Evo i malo mojih utisaka (posle neke 2 nedelje)
Plusevi:
- kvalitet izrade (prethodno sam imao e71 i nekako sve sam gledao kroz prizmu tog iskustva, pa me je pozitivno iznenadila izrada i taj neki vizuelni kvalitet),
- kvalitet razgovora (e ovo me najvise odusevilo; e71 je, na primer, smesan za desire s. nemam pojma, nekako zato sto je smartphone, nisam ocekivao ovakve "performanse")
- ekran, sense itd. (i nisam nesto merodavan, cackao sam razne telefone, ovo mi sve deluje super, mada je ovo zaista prvi android koji licno imam). Meni je ekran veoma dobar, ne smeta ocima i to. Imao sam vrlo brzo ponudu da menjam za galaksija, ali odustao, najvise zbog umirujucih boja i kvaliteta izrade u odnosu na galaksi s. Ne kazem da sam u pravu.
- meni je kamera ok (valjda i to u odnosu na ocekivanja i ono sto sam citao. Pristojno).
Hm, baterija, to ne znam da li je plus ili minus. Traje jedan dan. Nekad samo jedan "budan" dan. Do punjenja kada legnem (2h). ALi ok.
Minusi:
- telefon se greje cak i kada je iskljucen 3g, wi fi i sl. Jednostavnom, posle 10 - 15 min cackanja vec je vruc. Ne znam je li to normalno? Mislim, aluminijum je kao neki to i relativno jaka masina...Ali, los utisak nekako ostavlja. Mada, recimo dok pricam - ne (ili ne toliko), dok sa e71 je stvar nekako bila obrnuta, kada vise pricam - toliko se ugreje da ga ne mogu drzati u ruci, dok prilikom cackanja nisam imao problema, pa me ovo neprijatno iznenadilo.
- realno ima slabljenja signala kada se uhvati antena. Meni to, u praksi, uopste nije smetalo, jer je to neka pozicija drzanja koja nije prirodna, pa i nije problem. Ali, cinjenica da postoji.
- iako sam nahvalio izradu, nekako mi ne uliva poverenje donji poklopac baterije.
Gps nisam probao, ali ako neko ima zgodne mape i navigaciju, bio bih veoma zahvalan na pp-u

.