nsAce
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 330
Cuti ne pitaj vise nista izbacice me sa foruma..ok vracamo se na BENQ...
I nemoj se vracati na ovu temu dok ne kupis BENQ. 😀
Cuti ne pitaj vise nista izbacice me sa foruma..ok vracamo se na BENQ...
fingon82 je napisao(la):Jel zna neko da mi kaze kako da iskljucim onaj plavi prozor koji se pojavljuje kad recimo pokrenem neku igru ili promenim rezoluciju,na kome pise na kome pise nesto tipa DVI connection,nervira me 🙂
Nije ta opcija-hdmi off,to mi je vec iskljuceno
Verovatno ne moze da se iskljuci. Ali ako neko zna nacin,nek javi,da mi spase zivce 🙂
Jel ima josh ovog monitora u Megastore Elektroniki u Novom Sadu ??
SomeOne pls....
Pre 4 dana imalo je u BG-u ( Megastore )
I ja sam u istoj nedoumici, mada kada bi znao gde trenutno ima neki od ova dva kupio bih ga odmah posto mi je danas legla plata🙂
Ustvari poslao bih brata koji zivi u BG, ja sam iz Vrsca a ovde nabavljaju samo najjeftinije modele.
05.11. Zadnji dan akcije i tad je i jedan sto je ostao u BG-u bio uzet na kredit, tako da mislim da ga vise nema u BG, a i ne verujem da ce ga biti po toj ceni....
Moj cale zapucao iz Nisa 4.11. i rekli mu da nema. Shabani.
A gde to ima u Nisu ?
A gde to ima u Nisu ?
Bila 4 komada u SG Racunarima, i otisli ko alva, veca malo cena nego u BG, ali jeftinije nego da se placa autobus do tamo i da se vratis bez monitora! 🙂
Cela 4? Kako li mi je to promaklo... Malo me isprovocirao tvoj post, jer sam postavio temu u Domace trziste-gde da kupim bas sa tim pitanjem... Mogao si tamo ovo isto da napises....
Da li je neko povezao TV tuner sa ovim monitorom i kako je zadovoljan rezultatom
posto razmisljam da uradim urpavo to. Uparim ovaj monitor,
ati TV 650 based TV kartu i Ati 5770 za igranje. Mislite li da to ima smisla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari