Šta je novo?

BenQ G2420HD

• Začetnik teme Začetnik teme Raynor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pablo hvala puno, podesila sam zvuk, a sto se tice pitanja da li vredi Viewsonic 24000 ...ne znam sta da kazem, monitor je odlican stvarno, perfektna slika, boje, ne greje se uopste, nema duhove, mrtve piksele, sve vec receno da se ne ponavljam, ali to jesu lepe pare..tako da je stvar da li je neko spreman da plati monitor toliko, ja sam moj platila 22 800..sto se tice Philips monitora ima ga u Merkator centrima ..ja sam ga licno videla u Cacku, a rekli su mi da ga ima i Bg..prelep je

Hvala Gaga, trazim nacin da sam sebe opravdam sto dajem celu platu za monitor a pre 2 nedelje sam spiskao 600 eura za komp 🙂

Pablo hvala puno, podesila sam zvuk, a sto se tice pitanja da li vredi Viewsonic 24000 ...ne znam sta da kazem, monitor je odlican stvarno, perfektna slika, boje, ne greje se uopste, nema duhove, mrtve piksele, sve vec receno da se ne ponavljam, ali to jesu lepe pare..tako da je stvar da li je neko spreman da plati monitor toliko, ja sam moj platila 22 800..sto se tice Philips monitora ima ga u Merkator centrima ..ja sam ga licno videla u Cacku, a rekli su mi da ga ima i Bg..prelep je

Nazalost i taj Philips ima duhove.

Zanimljiv je i taj Philips, simpaticno izgleda ali je malo "zenskunjav" za moj ukus. Barem Gaga nece da se ljuti zbog toga 😛 Ali opet 1 inch za 500 kinti... Sigurno bi isto izabrao.
***, u petak sam bio u NI, da sam znao da je tolika frka kod vas poneo bi jedan sa sobom da pomognem u nevolji.

Meni je monitor povezan na Leadtek 2000XP i sada stvarno mogu da kazem da vise nisam zadovoljan kvalitetom slike. Navukao sam se na HD kvalitet i vise mi nista ispod toga ne igra. Mada uskoro ce Leadtek da leti napolje kad mi stignu HD kanali... 5 od tih 7 imam nameru da gledam i to mi je dosta. Vremenom ce biti sve bolje 😉

Ja sam imao 2000 Expert pre 3000 i recimo "dupe i strudla"
Jednostavno neuporedivo...
Ja sam preporucio samo kartice sa hardverskim ekoderom 3000, 3100, 3200
uostalom kakav ima i taj Ati 650

2000 serija jednostavno nije za poredjenje, narocito u 1080P

To je kartica koju ja imam, i nema digitalnu ...
Al zato je najjaca za analognu (da se bolje izrazim nenad*ebiva )
3200H ima za nijansu loshiju sliku,al zato ima digitalnu...

Poslednja izmena:
@ Alister :d:d:d LOL Kako te nije mrzelo da googlas 😛

Gago, HD televizija je buducnost. Iz uredjaja direkt u monitor i cao 😉
Omasovice se to jako brzo samo da krene. Barem sa stranim kanalima.TV karta ti uskoro nece ni trebati 🙂

@ Alister :d:d:d LOL Kako te nije mrzelo da googlas 😛

Gago, HD televizija je buducnost. Iz uredjaja direkt u monitor i cao 😉
Omasovice se to jako brzo samo da krene. Barem sa stranim kanalima.TV karta ti uskoro nece ni trebati 🙂

A iz kojih uredjaja mislis iz nekih rutera....a sto se tice ove ponude SBB D3, zar to nije digitalna?

Izvinjavam se, nisam pratio temu neko vreme :S: gde sad ima ovaj monitor najjeftinije ako moze na pm ili link?

pomoć,nakačio sam ovaj monitor na integrušu 4200 je u pitanju i apdejtovao drajvere ali nikako ne mogu da dobijem pravu rezoluciju,i ako piše da je to ta rez 1920/1080 imam desktop umanjen,odp. kao da je 20".neka ideja??

Mislis,ivice slike ti nisu razvucene do kraja, tj ivica monitora? Probaj dvi kabl, ili u meniju da namestis rucno, mada niam siguran da moze. Probaj iz acc

Eto ideja na pretek 😛

Rukom ga tresnes i bude dobar 😛 nisi rekao jel taj problem,ne razvuce sliku do kraja ivice?

Mislila je na ATI-jev Catalyst CC u tvom slučaju... 😀

Poslednja izmena:
ma ne bih se tek tako javio za pomoć,imam toliko iskustva već sam sve "normalne" metode probao, i iz katalista i iz ati trey tulsa itd.

Gde ima da se kupi ovaj monitor po "akcijskoj" ili sl. ceni, u megastores-u ga vise nema, imaju neki sl. model, G2420HDB, isti kao HD ali nema hdmi port, pa me interesuje da li negde ima G2420HD po staroj ceni (oko 16 000) ?

Gaga 3 je napisao(la):
A iz kojih uredjaja mislis iz nekih rutera....a sto se tice ove ponude SBB D3, zar to nije digitalna?
D3 jeste digitalna ali samo digitalna, nije HD 😉 Vec krecu polako HD kanali, za to ces dobiti drugi uredjaj (dekoder) za koji sam nezvanicno cuo da ce biti neki HD recorder sto je samo plus. Sve sto mi treba 😉

fikfil je napisao(la):
ma ne bih se tek tako javio za pomoć,imam toliko iskustva već sam sve "normalne" metode probao, i iz katalista i iz ati trey tulsa itd.
Kad vec niko nece da ti da pravi odgovor... Ocigledno nisi probao sve sto si ti rekli. Verovatno imas samo Ati display driver. Skini driver sa CCC i imaces overscan skalu koju ces prevuci na 0% i to mora da radi 😉

Poslednja izmena:
Gde ima da se kupi ovaj monitor po "akcijskoj" ili sl. ceni, u megastores-u ga vise nema, imaju neki sl. model, G2420HDB, isti kao HD ali nema hdmi port, pa me interesuje da li negde ima G2420HD po staroj ceni (oko 16 000) ?

sledece nedelje bi trebalo da dodje nova tura, ja cu da cekam a usput cu da zovem svaki dan 🙂

hmm, zvao sam uvoznika (pc centar) i trenutno nemaju 2420HD i cena je blizu 20k
no rekli su mi da nece nisu sigurni da li ce jos dobijati 2420HD :S
a megastore ima 2420HD Be (nema HDMI) za 16990din
tako da cu sutra pazariti 2420hd be jer mi nece uzivotu trebati HDMI ni headphones jack na monitoru.

BTW. nadam se da cu imati vremena da odradim neki review (slikovito i video zapis HD naravno 😀 )

Kupio juce ne jedan, nego 2 monitora. Opsti utisak, za te novce savrsen. Filmovi lepo izgledaju, a ono sto je najbitnije sada imam skoro 4000 pixela sirine za excel !

S obzirom kolika se prasina digla oko ovog monitora (24 str na benchu ) bilo bi lepo kada bi neko (bench redakcija ) review ovog monitora

Nazad
Vrh Dno