Šta je novo?

BenQ G2420HD

• Začetnik teme Začetnik teme Raynor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel zna neko da mi kaze kako da iskljucim onaj plavi prozor koji se pojavljuje kad recimo pokrenem neku igru ili promenim rezoluciju,na kome pise na kome pise nesto tipa DVI connection,nervira me 🙂

fingon82 je napisao(la):
Jel zna neko da mi kaze kako da iskljucim onaj plavi prozor koji se pojavljuje kad recimo pokrenem neku igru ili promenim rezoluciju,na kome pise na kome pise nesto tipa DVI connection,nervira me 🙂

HDMI auto switch - OFF 😉

Jel ima josh ovog monitora u Megastore Elektroniki u Novom Sadu ??

Meni je stigao monitor pre neki dan,posto jos nemam komp,probao sam ga kod caleta na dvi i mogu da kazem da je monitor odlican! Imao sam T220 pre ovog i nema nikakve razlike u slici,cak sta vise mozda su mi na benq-u lepse boje,ostrina i sve ostalo je bez mane!

Verovatno ne moze da se iskljuci. Ali ako neko zna nacin,nek javi,da mi spase zivce 🙂

05.11. Zadnji dan akcije i tad je i jedan sto je ostao u BG-u bio uzet na kredit, tako da mislim da ga vise nema u BG, a i ne verujem da ce ga biti po toj ceni....

Da li ipak tih 50evra razlike izmedju njega i Viewsonica VX2433wm vredi dati u koristi Viewsonica?

I ja sam u istoj nedoumici, mada kada bi znao gde trenutno ima neki od ova dva kupio bih ga odmah posto mi je danas legla plata🙂
Ustvari poslao bih brata koji zivi u BG, ja sam iz Vrsca a ovde nabavljaju samo najjeftinije modele.

I ja sam u istoj nedoumici, mada kada bi znao gde trenutno ima neki od ova dva kupio bih ga odmah posto mi je danas legla plata🙂
Ustvari poslao bih brata koji zivi u BG, ja sam iz Vrsca a ovde nabavljaju samo najjeftinije modele.

Viewsonic imas u Megastore u Bg...🙂

05.11. Zadnji dan akcije i tad je i jedan sto je ostao u BG-u bio uzet na kredit, tako da mislim da ga vise nema u BG, a i ne verujem da ce ga biti po toj ceni....

Moj cale zapucao iz Nisa 4.11. i rekli mu da nema. Shabani.

Ne sumnjam da je ws 2433 bolji monitor,ali kad sam kupovao benq-a,pored njega je stajao ws2433,i mogu vam reci da uzivo izgleda losije nego na slikama.Benq je po meni lepsi(iako sam fan ws,iako je to subjektivna kategorija,iako je bitan kvalitet slike,a ne toliko izgled monitora).

@nsAce probacu kad dodjem kuci,mada sam skoro siguran da mi je podeseno na dvi,ne na auto

Bila 4 komada u SG Racunarima, i otisli ko alva, veca malo cena nego u BG, ali jeftinije nego da se placa autobus do tamo i da se vratis bez monitora! 🙂

Cela 4? Kako li mi je to promaklo... Malo me isprovocirao tvoj post, jer sam postavio temu u Domace trziste-gde da kupim bas sa tim pitanjem... Mogao si tamo ovo isto da napises....

Jedno pitanje....povezala sam monitor preko HDMI i normalno se cuje zvuk na zvucnicima na monitoru ( Viewsonic ), kako da pustim zvuk preko stubica, jer mi je komp povezan na zvucnike preko stuba, da naglasim kad je veza preko DVI normalno se cuje, a kad je preko HDMI preko zvucnima na monitoru?

U podeshavanjima sounda u windowsu prebaci output na tvoju zvuchnu a ne na HDMI Audio...

Cela 4? Kako li mi je to promaklo... Malo me isprovocirao tvoj post, jer sam postavio temu u Domace trziste-gde da kupim bas sa tim pitanjem... Mogao si tamo ovo isto da napises....

Stigla su prvo dva, pa posle jos dva, cena je bila 17600. Pa ja stvarno nikad ne posecujem temu domace trziste, ali eto ubuduce cu da svratim i tamo ponekad! 🙂
Da si pitao u ovoj temi, verovatno bi dosao do monitora, ako ih jos uvek ima kod dobavljaca ta mogucnost je jos uvek otvorena.

Da li je neko povezao TV tuner sa ovim monitorom i kako je zadovoljan rezultatom posto razmisljam da uradim urpavo to. Uparim ovaj monitor, ati TV 650 based TV kartu i Ati 5770 za igranje. Mislite li da to ima smisla?

Hvala Gaga 3, ima ViewSonic kod njih za 24000 din. Da li vredi toliko...
A gde ima taj Philips za 15500?

Da li je neko povezao TV tuner sa ovim monitorom i kako je zadovoljan rezultatom
posto razmisljam da uradim urpavo to. Uparim ovaj monitor,
ati TV 650 based TV kartu i Ati 5770 za igranje. Mislite li da to ima smisla?

Ja koristim Leadtek PVR 3000 Deluxe i extra je slika,
a za taj ati ne mogu nista da kazem.

Probao sam i neke druge kartice sa Hardver MPEG2 i nisam bio zadovoljan.
Jednostavo softwer koji ide uz leadtek je za bruka bolji od odstalih.
A ima razlike i u slici.
Uzmi Leadtek i nemoj da razmisljash.

3000, 3100 i 3200 (PCIe)

Nazad
Vrh Dno