Šta je novo?

Benchmark LAN Party???

Vidis li sebe na Benchmark Lan Party?

• DA

Glasovi: 57 57.0%
  • NE

Glasovi: 43 43.0%

• Ukupno glasača
    100
  • Anketa je zatvorena .
Ja bih tako sherovao svojih 20 GB metala za jos 20 GB metala :)
Pa ako je neko raspolozen...

E da, pitanje za organizatore ovog dogadjaja: da li neko (recimo ja), ukoliko ne bude u prilici da tegli svoj kompjuter iz nekog razloga, moze da ponese svoj hard i da iskoristi postojeci kompjuter iz igraonice? Nemam mreznu kartu, a racunam da je lakse da nakacim svoj hard tamo (naravno, uz hard koji je vec u kompjuteru i sa koga se dize windows, jer su na mom samo podaci) posto je kompjuter u igraonici vec spreman za mrezu...

@jox: Ma salim se malo :) Da bih svojih 50 giga muzike al samo za trampu ;)

@Voodoo: Covece nemas 300 din za jednu Lan karticu? Mozes i jeftinije da je nadjes u BG.

stvarno mi niste jasni. Koja crna TRAMPA? kao da smo u primitivnoj zajednici.
Pogledaj malo kako funkcionishe P2P. Iz toga mozes mozesh dosta da nauchish. Da svi razmishljaju kao vi, ne bi postojala ni jedna P2P "zajednica"...

I da.... i u ovom threadu kao i u proshlom smo se udaljili od teme.
Ako nemate nishta da postujete u vezi same organizacije NETa, nemojte postovati.... stvari tipa imam xxGB muzike(cega vec) i sl. nemojte postovati jer su totalno nebitne za ovaj thread, a sumnjam da ikoga i zanimaju.

Dobro i jel se vishe odluchilo da se pravi taj Benchmark lan party ili da se
prichaju prazne priche. Ako je uradjeno neka lepo pochne prijavljivanje
i krene za realizacijom istog. Da prestanemo da se nadamo i napravimo tu manifestaciju. Bice skromno za pochetak ali ce privuci dosta sponzora ko shto je neko rekao.

Poslednja izmena:
jox je napisao(la):
stvarno mi niste jasni. Koja crna TRAMPA? kao da smo u primitivnoj zajednici.
Pogledaj malo kako funkcionishe P2P. Iz toga mozes mozesh dosta da nauchish. Da svi razmishljaju kao vi, ne bi postojala ni jedna P2P "zajednica"...

koji bre MI? ja uopste nisam u fazonu da se sad od nekog ogrebem za gigabajte muzike, vrshio bih sharing pa makar nishta ne uzeo...
nego, nisi mi odgovorio na pitanje.

Mrtav sam bolestan. Za vikend ću valjda ozdraviti pa ću zvanično objaviti prvi LAN Party i onda će se krenuti sa prijavama.

@VooDoo
Da donesesh hard? moci cesh npr. kod mene da ga ubodesh...

@sT4Lj|n
Pa uglavnom je sve recheno... i kad je i gde je...
Ostalo je samo na Masnom da nam kaze kad pocinje prijavljivanje.

jox je napisao(la):
@VooDoo
Da donesesh hard? moci cesh npr. kod mene da ga ubodesh...

E pa dobro, moze i tako (naravno, ukoliko budem sprecen da dovlacim ceo kompjuter).

Ja se izvinjavam svim prisutnima sto se ovako kasno ukljucujem u diskusiju, ali bio sam na produzenom odmoru, tako da sam tek sada seo za komp. Sada nemam nista pametno da kazem (zatajio mentat) ali samo da objavim da sam tu

Markosmi je napisao(la):
Ja se izvinjavam svim prisutnima sto se ovako kasno ukljucujem u diskusiju, ali bio sam na produzenom odmoru, tako da sam tek sada seo za komp. Sada nemam nista pametno da kazem (zatajio mentat) ali samo da objavim da sam tu

O Boze...

Sta!!! Pa hocu i ja na LANe

super....
josh jedan.... ali mislim da nas je i dalje jako malo...

pazi. nije ... ja garantujem da ce se napuniti...ja imam 2 ortaka iz kraja koji ce doci sa kompovima iako nisu sa bencha :) ali ga prate :) ne tako chesto kao mi freekovi tako da sigurno nisu videlo poll i nisu glasali...ali jos jednom . napunice se 100%

Jedi Academy?

I dalje bolujem od ljutijeh rana ali evo kako stoje stvari

Moze pocetak da bude u subotu 16. oktobra u 10:00 tj tad da se pochne sa donoshenjem kompova pa sve do nedelje u 12:00. Cena bi znaci bila 300 dinara i ko hoce monitor doplata je 50 dindzi (Samsung 753s). Ja cu na gornjem spratu u svakom slucaju imati nekih 150-tak mesta (posto renoviram neke sobe ali to je to) ali ako bude bilo i to malo imam i jos 40 mesta u prizemlju. Uplate i rezervacije bi mogle da krenu od sledece nedelje. Znaci ljudi dodju izaberu gde hoce da sede, ostave podatke tipa telefona i imena i uplate i to je to. Ovde cete takodje votovati koje servere hocete da bi i to postavili. Sve sobe imaju klima-uredjaj i kamere koje non-stop snimaju za slucaj kradji posto se plasim da ce toga biti ali bih u svakom slucaju savetovao svim ljudima da cuvaju svoju opremu, pogotovo periferije, takodje je moja preporuka tj kupicu ja plastichne vezice pa cu podeliti ljudima da vezu svoje periferije.
Toliko od mene ako imate jos neke ideje ili sugestije tu sam.

Znači što se mene tiče LAN-a će biti 100%

Strava! Jos samo da nadjem nekoga ko bi mi iznajmio jedno 20ak GB prostora :)

Racunajte na mene!!! :D
99% dolazim u triplikatu (sa jos dvojicom) sa sve makinama.
Bice ljudi to je sigurno ,)

P.S. Zbog cega se ljudi koji odgovaraju sa NE uopste trude da odgovore?!
Mislim da je svrha da se vidi broj zainteresovanih a ne neizainteresovanih zar ne?

Ja bih dosao, ali najradije radi sharing-a muzike, filmova i e-bookova i kojecega.
Ne igram vise igrice, al je i logicno obzirom da sam ih igrao od '92 na Amigi sa 10 god. pa sve do skora. Vreme je da se prave igrice :)

Poslednja izmena:
hhehee ti si neki smart ass a? strava...mnogo njih ce ovde doci sa jos 2com 3icom... :) poz

@bgillegal Shta je to trebalo da znachi?!?!?

@[SAJ]ber Kurajber Poenta je da svi glasaju i da vidimo koji procenat ljudi sa bencha je zainteresovan za ovakvu vrstu dogadjaja...

@Elojd Dodji naravno... ovaj skup ima za cilj prvenstveno druzenje, a posle toga shta koga zanima.... gaming&sharing!!!

uuu dolazim i ja samo sa makinom, primarni monitor tju malo tezhe doneti a sekundarni je loshiji od tih tvojih krsheva :D ovo za sharing je do jaja ideja samo me zanima shta ako neko sluchajno donese hard sa nekim virusom or something pa svi pokachimo to ?

Aahahha...Slichan dogadjaj se zbio i kada su bile majce u pitanju...Svi junaci nikom ponikoshe, a Peca puk'o ko oblanda....u oovm sluchaju, onaj koji puca je Masni Loodak...Nisam party braker, ali prosto niste skupina kojoj se moze verovati....

Ovo nije benchmark lan party. Imacemo lan, slazem se da ostane ovako i dolazim, ali ne benchmarkov. Tacnije presli smo na komercijalni party otvorenog tipa.

File shareing je na Forumu da organizuje a takodje i njegova odgovornost - ovo je javni forum a i onaj takodje, mogu se ocekivati razne reakcije na toliku razmenu fajlova - zato je ovo zvanicno zabranjeno na ovakvim skupovima.

BTW: nebrinu vas virusi na netu a kukate ovde kako vam je frka da se nakacite na server sa 100tinjak usera koji je 'in the house', wtf?

mitnick je napisao(la):
u oovm sluchaju, onaj koji puca je Masni Loodak...Nisam party braker, ali prosto niste skupina kojoj se moze verovati....

Covek treba prvo (ranije) da pokupi pare...

Vidite ovako ja sam čvrsto uveren da će se skupiti barem 100 ljudi. U svakom slučaju pošto se uplaćuje unapred tačno ću znati kako stoje stvari i ako se skupi ne daj bože samo 60-tak ljudi odvojiću za to samo 4-5 soba i to je to mada sam ponavljam siguran po interesovanju da će biti minimum 100-injak ljudi.

Vrh Dno