Šta je novo?

Benchmark Lan Party-stha mislite?

bgillegal je napisao(la):
hehehe socijala.
Daj da skupimo po koji dinar da kupimo coveku kuciste...jadan... :banana: :banana: :eyebrows:
ma imam >10 kucista ali ko ce da pakuje kompjuter u jedno od njih :wall: ...
Ali vredno je toga, zar ne :-devil-:

Ono shto je sigurno je da ce se pare uzimati unapred, za placanje prostora i pica, jer je neprihvatljivo da neko vadi pare iz svog dzepa i onda strepi da ga najavljeni ne ispale...

Ima li neko predlog za salu??? to nam je najveci problem...

Znachi ljudi ajde onda na zimu lepo neka osnovna skola i MI....
Ja bih najvishe voleo da imam kucerinu koja bi sve pokrila ali nema se definitivno....:(
SPONZORI to nam treba, josh da bude i medijski pokrivena pa da bude lepo i sponzorima, ne znam koga treba da pitam, tj. ko je glavni glavni benchmarkova-c????
mozda bi sam benchmark bio raspolozen (ponavljam opet).

Niko mi nije odgovorio kako da bacim thread u ostale group-ove da vidimo ima li josh zainteresovanih postho stho nas je vishe vishe bi i finansija bilo....

Pozdrav i hvala na odzivu, ali sam stvarno ubedjen da cemo se organizovati na kraju krajeva... :)))

Sto se mene tiche (a jedan sam od onih koji bi dosli 100%) Kako videh masni lodak je ponudio prostor..u forumu valjda ... posle nekih desavanja cpl-a- tamo jesto odlichno ali malo je *******o sto su ljudi odvojeni u sobama... znaci po meni jos bolja stvar je neka malo veca sala...sponzori ce sami da se prepoznaju...mada kvalitetnije bi to bilo da se iz prve skupimo u sto vecem broju snimimo to kamerom bla bla...kako je do jaja...ono prigushena svetla , pichi neka muzika jedan projektor koji vrti Benchmark po hali...na stolovima kucista...svako kuciste svetli ko ludo...:) milina covece :) tako bih mogao da zivim. a i jos jedna stvar sto se tiche umrezavanja tih rachunara. mnogo njih ima wireless pa nek se na jedan komp postavi server za wireless pa wifi papani nek se kace na taj server a ne sa nama kablom :) ma ima puno ideja...

Pa vidite ovako iako kad sam nudio pomoć nisam mislio na davanje prostora možda bih i mogao jedan dan da odvojim za jedan LAN Party.

Vidite ovako ko ne zna:ž
Forum je u centru grada u Balkanskoj
Postoji mreža za ~200 kompova
Tu je i isto toliko monitora za one koji nece da se cimaju da nose svoje

Tako da vi vidite...sa moje strane postoji dobra volja...

Mislim da je ipak bolja fora da je sve u jednoj prostoriji, kao Industrija sto je bila pa da svetle 'bling-bling' kucista na sve strane, pa izbor za najoriginalnije itd. Za sve to ipak nam treba sponzor ili bar neki ozbiljniji organizator...

ma kazem ti..nece sponzori odma da dodju...posle prvog puta ce da se sami jave za drugi put ... i to veruj mi veci sponzori ... zato treba da se prvi put dovede na pristojan nivo... a masni...sto se tiche prostora i monitora...za to bi trebali da damo neki ufur...bilo bi lupo da se nista ne plati...stavis cenu kao npr za battlefield okupljanja gde je ceo dan igraona posvecena njima...po meni je najpametnije reshenje...jel ima gotove mreze...neko digne dc++ i jos neki server .... izmenjamo se programa(to je za socijalu kao sto sam ja gf mx 440) odigramo neke igrice (to je za ove sa x800) malo se foliraju ljudi sa makinama...ma super :) vocko ce da ponese svoj tft :) i tako :)

bgillegal je napisao(la):
...ono prigushena svetla , pichi neka muzika jedan projektor koji vrti Benchmark po hali...na stolovima kucista...svako kuciste svetli ko ludo....

Batalite projektore, fensi prigusena svetla i ostalo.... sem ako to nece neko da donese...
I dobro bi doshao jedan konkretan predlog sa salu...
Neka OS?

Masni Ludak je napisao(la):
Pa vidite ovako iako kad sam nudio pomoć nisam mislio na davanje prostora možda bih i mogao jedan dan da odvojim za jedan LAN Party.

Vidite ovako ko ne zna:ž
Forum je u centru grada u Balkanskoj
Postoji mreža za ~200 kompova
Tu je i isto toliko monitora za one koji nece da se cimaju da nose svoje

Tako da vi vidite...sa moje strane postoji dobra volja...
E, dok sam ja isao u skolu tu pored...
Koliko puta smo se smorili u skoli pa pobegli da se igramo...

Ako bi vam odgovarao Forum bilo bi nešto simbolično plaćanja...

Ma i ja mislim da je bolje neka sala,a ne ovako iz sobe u sobu setati.Bio sam u forumu i odlicna je igraona to njima i odgovara odvojene prostorije,a za ovakvo okupljanje je bolje svi u jednoj sobi pa ona buka,zbrka...joj...jedva cekam...

vidim da se bas bas dosta ljudi sprzilo sto se ove teme tiche!! :) aj da sacekamo 9ti mesec da krene da se radi.. da se ljudi malo stabilizuju i onda pocinje pravo razmisljanje o tome.

@illusion: napishi u potpisu ono shto si hteo da povozeshljude iz drugih soba pa ce i oni da vide.
Ono za WLAN umrezavanje nije losha ideja - ja imam Wlan karticu i imam onu malu antenicu koju takodje svi imaju
@za sve: moje mosljenje je da treba da bude jedna velika hala za sve, a ne da se delimo po sobama

P.S. posle "LANeta" mozemo na benchmarku da zakacimo slike kako je loodo bilo

POZ

malo je rano prichati o slikama sa LANeta... pogotovo shto niko nema ni ideju u kojoj skoli bi to moglo da se organizuje. Jel zna neko koja skola izdaje salu???? naravno pozeljno bi bilo npr. od petka uvece ( posle vecernje smene) do nedelje posle podne, kada bi trebalo da se cistimo. Ili je mozda bolja varijanta, da se ne mucimo dve noci bez potrebe, da se krece sa tim u subotu jutro.
Ajde, ja ne znam skole po BGDu, javite se sa nekim konkretnim predlogom... U krajnjem sluchaju, ne mora da bude shkola... bilo koja ideja je dobrodosla.

Nego, Masni Ludache, kako bi to bilo u forumu? Jel bi svako dobio sto, monitor, struju i kraj mreznog kabla? to je mozda i najjednostavnija ideja, posto ovako nesto prvi put organizujemo. Koliko racunara staje u jednu prostoriju??? BIlo bi jako loshe da staje <10 compova po prostoriji. Zar nema tamo vec njihovih racunara? nekako ne verujem da bi skanjali njihove rachunare da bi mi donosili svoje...

"Nego, Masni Ludache, kako bi to bilo u forumu? Jel bi svako dobio sto, monitor, struju i kraj mreznog kabla? to je mozda i najjednostavnija ideja, posto ovako nesto prvi put organizujemo. Koliko racunara staje u jednu prostoriju??? BIlo bi jako loshe da staje <10 compova po prostoriji. Zar nema tamo vec njihovih racunara? nekako ne verujem da bi skanjali njihove rachunare da bi mi donosili svoje..."
Aj probacu ja da odgovorim sta mogu. Tamo su sobe u kojima ima po 10 a negde i vise kompjutera. Kako sam ja video instalacija je izvrsna sa D-Linkovim swichevima u skoro svakoj sobi ako to bude bilo sigurno bi se unapred reklo kome treba a kome ne monitor. Sigurno bi se sve lepo organizovalo... verujem u organizaciju foruma :)

Hoce li Benchmark stati iza ovoga? Nemislim tu na organizaciju, necemo uvek cimati Pecu da povlaci sve. Cisto da se zna ciji je happening - lakse je obezbediti salu i sponzore ako se predstavimo pod nekim imenom nego kao grupa gradjana.

pa Benchmark....valjda ce stati iza toga.... mislim aj reci to koji bi NAME mogao da stoji iza toga sem benchmark :) mada ajde da odradimo anketu ko bi dosao a ko ne...da se prebrojimo...ali da ne bude e ja bi dosao ako mi se zvezde poklope tog dana..npr ja ako bi se tako nesto organizovalo, sigurno prisustvovao, ako ni zbog chega drugog, onda zbog druzenja, razmene nekih utisaka...fajlova... neko ti nesto pokaze ti nekom isto tako itd... nisu to ljudi za dzabe izmislili

Ovako što se tiče Foruma

Svako bi dobio sto, stolicu, struju (u stolici :-devil-: ) i mrežni kabl, i monitor po potrebi.
Za tu prigodu bi ja sklonio sve kompove i periferije (možda par vas da se iscima da mi pomogne, to je za nas nekoliko par sati posla) u sobama ima najviše po 14 mesta tj uglavnom od 10 do 14.

Aj pa vidite

imas jednog volontera odmah! :) iovako ti ne izlazim iz te igraonice :) a ja mogu da dovedem jos 3-4 i vise crnaca 100%

Ja sam ipak za jednu vecu prostoriju. Evo za par dana pochinje shkolska godina i moze da pita neki direktor. Rado bih vam pomogao ali nisam iz BG-a.
Dobra je ideja da "zabava" pocne u subotu ujutru(meni se svidja), ali problem je shto za neke(mozda i vecinu) to nece biti subota ujutru nego subota uvece - "E znash brate izasao sam sa onom i onom ribom i morao sam da ostanem malo duze, a usput sam i zaboravio da treba da dodjem, bio sam pian i shta mogu, ALI srecom sam ipak doshao, probudila me keva u 16h i podsetila me da treba negde da idem..." ili neshto na tu foru :)

Sto se mene tice, moze da bude i u forum-u, nije to lose, ok mozda je i bolje da se svi kompovi skupe u istu prostoriju, ali i ovako je dobro.
P.S. mislim da bi bilo dobro da svako nosi nick-name tag posto se uglavnom znamo preko nick-ova. I takodje mislim da bi svi ljudi sa foruma trebalo da se pojave osim ako bas ne mogu, red je da se svi malo zrtvuju za rad dobrog provoda.

milenkoc23 je napisao(la):
P.S. mislim da bi bilo dobro da svako nosi nick-name tag posto se uglavnom znamo preko nick-ova. I takodje mislim da bi svi ljudi sa foruma trebalo da se pojave osim ako bas ne mogu, red je da se svi malo zrtvuju za rad dobrog provoda.

jeeeste, i tegle u crnom socijalnom okviru koji se polomio pa je zalepljen belim flasterom onako po sredini, i naravno karirana košulja kratkih rukava uvučena u pantalone sa tregerima, te crne poluduboke cipele i bele adidas čarape.. :D

vudu_dva je napisao(la):
jeeeste, i tegle u crnom socijalnom okviru koji se polomio pa je zalepljen belim flasterom onako po sredini, i naravno karirana košulja kratkih rukava uvučena u pantalone sa tregerima, te crne poluduboke cipele i bele adidas čarape.. :D

sad ga i ti pretera :d

mada mislim da dobra fora sa name tags...
mogli bi neke majce da stampamo, sa natpisom tipa "LANe moje 2004." :p

Bogami, jedan djecharac na jednom drugom forumu je prilikom nekog njihovog okupljanja ispisao svoj nick drechavozelenim markerom na podlaktici u cilju lakseg prepoznavanja, sto nije naislo na dobar odziv ostalih clanova... doduse, djecharac je bio razvaljen od rakije, ali dobro :d

Name tags bi definitivno ustedelo vreme na upoznavanju, pamcenju (i nickova i pravih imena)...

Jeste ali svi da budemo zajedno ipak je lepse,nemam nista potiv foruma ali ako pravimo ona da PRAVIMO...

Napravite poll, animirajte drugare pa vidite....

Nemojte sad bre, ispitni rock, ovoono...
Dajte tamo u novembru, kad bude mirno i dosadno :)

ma jok bre...sto pre to bolje.! sad da vidimo kako ce ovaj turnir...da ga sad ne imenujem u SC odrzati..pa onda cemo da lepo sve da isplaniramo.! :) znaci drugari vi samo imate zadatak da przite sto vise ljude ! :)

Vrh Dno