Highl1 je napisao(la):...napushteni hangar, veliki prostor, osvetljenje, propratni programi, turniri sa finim nagradama,hostese,prostor za vrece za spavanje...
ako organizujete neshto u forumu, doshao bih samo da vidim na shta to lichi,ali mashinu ne bih cimao
Highl1 je napisao(la):poenta je da je moguce organizovati sve shto sam ja rekao, i da je to vrlo izvodljivo
samo treba naci ljude spremni da se smaraju sa time
Highl1 je napisao(la):poenta je da je moguce organizovati sve shto sam ja rekao, i da je to vrlo izvodljivo
samo treba naci ljude spremni da se smaraju sa time
Highl1 je napisao(la):vocko,wcg je bio pre par dana,i to vishe nego uspeshno
opet siguran sam da bi ljudi koji su stali iza wcg-a stali iza necheg ovakvog, ili barem pomogli kolko mogu
ako se ideja lepo realizuje, svi bi od nje imali koristi
pobogu, nemam nishta protiv, ko je i mislio da imamjox je napisao(la):ja ne shvatam Highl1 shta ti imash protiv Benchmark Skup-a organizovanog ovaj put u obliku LAN Party-ja, i ranije je Benchmark skup bio organizovan kao odlazak na cevape ili shta vec, i nisu imali ni super osvetlenje ni hostese...
Highl1 je napisao(la):ovako, ishao bih na lan party ako to bude organizovano ko napolju
tipa napushteni hangar, veliki prostor, osvetljenje, propratni programi, turniri sa finim nagradama,hostese,prostor za vrece za spavanje i sl
ne bih ishao po igraonicama i sl, jer da se razumemo, to nije lan party
ako organizujete neshto u forumu, doshao bih samo da vidim na shta to lichi,ali mashinu ne bih cimao
bgillegal je napisao(la):""dakle tako da je igraona neko pravo resenje... (mada tu onda nema fail sheringa ali ne moze se sve imati)...""
Kako ne moze da se ima...masni je rekao da moze da digne neke servere...a mi bi mogli da na jednom kompu dignemo server za dc++ i da sharujemo do mile volje.![]()
LiquidPlasma je napisao(la):Mislim da je to glupo, jer ima nekih likova koji imaju 50 DVX filmova na HDD i selluju ih na pijaci po nekoj ceni. Ovako bi svi dobili besplatno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari