Šta je novo?

Benchmark LAN Party???

Vidis li sebe na Benchmark Lan Party?

• DA

Glasovi: 57 57.0%
  • NE

Glasovi: 43 43.0%

• Ukupno glasača
    100
  • Anketa je zatvorena .
Ja sam prvenstveno zainteresovan za igranje, file sharing me (da ne kazem uopste) ne zanima. Eventualno da razmenimo neke ebook-ove i to je to... Radim preko cele nedelje, uzeleo sam se dobrog igranja, nisam bio u igraonici ne pamtim tako da bih dosao ako bi se tamo igralo nesto ozbiljno. Uvek me je nerviralo kad odem u igraonicu sto kad sednes za neku poluraspadnutu makinu, sa slusalicama kojima redovno radi samo jedan "zvucnik" i kablom od pola metra, sto je frame rate nezadovoljavajuci, sto koriste cheatove na sve strane pa ispizdis za sve pare...
Ovako, DC++, fensi kucista, puvanje i te fore, neka hvala. Ako ne planirate da se igrate, na mene ne racunajte.
Ako ste za gaming orijentisani LAN party, count me in :D

E, al da se ne igraju ove nove igre u fazonu "gledajte kako mi frejm rejt u Doomu ne pada ispod 40" :) nego neki old-school Kvejk...

Evo ovako, ja sam zainteresovan ali...

Voleo bih unapred da saznam da li ce biti nekog organizovanog prevoza (nemam kola), kuci imam 21" CRT, od malo mnogo kila. pa bi mi 50 din za mon znacilo.
Imam i 75 CD-a ebooks, ali zaista nemam mesta da ih presnimavam na hdd, pa ako neko pravi server, rado cu dati diskove JEDNOM coveku da ih presnimi i stavi svima na raspolaganje.
Eh da, i 9gb muzike...

Periferije su mi i upletene tako da ne brinem za to :)

@Jox Pa zar je LANe samo za Benchmark-ovce? (kako god ovo zvucalo) :D
Nece tamo da dodje odredjeni procenat nego broj ljudi jelte! Tako da su procenti u ovom slucaju neupotrebljivi :p
Sve u svemu, ja dolazim na igranje!

Nisam party braker, ali prosto niste skupina kojoj se moze verovati....
Niste????? pa ta skupina se zove Benchmark, i ti joj valjda takodje pripadas...
Josh na pocetku je diskutovana ispaljivacka navika ovdashnjih ljudi, tako da nisi napisao nishta novo...

Ovo je opet otislo offtopic
HAjde postavite poll da vidimo sta cemo da se igramo

Pa uvek ipale ti sto pricaju kako ce drugi da ispale! :) Ko razume, shvatice!

bla bla bla... sad cu da iskucam jednog backdoora samo za laneta i vec na ovom forumu mozete rezervisati testiranje istog tako sto cete mene prozivati...

jox je napisao(la):
Niste????? pa ta skupina se zove Benchmark, i ti joj valjda takodje pripadas...
Josh na pocetku je diskutovana ispaljivacka navika ovdashnjih ljudi, tako da nisi napisao nishta novo...

Ne brini, drago mi je shto pripadam istoj, samo sam pomenuo da ovakvo zezanje moze prerasti u gubitak zivaca i para organizatora, ako se i dalje nastavi sa akcijama, tipa:"Rachunaj na mene sigurno"

ma to je i mene plashilo, ali Masni verovatno bolje ima uvid u to koliko ljudi sa strane hoce da dodje...
Nas Benchmarkovaca nece biti preko 20 i za nas ce biti dovoljne dve sobe...

Moraju se prethodno uskladiti verzije igara koje se igraju... da ne dodje do situacije da se covek sa Starcraftom 1.04 cudi kako ne moze da igra sa 1.11 :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Moraju se prethodno uskladiti verzije igara koje se igraju... da ne dodje do situacije da se covek sa Starcraftom 1.04 cudi kako ne moze da igra sa 1.11 :)

Tek to ce da bude veselo

pa, to ce lepo neko da share-uje najnovije update-ove za sve igre da ljudi to prvo instaliraju pa onda da moze da se igra.

BTW: nesto mi se cini mali odziv ljudi ovde, glasalo je manje od 80 ljudi, mislim da bi trebalo da se svi clanovi nekako obaveste. Mislim ima dosta onih koji ne posecuju bench clubbin'

bgillegal je napisao(la):
bla bla bla... sad cu da iskucam jednog backdoora samo za laneta i vec na ovom forumu mozete rezervisati testiranje istog tako sto cete mene prozivati...

eto vidis o chemu pricham...:)))))

milenkoc23 je napisao(la):
pa, to ce lepo neko da share-uje najnovije update-ove za sve igre da ljudi to prvo instaliraju pa onda da moze da se igra.

Ja donosim najnoviji update za StarCraft (v. 1.11b). :D

Imam ja sve moguće i nemoguće patcheve tako da to nije problem

kukuuu 12-13 singerija..pa odmorimo 2 dana pa lan party :) ima da pocrkamo :)

ja cu da ti donesem AoE II...:)

da malo pikamo...

bgillegal... Radish na sinergiji? ili cesh ici na predavanja?

ici cu samo na predavanja...mada juce sam se "slucajno prijavio" da radim i stigao mi predracun od 9000 din. :) strasno! - a ako ima neko da radi, a da je sa bencha nek mi posalje pozivnicu da dodjem i na ona 2 dana gde moze samo ufur sa pozivnicom :) tnx :)

Poslednja izmena:
to je holandska firma i nemaju namere da nam uplacuju ovamo pare...

Grešiš kontaktirao sam ih pošto sa njima već imamo dil za CPL, pa ćemo videti..

Vrh Dno