pazi ovako druze, danas cu da uzmem kameru da snimim scroll.
Danas kad sam bio u Megastore Elektroniki u NS ( Bul. Oslobodjenja 133 ) josh su imali 3 na lageru po 16.999din.
Ja sam hteo da uzmem jedan na rate - kao daju na 6 meseci bez kamate samo na lichnu kartu ( naravno trazili su mi podatke i od firme ) na iznos do 26k din i ladno su me odbili :zgran: - kazu da neispunjavam uslove za kredit iako sam u ovoj firmi shto radim u stalnom radnom odnosu od 03.2004 godine. Verovatno su me odbili zbog toga shto sam prijavljen na minimalac odnosno na 16k a ostalo primam na ruke. Ali nebitno, kad legne plata posle prvog otvoricu se onih 17k i kupiti. Samo onda verovatno mi nece ostati dovoljno za josh jedno 4850 nek je metnem u CF sa postojecom....
Posto ti vidis bolje daj link sa videom gde je snimljeno skrolovanjeJa sam resio da promenim profesiju prelazim u oftamologe...
...vidim bice posla za godinu dve... 😀
:laugh:
Nisi snimio video?
Ja sam resio da promenim profesiju prelazim u oftamologe...
...vidim bice posla za godinu dve... 😀
:laugh:
^^
Mislio sam ovde iz oglasa... Bila pre neki dan po 65 evra.
ae bre ljudi imam i ja dusu, uzivao sam u monitoru, pa na fax...
odradicu to nema frke ..sutra kacim skile iz raznih uglova u filmu, igri desktop-u
@pablo
nemoj kupovati jos jednu jedino ako ti se bas zuri osim ako ne nadjes neki extra ponudu
ja cu da sacekam jos malo pa da kupim 5870 ili 59xx posto za sada sve radi na max sa ovom grafom 🙂
covece ti meni nisi opste jasan..
to sto si ti dobio los primerak nemoras da sad pravis od citave serije sr#nje.
i niko ti nije kriv sto nisi probao monitor pre kupovine da vidis da li zadovoljava tvoje kriterijume/potrebe
iskreno da ti kazem ti si nekim delom odgovoran za sliku stvorenu u glavi ljudi koji citaju tvoje postove i mislim da kao clan foruma trebalo bi da izneses neutralno misljenje ili izneses svoje stavove o modelu i njegove mane koje si ti primetio, jer nikako drugacije neces pomoci ljudima da izaberu ono pravo i ono sto im treba. a mislim da je to i svrha ovog foruma, teme.
Pazi duhovi na monitoru koji je deklarisan kao 2ms izaziva jedno veliko hmmmm...
Pa jel onda philips 230c1 bolja kupovina, posto je i on deklarisan 5ms/2ms (gtg), ali on u opcijama ima mogucnost iskljucenja overdrive-a, tj opciju u meny-ju smart response, pa da li je reverse ghosting ili obican ghosting manje izrazen kod philips-a ?
deklarisan 5ms/2ms (gtg),
Pa iskreno, ne znam posto ga nisam video uzivo. Razlika je sto Philips ima 23" a Benq 24". A to sto overdrive moze da se iskljuci moze ali i ne mora nista da znaci. Postoje neki monitori koji iako im se overdrive iskljuci i dalje prikazuju duhove ali mozda u manjoj meri. Takodje postoje i monitori (npr moj prethodni Samsung 931BF) kojem je nestajao inverse ghosting kada se iskljuci RTA (overdrive) opcija. Ali se ova opcija prilikom gasenja monitora ponovo upali pa mi je defakto uvek bila ukljucena (mrzelo me da je stalno iskljucujem).
Taj Philips su napljuvali na nekim sajtovima ali ako je ikako moguce treba da ga pogledas i da se sam uveris da li je dobar ili los.
...u extremno brzom skrolu mozda ako buljis u monitor sa 10cm
@ Kratos
Za igre je kewa, necesh pogreshiti
Najvishe bode oci na text-u kad je siva\bela\svetla podloga
Bash cu da pustim mail Benq support da vidim shta ce mi reci za firmware...
to mi reci, znaci ima i HDB,
samo sto ljudi sa vidim 10\10 vide bolje te nedostatke
oni sa ˝4 oka˝ vec vide duplo... :d
drugo niko od nas ne koristi monitor ispod lapo metra - a primecujemo
na >1m se ne primecuje jer je rezolucija prevelika za 24˝ i tu razdaljinu
nije to 32-40˝
Tako da su igrice, filmovi, slike i sl. multimedija 8.5\10
Meni smeta u radu sa textom najvishe...
U win-u sam promenio temu i sad je sve ok
Hej ozivela tema, e bas se radujem...i imam jedno pitanje, da li smem da ugasim monitor, ako komp ostavim nocu da radi i skida neke filmove?
Neznam dali je josh neko primetio ovo i dali je uopshte bitno:
Benq G2420HD - http://www.benq.com/products/LCD/?product=1514&page=specifications
Response Time 5ms/2ms(GTG)
Benq G2420HDB - http://www.benq.com/products/LCD/?product=1515&page=specifications
Response Time 5ms
Mozda zbog toga nema duhove kao shto kaze Kiki ??
Au Gago sta ti pitas... 😛Gaga 3 je napisao(la):Hej ozivela tema, e bas se radujem...i imam jedno pitanje, da li smem da ugasim monitor, ako komp ostavim nocu da radi i skida neke filmove?
Au Gago sta ti pitas... 😛
Naravno da smes. Podesi mu recimo da se gasi sam ako je sat vremena neaktivan ili kako ti vec odgovara. Ja moj nikako ne gasim.
Kako je krenulo u ovoj temi, izgleda da cemo uskoro i Firmware menjati svi :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari