shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Zahvaljujem
Izaci ce update i to najverovatnije u ponedeljak posto ih HTC obicno ponedeljkom izbacuje i posto je to poslednja nedelja jula. Update je izasao jos pre mesec dana ali za kinesko trziste, tako da nema sanse da ne izbace za ostatak sveta. Ono sto se najvise ceka je kernel source, pa igranka moze da pocne.
Mislim da postoji sansa da izadje ICS i za HD, ali kao poseban update, a ne OTA, ali to tek ostaje da se vidi. Steta za taj telefon.
Izašao je apdejt na 4.0.4 i Sense 3.6 na htvdev.com još pre tri dana. Ja ga instalirao i još ga testiram. Malo je sporiji pri otvaranju nekih aplikacija i hoće da mi brljavi oko kontakata i poruka. Ima još neko da je odradio apdejt? Utisci?
i hoće da mi brljavi oko kontakata i poruka. Ima još neko da je odradio apdejt? Utisci?
ima mnogo strana da bih cesljao, ali svakako, i ako pise, mislim da je netacna infoNegde na ovom threadu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1858482&page=23
Ne znam tačno na kojoj strani....
Jel neko rootaovao desire s posle updatea na ICS i kako?
Ja probao sa superoneclickom ali ne radi...
Jel se desilo nekom da mu fail-uje eMMC .. ?
citam po forumima da je to uzasno veliki problem, i da se desava bukvalno na bilo koju funkciju telefona: update makar dve aplikacije odjedanput, vadjenje baterije upaljenog telefona ...
ako se nekom desilo pregorevanje telefona/chipa molio bih da mi kazete sta ste radili u tom slucaju .. ?
mmc0: failed to get card ready
mmc0: reinit card
mmc0: Starting deferred resume
mmc0: Deferred resume failed
...
E sad, s ta sam ja uradio:
Uzeo sam spaljeni EMMC Desire S. platio sam ga 3000 dinara, telefon nov :d
narucio sam EMMC, ali dok stigne, telefon radi, O da![]()
naime, kao sto se lane Nandroid image prebacivao na HD2, tako sam ga stavio i na Desire S. Telefon podize Android sa SD kartice, na kojoj se nalazi .img i JEDINI problem je taj sto se telefon mora paliti preko PC-a preko komande:
fastboot devices
fastboot boot /path_to/bootsd.img - - - - - gde je **path_to** potrebno zameniti sa lokacijom bootsd.img fajla za pokretanje sistema kojise nalazi na PC-ju.
Ukoliko se telefon ugasi, a nema se komp pri ruci, jedan clan sa XDA je napravio update.zip koji se pokrece iz Recovery-ja ali kada se tako upali nece da pokrene WiFi. Sto i nije neki problem jer ja retko kad dozvolim Android telefonu da se ugasi.
Sve u svemu, ja sam zapravo odusevljen. uzeo sam karticu class 10, i ja odma mogu da vam kazem - kakve gov*o chipove stavljaju u telefone, SVI komplet, to je za nevericu. Telefon kada umesto interne memorije koristi SD karticu class 10, telefon LETI. Korisnost telefona u aplikacijama koje koriste telefonski ekvivalent Northbridge-u, a vuce sa class 10 kartice umesto emmc chipa je bolesna, ja cu morati da odradim neke masivne benchmarke da proverim, jer mi ovaj Desire S radi bolje od Sensation-a.
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/log
E:Can't open /cache/recovery/last_log
E:Can't open /cache/recovery/last_log
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari