Šta je novo?

Benchmark Lan Party-stha mislite?

Masni Ludak je napisao(la):
Što se tiče organizacije u Forumu nek bude na sledeći način:

Svako ko hoce da ucestvuje na LAN-u treba najkasnije do petka (ako LAN bude bio u subotu) da dodje do Foruma i uplati neku sumu i moze odmah i da rezervise i mesto i monitor ako mu treba i to je to.

Nego ajde dajte datum neki okvirni i po vasem misljenju koliko bi trebao da bude ufur.

Tek sad sam provalio kakvu sam glupost napisao par postova gore... za placanje DANAS :S: :S: :S:

ovako nigde ne vidim edit...tako da cu morati ovako..--
bio sam na WCG turniru...i raspitivao sam se kod ljudi koje znam da li bi dosli na lan party....DA, DOSLI BI...znaci nema coveka kojeg nisam pitao da mi nije rekao uuuu do jaja...to je trebalo neko da organizuje do sada...znaci ljudi su zagarantovani....iskreno svakom je cim da donese monitor tako da bi to trebali da imamo tamo...znaci forum nam je zagarantovan...jer ne znam gde bi drugde mogli da obezbedimo monitore za 100+ljudi?
2ga stvar...forum nam je dobar je Vuk-masni. moze da uradi sledecu stvar...javi se nas 157 i on obezbedi toliko soba za nas 157moro i ne mora da zatvara ostatak igraonice ako nije tu svih 200 ljudi..to je bar moja ideja. ovi neki pricaju o nekih 2-3 dana...to je malo mnogo - niko se nebi toliko zadrzao...najbolji tajming je od subote ujutro do nedelje ujutru....tih 24 sata je taman za sve sto treba..
plan bi bio da se u subotu pre podne podesavaju kompovi do kasnijeg podneva... onda se ode po has i pice...obezbedi se sve za noc... i uvece *******cija... ujutru se razilazimo pocinje normalan rad foruma i to je to....sad vi demantujte sta vam se ne svidja ali to je super plan.

e ovako.... LANe je 16.-17. oktobra (pomeranje iskljucivo u slucaju da Masnom ne odgovara zbog foruma).
Shto se tiche para... bice oko 300din samo upad. I placace se iskljucivo do par dana pre LANeta. Izuzetak su naravno ljudi van BGDa. Najbolje je da ljudi tamo sami kupuju pice i klopu... da se ne skupljaju pare i za to... Jedino bi mogli za chase i sl da se organizujemo ali to je vec mizeran detalj. Ostaje samo da se javi Masni, da potvrdi datum, i da kaze kada ce poceti placanje u forumu, koliko ima mesta, i ako ima josh neshto da doda....

Moze pocetak da bude u subotu 16. oktobra u 10:00 tj tad da se pochne sa donoshenjem kompova pa sve do nedelje u 12:00. Cena bi znaci bila 300 dinara i ko hoce monitor doplata je 50 dindzi (Samsung 753s). Ja cu na gornjem spratu u svakom slucaju imati nekih 150-tak mesta (posto renoviram neke sobe ali to je to) ali ako bude bilo i to malo imam i jos 40 mesta u prizemlju. Uplate i rezervacije bi mogle da krenu od sledece nedelje. Znaci ljudi dodju izaberu gde hoce da sede, ostave podatke tipa telefona i imena i uplate i to je to. Ovde cete takodje votovati koje servere hocete da bi i to postavili. Sve sobe imaju klima-uredjaj i kamere koje non-stop snimaju za slucaj kradji posto se plasim da ce toga biti ali bih u svakom slucaju savetovao svim ljudima da cuvaju svoju opremu, pogotovo periferije, takodje je moja preporuka tj kupicu ja plastichne vezice pa cu podeliti ljudima da vezu svoje periferije.
Toliko od mene ako imate jos neke ideje ili sugestije tu sam.

Pozdrav

Ja sam za ako mi dash mesto u online sobi :p [sa ukljuchenim netom]
Shalim se ljudi chovek je ponudio svoj prostor ispao je fer ne morate monitore
da donosite.

Poslednja izmena:
Masni Ludak #125 post je odlican skoro u svemu se slazem sa tobom, ali imam neke izmene:
1. Svi iz BG ce sesti na najbolja mesta(mislim svi ovi sa besnim o/c ovanim mashinama zajedno), a mi van BG-a razbacani po coskovima :( :( :(
Mislim da je ok za placanje a ovo za rezervisanje mesta mi se ne svidja...
2. Trebalo bi napraviti listu onih koji bi sigurno doshli da ne bi bilo posle "aj kuci nema vishe mesta..." sto mi se ne svidja, a nije ni fer
3. za placanje je ok - 300d+50d za monitor(samo mi reci ima li dovoljno monitora?)
4. i ovo za 300din da li racunash po osobi ili po rachunaru? posto mozda bismo dosli i ja i moj mladji brat ali obojica na istom kompu.

P.S. ima li neko ogranicenje za klince(mislim nema ulaza ako nemash x i kusur godina)?
Pozdrav

Poslednja izmena:
Znachi imacemo i video zapis dogadjaja :D

Odlichno... ko dodje sa manje od 50GB nechega bice vracen kuci... :-devil-:

nece valjda i kradje biti....? ne verujem ja bas? oke.... vec sledece nedelje kad budem dolazio u phorum donecu ti kesh...i da ti odma kazem gde hocu da sedim :)))))))))

e da nek mi neko kaze gde je edit!?!?! posto na ovom boardu nemam pojma gde se nalazi.
dc++ server cs server nista vise ne treba od dedicated servera... aj poz

Pa sto se mene tiche ne mora da bude rezervisanja ali ce onda u subotu ujutro u 10:00 biti kao na zelenjaku kad dodje 56E. Samo sam tako mislio da malo organizujemo stvari, pogotovo sto ce ljudi kad budu uplacivali i rezervisali da mi kazu da li hoce monitor ili ne da znam da na tom mestu ostavim monitor a ne da nosamo monitore u subotu jutro levo-desno.

To da ce ljudi van BG-a biti razbacani to je glupost. Mislim po meni je totalno svejedno gde cete sedeti jer gore na spratu ima 10 soba i jedan veliki hodnik koji ih povezuje tako da....niko nece biti u cosku. U krajnjem slucaju ljudi van BG-a mogu da mi jave na pm ili mail ako imaju neke zelje (npr. nas je cetvorica dolazimo zajedno iz Vrsca i trebaju nam dva monitora, hocemo da sedimo zajedno)-zelja ce im biti uslisena. Takodje bih preporucio posto verujem da ce odziv biti odlican - da se ljudi i van BG-a nekako potrude da po nekom plate jer ako dodje 200 ljudi koji budu uplatili ja svakako necu moci da im cuvam mesta.

Mozda se nekom ovaj nacin nece svideti ali ja moram na sve ljude da gledam isto iako su u neku ruku osteceni ljudi koji su van BG-a jer moraju da se cimaju da uplate ranije da bi bili sigurni da ce imati mesto.

U svakom slucaju vremena jos ima ja cu videti da u narednih par dana okacim plan Foruma sa svim mestima gde cu updateovati rezervacije.

Trebalo bi se iscimati da medijski ovo ispratimo da bi sledeci put mogli da pojurimo neke sponzore za neki veci prostor.

Pozdrav

Vuk Lau
Club Forum

Aj samo nek se moderatori ili admini iscimaju da postave kao sticky ili da stave linkove sa svim podforumima ili cak da stave banner gore.

Ja cu jos staviti obavestenja na drugim sajtovima i pusticu reklamu na SBB-u ,)

hhehee.... oke... ja cu da dodjem do ovog petka da uplatim svoje i da se dogovorimo oko onog teglachenja stvari...npr u petak 15 uvece ja sa ekipicom da dodjem da ti pomognem oko pripremanja lokala....tako da poz.z. immortal...sva mesta su do jaja...sobe su sve iste imaju klimu itd.. u oktobru ti nece biti potrebna ali kad se skupi toliko ljudi.... :smoke: :smoke: rezervacija je neophodna zbog evidencije mesta...jer nista nebi trebalo da bude otprilike...zeznuto je *****ati jednog coveka..ali ako se njih 10 pojavi sa kucistima ispred foruma.... :S: :S: znaci ako nista za one koji nisu iz bg-a neka se sa masnim preko pm dogovore da rezervishu neko...mada su sva ista i to jos jednom ponavljam...mesto na veresiju da nece ispaliti. poz

Poslednja izmena:
ok now we are talking...sjajna ideja...najavljujem svoj dolazak...NEMOJ DA NE BUDE CRVENI TEPIH BAR ZA MENE...:)))

jox je napisao(la):
vidim da si nauchio gde je edit...
ma glupi edit...i to sam izvalio da edit moze samo dok je tvoj post poslednji,....cim neko postuje posle tebe nema edita :)

@bgillegalFora sa editom je da mozes svoj post da editujesh 60min(ili koliko vec) nakon postovanja, nema veza da i si zadnji ili nis(bar ja mislim da je tako)
@masni ludak: aj pogledaj moj post malo gore i reci mi da li naplacujesh po osobi ili po kucistu?
Reci mi kolika je konacna cena(+koliko za monitor jer ne nameravam da ga vucem iz VS) da znam koliko da poshaljem ako neki moj drug dodje do BG-a i reci mi tacnu aresu foruma
I josh nesto da se dogovorimo NEMA PUSHENJA!!!!! STROGO ZABRANJENO

Immortal_SurvivoR je napisao(la):
aj pogledaj moj post malo gore i reci mi da li naplacujesh po osobi ili po kucistu?
Reci mi kolika je konacna cena(+koliko za monitor jer ne nameravam da ga vucem iz VS) da znam koliko da poshaljem ako neki moj drug dodje do BG-a i reci mi tacnu aresu foruma
I josh nesto da se dogovorimo NEMA PUSHENJA!!!!! STROGO ZABRANJENO
hahaa pa valjda je po kucistu... ti ako dodjes sa drugarom...on nece dobiti stolicu moze da bleji itd :) ti sedis i uzivas :) a za pusenje...lichno ne pljugam ali brateeeee sta si ti mislio da je to lan party under 18 :) a znas onu izreku "gde ima dima ima i vatre" ja ne znam zasto sam vam ovo ispricao...ali pogledajte kad sam postovao u 7:40 ujutro :))) hahaha nessanica :)

Tačna adresa Foruma je Balkanska 21

I, ja sam za zabranjeno pusenje, posto meni od mnogo dima suze oci.
@Immortal SurvivoR: forum ti je kada se penjes desnom stranom balkanse, onda predjes narodnog fronta i tamo negde malo pre nego sto vidis sa leve strane kako grade neki trzni centar ili sta vec videces sa desne strane neki kao malo veci prolaz kroz zgrade, prodjes kroz njega i sa desne strane ces da vidis. Sto se tice cene ja mislim da se masni precutno slozio za cenu od 300 kinti +50 za monitor.

P.S. Ja sam za to da ovo bude LAN party samo za clanove benchmarka, i to ne one kuji su se registrovali u septembru samo da bi dosli na party, posto je ovaj party prilika da se upoznamo licno, a nebi bila fora da nam neki tamo ljudi ciji post nikada nismo videli zauzimaju mesto na party. Tj. mislim da bi prvo trebala da ide rezervacija samo za ljude sa bench-a, a da posle toga da ide rezervacija za sve ostale koji hoce da se pojave na LANe-tu.

Josh jedan gls za zabranu pushenja, mada iskreno mislim da je to teshko izvodljivo...
Eventualno treba da bude neka non-smoking prostorija.
I slazem se da mesta u pre-prodaji budu samo za benchmarkovce, a da posle idu svima dok se ne popuni!

milenkoc23 je napisao(la):
I, ja sam za zabranjeno pusenje, posto meni od mnogo dima suze oci.
@Immortal SurvivoR: forum ti je kada se penjes desnom stranom balkanse, onda predjes narodnog fronta i tamo negde malo pre nego sto vidis sa leve strane kako grade neki trzni centar ili sta vec videces sa desne strane neki kao malo veci prolaz kroz zgrade, prodjes kroz njega i sa desne strane ces da vidis. Sto se tice cene ja mislim da se masni precutno slozio za cenu od 300 kinti +50 za monitor.

P.S. Ja sam za to da ovo bude LAN party samo za clanove benchmarka, i to ne one kuji su se registrovali u septembru samo da bi dosli na party, posto je ovaj party prilika da se upoznamo licno, a nebi bila fora da nam neki tamo ljudi ciji post nikada nismo videli zauzimaju mesto na party. Tj. mislim da bi prvo trebala da ide rezervacija samo za ljude sa bench-a, a da posle toga da ide rezervacija za sve ostale koji hoce da se pojave na LANe-tu.
Nit` pusim,nit` mi smeta :D ,a ovo sa clanovima je do jaja totalno podrzavam.Znaci prvo benchmarkovci pa onda ostali. :banana:

Ko hoce da pusi, neka izadje u hodnik (ili ako mu ne smeta sto... :D )

Vise stvari:
- Podrzavam ideju za prioritet Benchmarkovcima, ipak je odavde krenula ideja.
- Neka ne zamere neki ako se nadju prozvanima ali je ne zelim da platim za mesto i da pored mene sede 2-3 lika za jednom masinom, da se guramo itd. Znaci, jedna soba, 10 racunara, 10 likova u sobi, no smoking u sobi a ostalo ko sta hoce :-devil-:
- Cena je skroz na mestu.

E, drago mi je da smo se slozili da se da prioritet "benchmarkovcima" i takodje podrzavam to da posto je tesko izvodljivo da se zabrani pusenje na celom party-ju (ipak to traje 24h, mada ljudi mogu da odu napolje da puse ko im brani) onda barem da ljudi kazu da li su pusaci ili nepusaci pa da se tako rasporede po sobama.

Ma de bre ko da ces ti stalno sedeti za svojim kompom...pusac nepusac nije ni bitno nece ti pusaci da s*ebu boks cigara za tih 24h.Kako izdrzite u raznim klubovima,kaficima....

Ajmo sad i predloge za igre. Moji predlozi:
- CS 1.6
- WC3:FT
- Battlefield 1942 (Vietnam mod je skroz OK za MP, pogotovo sto moze mnooooogo igraca da igra)
- NFS:U (zbog budzenih kolica :d )

nista mi vise trenutno ne pada na pamet...

EDIT:
kud zaboravih Q3, UT... :wall: :D

Poslednja izmena:
pazi...ja sam totalno anti gaming lik... ali volim sve te igre.
nemam iskreno ni jednu kod kuce...ali potrudite se da bar neko ima instalacije igara na hdd-u da bi mogli da izprebacujemo...
slazem se sa svima u potpunosti...pozdrav

Ja ću danas najkasnije sutra okačiti na net raspored sedenja u Forumu tj. shemu pa da možete da se organizujete. Što se tiše pušenja ono po defaultu nije dozvoljeno u prostorijama sa računarima ali zato u hodniku možete do mile volje.

Vrh Dno