Šta je novo?

Benchmark Lan Party-stha mislite?

Taj Lan Party uopste nije losa ideya :type: ~ To ti je kao u Fast And Furious - Donosimo nase makine i rokhamo neonke, ventove i OC :d

P.S. Potrudite se da bude MB ~ domace, a nase :d

e LiquidPlasma mogu ti reci da mi je jachi avatar :) al tebi signature :)

tecnoj plazmi trebaju jos 2 ® , jedan iza 4 i jedan iza Northwood :D

LiquidPlasma je napisao(la):
Taj Lan Party uopste nije losa ideya :type: ~ To ti je kao u Fast And Furious - Donosimo nase makine i rokhamo neonke, ventove i OC :d

P.S. Potrudite se da bude MB ~ domace, a nase :d
Sta se ti radujes ionako ces moci da ostanes samo do 12 :-devil-:

Ako mozemo da dobijemo forum, to je odlichna varijanta.... Pogotovo shto ovako neshto pravimo prvi put, i shto niko nema predlog ni za jednu drugu salu.
Znachi neka bude forum, druga polovina oktobra-pocetak novembra.
Masni ludache, reci koliko ce nam trebati para po rachunaru sa monitorom???
To za nick-tagove je primitivno... upoznacemo se bez njih, ko sav normalan svet...

Shto se tiche toga dal ce benchmark stati iza nas...
Pa thread se zove "BENCHMARK Lan-party".... tako da hteo to ili ne.... BENCH je tu.
Josh ako dodjemo u Benchmark majcama.... Peci ce da presedne kad ih vidi...

Jos jedna stvar... svi se bojimo da nece biti ljudi a sta ako ih bude previse? Procuje se da ce biti jeftinog igranja u forumu i evo ti masa klinaca na vratima... ja sam sa benchamraka, i ja i ja i ja... treba barem dogovoriti taktiku prepoznavanja.

Bio sam jednom u forumu, mislim da ce to biti ok s obzirom na ostale ponudjene predloge. Jedino mi je ovo oktobar - novembar daleko ali ako zaista imate toliko obaveza narednih meseci a zarad uspesnog okupljanja sacekacu.

BTW: Ko ide iz NS?

aj mi reci da jos neki klinac zna za lan party i da ce mama da mu dozvoli da iznese komp iz kuce...i da zna da podesi mreznu i da tamo sve to izpodesava a da radi...? jel si ti normalan :) nece se takvi pojaviti...a sto posto znam da vise od 200 ljudi tesko ce da se pojavi... tj pojavice se vise od 200 ljudi i to mnogo vise :) ali nece valjda biti toliko kompova? :) iskreno se nadam

Glupo je da dodje nas lupam, između 10 i 160 sa mašinama i još 2 puta toliko bez mašina. Pa to će biti gužva neviđena... Ili bar da se ovima bez mašina ne dozvoli ulazak u sobe gde su mašine. Saplitaćemo se jedni o druge samo tako...

Što se tiče organizacije u Forumu nek bude na sledeći način:

Svako ko hoce da ucestvuje na LAN-u treba najkasnije do petka (ako LAN bude bio u subotu) da dodje do Foruma i uplati neku sumu i moze odmah i da rezervise i mesto i monitor ako mu treba i to je to.

Nego ajde dajte datum neki okvirni i po vasem misljenju koliko bi trebao da bude ufur.

Hehe... Mene moja keva ne moze vise ni da kontrolise kad se vracam kuci ~ negde oko 6.00 AM, pa sada vi vidite. Ozbiljno, ovde samo pricate o Lan Partyiju, a nista konkretno da izjavite: Gde ce da bude, Kada ce da bude, Koliko ce da nas bude, itd. Ja nemam dobar predlog, zato sto nisam iz BG-a, al ovde u VS-u moze da se nadje mesta za Lan Party (Centar Millennium :d ).

Masni Ludak je napisao(la):
Svako ko hoce da ucestvuje na LAN-u treba najkasnije do petka (ako LAN bude bio u subotu) da dodje do Foruma i uplati neku sumu i moze odmah i da rezervise i mesto i monitor ako mu treba i to je to.

Jel to znaci da treba da dolazim 2 puta iz Vrsca do Beograda. Ja bih mogao da poshaljem pare preko jednog drugara al javite 2-3 nedelje ranije da znam da mu dam jer on studira pa ne dolazi svaki dan od Vrsca do Beograda.

Ja mislim da konacna lista onih koji dolaze treba da se zatvori 1. nedelju pre dana odrzavanja partyja, jer ce da bude fora: znas ono brate aj pusti i mene nisam stigao juce da se prijavim, ono guzva u saobracaju....
I josh treba da se zna koliko ce da nas bude, da ne bi na kraju bilo nas premalo, a ni previshe.
POZ

Centar Milenijum je zakon za takve stvari. Cak mislim da ima i 6000+ stolica na tribinama pa moze i da legne kome se spava.
Ali postoji jedan problem: puno vas ima iz BG-a pa ne znam koliko je vas raspolozeno da dodje
POZ

Niko da pita ili predlozi sta bi se tamo igralo :d

Stho se mene tiche Alien VS Predator?(ako neko voli posho malo ima takvih), quake, unreal 2k4(2k3).....mozda i neke strateigije(realno ih volim ali nikako da nabavim neku mocnu)....mada meni su mnogo zanimljiviji filmici, zika, ostale stvarchice...

pa ne radi se lan party da bi se igrale igre...tj igraju se tamo..ali to je cisto onako.
lan party se radi najcesce za promocije HW i nekih drugih cuda....a ljudi koji se okupe tamo su inace najiskusniji sto se HW-a tiche i najupuceniji i najpotencijalniji kupci :) tako da i sponzori su uvek takvi da imaju veze sa tim partijem :)

Interesuje li nekog Centar Millennium? Jedini je problem sa stolovima i stolicama.

P.S. ma ima da se igra svega is svacega: Warcraft3:The Frozen Throne, CS 1.5 i 1.6, Need For Speed Underground....

Ma kakav q... Kvejk i AvP :d , igramo bre Street Fightere i Mortal Kombate na emulatorima! Da vidite sta je duh borbe :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ma kakav q... Kvejk i AvP :d , igramo bre Street Fightere i Mortal Kombate na emulatorima! Da vidite sta je duh borbe :)

:d

Sinovci oce li neko dati neki konkretan predlog ili cete samo da spamujete :d

Konkretan predlog za sta?
Evo ja sam dao:Centar Milenium, Pa me zanima ima li zainteresovanih za salu i da pitam posle da li mogu da je izdaju
poz

Immoratal uozbilji se! :)

Ja samo spamujem do kraja nedelje ;)

Ma LANe mora da bude u BG-u, zato sto je vecina ljudi iz BG-a, evo ja dolecem iz Amerike da dodjem na LAN-e a u Vrscu nema aerodrom koliko ja znam :D :D :D
Za NFS se slazem, samo to znaci da moram da vucem i volan, i UT isto podrzavam, nisam jos stigao da igram doom jel moze od da se igra u multi playeru? Ja sam vec mislio da smo se dogovorili da to bude u forumu, ali ako nismo onda ajde. Jedino sto bi moglo da bude bolje od foruma jeste neka velika sala, ali odakle u toj sali stolovi, dobre stolice i odradjena mrezna instalacija ??? Budimo realni najizvodljivija kombinacija je u forumu.

Masni Ludak je napisao(la):
Sinovci oce li neko dati neki konkretan predlog ili cete samo da spamujete :d

E pazi... teshko da ce da prodje da svi danas uplate neku sumu za LANeta, poshto josh ni priblizni dogovor oko toga nije pao.
Shto se tiche placanja, najbolje je da odredimo tri-cetiri termina gde ce se skupiti ljudi zainteresovani za lane i dati pare, pa da nekoliko dana pre laneta(kad se zavrshi prijavljivanje i placanje) odjednom sve pare za mesta damo forumu. Naravno, znace se dosta pre laneta koliko nam mesta treba.

vidis bre da to sto je masni predlozio je NPR...ne trebaju da se daju danas pare...nego neki predlog...meni je sve jedno kad... samo da bude! :) neko neko glavniji ovde odluchi kad :) aj poz

Prvo se dogovorite za datum.
Nakon toga da se dogovorimo za pare. Koliko ide Forumu, koliko za piće ili kako već.
Kad se dogovorimo oko toga, prijave mogu da krenu veoma jednostavno. Ljudi nek dolaze u Forum i neka lepo uplaćuju i odmah rezervišu mesta gde žele da sede. Prijave za ljude iz BG će se primati dan do samog LAN-a, dok ljudi van BG-a će moći i na sam dan, ako bude mesta i naravno neće moći da biraju gde će da sede već gde ima mesta.

Odlichno Masni...
To za uplate u forumu uopshte nije loshe, chak je odlichno, poshto je to mnogo bolja varijanta nego da se skupljamo po gradu.
Datum je 16-17 oktobar.
To je dosta vremena za pripremu, a i nije po najgoroj zimi, koju ne bi trebalo da dochekamo.
Jasno mi je da se za datum nikada necemo svi sloziti, i da uvek nekome nece odgovarati, ali shta je tu je...

Jedino shto mora da bude za lane jeste da mora da bude za weekend. Ja mislim da to svima odgovara. I aj da se dogovorimo kako ce da bude: petak uvece do nedelje uvece ili subota ujutru do nedelje uvece?

Vrh Dno