Šta je novo?

Benchmark Lan Party-stha mislite?

Pa mislim da ce DC++ da ima vishe posla od bilo koje igre tamo...
A inache... za igre cemo lako tamo... treba obavezno dici DC++ HUB!!!

Mogu i da pustim par megabita Neta na kompove samo se plasim da ce doci do zagusenja. :p

Bolje nemoj, docice do zagusenja definitivno, a bolje da ga nema nego da se nerviramo :D

ma nebitan je NET...
i ovako cemo sve shto budemo hteli, skidati jedan od drugog...

Ajde ako vas ne mrzi otvorite poseban topik o osnivanju DC++ hubova i slicno, a ostavite ovaj topik za LanParty.

pa selveru... ne pricamo ovde o tehnichkim detaljima vezanim za DC++ HUBove ili CS servere, tako da mi tvoja sugestija nije jasna?
Htedoh reci, svo pominjanje DC++ i slicnih stvari u ovom threadu je u kontekstu LAN Party-ja, tako da mi nije najjasnije kakav thread si mislio da otvorimo...

HEH... kad sam video "last post by Silverglider" ... obradovao sam se da je neko od nadleznih izneo svoj stav o LANu, kad ono... medjutim...

Poslednja izmena:
Pa sad, tesko da cu ja da vam dolazim tu dole da vam organizujem nesto. Neko od "lokalnih" jednostavno treba da zasuce rukave i kaze "ja cu to na sebe da preuzmem", drugacije tj. bez zasukavanja rukava ne ide. A ako nema medju vama 50, 100, 200 raspolozenih par ljudi koji to mogu da kazu i da znaju sta to znaci, onda dzabe archenja hemijske.
Bench bi rado dao "blagoslov" takvom nekom hepeningu ucestvujuci na neki nacin, ali Bench treba da vidi prvo sa cime se ima posla ovde. Zato vi to prvo lepo uoblicite da se zna koja je forma i modaliteti, gde je tacno pocetak i gde kraj, pa da pricamo onda "zvanicno". Za sada je sve jos uvek na "pozdravi, zelje i cestitke" nivou. Suvise ste rasprsili temu; te ovde te onde, te prigusena svetla te crvena svetla, te donecu hub te dacu kucista. Treba prvo da se slozite oko jedne ili dve osnovne stvari, na primer da li ima zainteresovanih i koliko, pa da se prema tome uopste razmatra prostor (proporcionalno gomili) - za pocetak. A vi vec delite fajlove i prodajete ulaznice non-Benchmarkovcima... :sceptic:

Mislim da greshish...
Dosta toga je vec poznato...
LANE je:
1. 16-17 oktobra
2. u Forumu
3. (300+50) din (ulaz + monitor)
To su stvari koje vrlo precizno daju odgovore na gde i shta.
Otvoreno pitanje je ostalo oko ljudi koji ce da dodju dan ranije da sklone rachunare i da ostanu posle da te rachunare vrate na mesto. Ja se prijavljujem za sklanjanje rachunara, ostala mesta su otvorena, pa se slobodno prijavite.
Zainteresovanih ima... u stvari evo ga poll pa da proverimo...
Dobro je da ima vremena, pa ce sve natenane da se iskristalishe za dve-tri nedelje.

e ljudi pa mogli bi da organizujemo neke turnire u okviru LANeta...

To bi bilo strava, ali ne verujem da bi puno ljudi bilo zainteresovano za to.... Voleo bih da me demantujete :)

kakvi ste vi freakovi :) moze jedan turnir u si soft sandra burn out :) ili prime 95 pa ciji proc poslednji crkne taj je pobednik :)))

Mislim da se ta ideja tvom namucenom Celiju ne bi mnogo svidela :)

cuti tu i umri! :) tvoj amd... isparava i ovako a kamoli da mu das oc ili neki test... istog trenutka bi se dematerijalizovao !: )

bgillegal je napisao(la):
kakvi ste vi freakovi :) moze jedan turnir u si soft sandra burn out :) ili prime 95 pa ciji proc poslednji crkne taj je pobednik :)))

dobro je milane ne lozi se...

Manje od mesec dana do lana i ne zna se nishta ? :)
Shta se deshava sa rezervacijama, jel se neko prijavio, Masni ?
mislim da bi prijavljivanje trebalo da se ogranichi do bar 10 dana do pochetka, jer ako ne bude dovoljno ljudi, shta cemo onda ?

update: izvinjavam se, sad sam prochitao thread sa pollom :)

Poslednja izmena:
ne bas ce tada najvise prijava da dodje! .... ja i jos dosta ljudi iz tesle sad strepimo da li ce nam exkurzija biti uklopljena tako da mozemo da dodjemo na lane ili ce ga pregaziti....tako da ja cu tek za 10tak dana znati 100%

Zasad ima 7-8 ljudi prijavljenih ali se ne brinem poucen dosadasnjim organizoavnjem svakakvih LAN dogadjaj da ce svi da pohrle u zadnjih nedelju dana, a sem ovde i jednog posta na Klanruru ovo nigde nij eobjavljeno.

Znaci prijavljivanje pocelo.....

ne bas ce tada najvise prijava da dodje! .... ja i jos dosta ljudi iz tesle sad strepimo da li ce nam exkurzija biti uklopljena tako da mozemo da dodjemo na lane ili ce ga pregaziti....tako da ja cu tek za 10tak dana znati 100%
Brate meni ex 14,15,16,17 :(((( hteo sam da ih pobijem.

Cuti Milane, kamen ti u usta!!! Ne daj boze da nam se exkurzija pokopi sa lanetom!!!! :mad: :mad: :mad:

moram i ja da se odjavim...exkurzija je od 13 do 17...jbiga stvarno sam imao zelju da dodjem...pozz...

kod nas ce "izgleda" da se utopi taman exkurzija od 18 - 19 ili cak 20tog pa +4 dana :)

Nazad
Vrh Dno