Šta je novo?

Benchmark LAN Party???

Vidis li sebe na Benchmark Lan Party?

• DA

Glasovi: 57 57.0%
  • NE

Glasovi: 43 43.0%

• Ukupno glasača
    100
  • Anketa je zatvorena .
treba zatvoriti jedan thread, i to onaj PRVI jer je stariji, a i u ovom ima vishe informacija...
moderatori?

malo je zamrla tema,. verovatno zato shto je pocelo prijavljivanje :) pa su se svi povukli :)))
Nego, koliko ima prijavljenih?
Ja se sa drugom prijavljujem od nedelje, samo da prodju ispiti.

takodje se i mi prijavljujemo ovijeh dana...govorim u svoje i nex-ovo ime....i 100% dolazimo :) tako da.... a tema je zamrla...sve je dogovoreno .. sve je kool...prijavljuje se ko se prijavljuje... ali garantujem da ce se svi izprijavljivati u poslednjih 5 dana... :) pozdrav ljudi...

Bese datumi su 16-17? Ok, ima li neko sa Karaburme da delimo teret prevoza?

Evo dolazim i ja iz Kosovske Mitrovice na LAN Party, rezervisite mi jedno mesto, i gde je Forum da uplatim kesh ?

pozdrav ...

Masni Ludace hoce li biti nesto od clubforum.org - a?

sniper je napisao(la):
Evo dolazim i ja iz Kosovske Mitrovice na LAN Party, rezervisite mi jedno mesto, i gde je Forum da uplatim kesh ?

pozdrav ...

E, svaka cast brate! Skidam kapu!

snipo tzare...nacicemo se jedan dan u gradu pa cu da ti pokazem gde je... da rezervishemo mesta i da uplatimo... javi mi sms-om na mob kad dodjes u bgd... sem ako vec nisi dosao..... aj poz drugari...

urban je napisao(la):
ja cu da ti donesem AoE II...:)

da malo pikamo...

legendo, aoe 1 i 2 na nt4 igram vec iihaaa.. ponecu ja ovaj macintosholiki software, hahaha.

nex je napisao(la):
E, svaka cast brate! Skidam kapu!

hvala, vidimo se tamo ondaK.

bgillegal je napisao(la):
snipo tzare...nacicemo se jedan dan u gradu pa cu da ti pokazem gde je... da rezervishemo mesta i da uplatimo... javi mi sms-om na mob kad dodjes u bgd... sem ako vec nisi dosao..... aj poz drugari...

OK! , poz :type:

Poslednja izmena:
nema njega nigde....izgleda da je u stand by :) tu je ali nije tu :)

pa pojavljuje se na chatu i na ruru...ako vam nesto treba potrazite ga tamo...

Meni se poklopilo sa excurzijom :(

Vrh Dno