Šta je novo?

Benchmark LAN Party???

Vidis li sebe na Benchmark Lan Party?

• DA

Glasovi: 57 57.0%
  • NE

Glasovi: 43 43.0%

• Ukupno glasača
    100
  • Anketa je zatvorena .
znaci bice partija...odlicno...ostaje jos samo da donesemo svoja kucista i loodilo...brrr...:)))

i resenje sponzora :) ... valjda i mi smrtnici imamo koristi (sto se tiche ufura ) ako sponzor pistane na sponzorstvo :)))

Da se ne nadate....ako i bude bilo sponzorstava sigurno neće biti u novcu ili hardveru vec u promotivnom materijalu tipa majici, podloga itd....

e do jaja...majce itd podloge rules :) moze i to :) samo da imamo koristi :) hehe

Ovaj... Osim sveopsteg odusevljenja :,,: :type: :cigar: :banana: :bottle:

...ja i dalje cekam odgovor na moje piranje:

Hoce li biti organizovanog prevoza ili ne?

IF NOT {ima li nekog ko bi vozio moj comp tamo i nazad; delimo pare za benzin;}

Pa za prevoz se medjusobno dogovorajte

ako vas iz istog kraja ide vishe ili se talite za benzin ili za xita

Masni kad pocinje prijavljivanje?

ima li zainteresovanih za igranje desert combat-a, kvejka dva, duma?

eventualno još neke igre tipa desert-a, znači timske pucačine sa modernim oružjem.. (smorio me je ww2- arsenal, ko da se bijemo kašikama..)

ja bih dovukao komp ako se bude igralo takvo nešto, inače ne, kanter ne podnosim organski, strategije ne igram..

ja cu da igram...nfs underground...postoji neki crack i za lan. quake cs generals....dok ne mrem :) ma moze sve u sustini...samo da nije neka smarachina..

Za vikend će početi zvanično prijavljivanje....

Ja ću do tada okačiti na www.clubforum.org plan gornjeg sprata za one koji nisu bili da imaju ideju kakav je prostor.

Za vikend ću znači detaljno objasniti i pojasniti sve detalje

Živi bili..

Do tada dajte još neke sugestije

Msni a jel ce prijavljivanje da bude u samom forumu ili...?

poz

Pa prijavljivanje i u Forumu i online ali uplate naravno samo u Forumu a one se rachunaju.

Sta se desava sa monitorima?
Odokativna cena ulaza?
Koliko ce da traje BLP? 8h, dan, dva...?
Sta ste odlucili za obezbedjenje?
Kakav ce biti file sharing?
Oce li biti nekog servera gde mogu da okacim par giga ebooks il' ne?

Masni, nemoj se mnogo smarati sa ovim pitanjima ali imaj ih u vidu kad budes stavljao zvanicno obavestenje na underconstruction sajt.

Podrzavam nex-ovu ideju o pravilnoj ishrani :D Ali radije cu poneti pitu gibanicu nego sto cu dati 150din za parce pice od 2gr radjene u 0.13 tehnoligiji...

monitori se iznajmljuju...cena ulaza je 300 kinti...file sharing...to jos ne znam...verovatno ce biti ali mislim da ne mogu to da ti odgovorim sa sigurnoscu...

Ajde da se dogovorimo recimo da mi sa bencha "ponesemo" po npr. 20GB necega za share...

Najbolje je da svi sharujete Windows i Program Files foldere

CoR je napisao(la):
Sta se desava sa monitorima?
Odokativna cena ulaza?
Koliko ce da traje BLP? 8h, dan, dva...?
Sta ste odlucili za obezbedjenje?
Kakav ce biti file sharing?
Oce li biti nekog servera gde mogu da okacim par giga ebooks il' ne?

Masni, nemoj se mnogo smarati sa ovim pitanjima ali imaj ih u vidu kad budes stavljao zvanicno obavestenje na underconstruction sajt.

Podrzavam nex-ovu ideju o pravilnoj ishrani :D Ali radije cu poneti pitu gibanicu nego sto cu dati 150din za parce pice od 2gr radjene u 0.13 tehnoligiji...

1) Mozes da doneses svoj monitor ili da uplatis 50 din dodatno za 753s koji te u svakom slucaju cheka...
2)fixna cena je 300 kinti
3)od subote 12h do nedelje 12h valjda 16 na 17 oktobar.
4)sve sobe se snimaju a svoju opremu vise manje cuvas sam.
5)najverovatnije dc++ server i udri
7)dogovori se sa nadleznima.

:cigar:

znaci ostaje samo da dodjemo i da sharujemo...blah...:)))

Jel pocelo prijavljivanje?

Što se tiče prijavljivanja od sutra možete da se prijavljujete u Forumu.

Za one koji ne znaju adresa je Balkanska 21.

Postupak je sledeći...

-Ostavićete ime, prezime i kontakt telefon.
-Odabraćete mesto gde želite da sedite (postoje redni brojevi u svim sobama svih mesta tako da tu nema greške)
-Uplatićete 300 ili 350 dinara u zavisnosti da li vam treba ili ne monitor

Što se tiče mesta, za LAN je ostavljeno 100-injak mesta sa mogućnošću da se omogući još 50-tak mesta ako bude bilo interesovanja.

Za sve informacije me pm-ujte ili mi pošaljite mail na [email protected]

Pozdrav

jox je napisao(la):
jel pocelo prijavljivanje?

jel ovaj post bio preko potrban???vec postoji identicno pitanje iznad tvog...

vuche ako imas daj mi tovj icq broj...imam neke stvari da te priupitam sto se laneta tice a ne mogu sad sve u mail da stavim...zaboravices da mi odgovoris na sva pitanja i tako to...

Masni, ne radi ti sajt...Daj to popravi :)

update: evo sad saznajem da ga kutija radi, tako da zaboravi ono shto sam rekao, od koga je... :)

Poslednja izmena:
urban je napisao(la):
jel ovaj post bio preko potrban???

Pa ovaj post je bio nepotreban!!!
..naravno kao i taj moj, ali naravno da ne bih postavio to pitanje da sam video prethodni post.

e koji smo mi leekovi...na 2 topica sa potpuno istom temom smo ispisali po 5 strana...OMG...blah...:)))

Vrh Dno