Display Capture pomocu koga skidam screen-ove sa fona.
Zato dobro razmislite pre nego sto ga flashujete i obavezno uradite backup NV items-a sa QPST software-om. U protivnom rizikujete da iako vam flash uspesno prodje, telefon ne moze naci mrezu, da vam bluetooth i GPRS ne radi i slicne gluposti... Ima i tu spasa ako zeznete, okacicu dve datoteke koje pomazu u takvim slucajevima.
Meni za sada sve funkcionise u najboljem redu i pored toga sto sam jos uvek na v31 vodafon ROM-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari