- Učlanjen(a)
- 13.09.2004
- Poena
- 380
Ne bih rekao da je ovo u pitanju... Za proteklih 7 dana uradio je 48.808, dakle skoro 7000 svaki dan u proseku...nije uplodovao WUs neko vreme![]()
Ne bih rekao da je ovo u pitanju... Za proteklih 7 dana uradio je 48.808, dakle skoro 7000 svaki dan u proseku...nije uplodovao WUs neko vreme![]()
Angazovao sam jos jednu masinu sa 2 Xeon L5640 procesora sa po 6 jezgara. Simultano 24 WU. Kanim se da angazujem jos jednu sa takva 4 procesora.
Pored 2 VM koje se vrte na po 2 Xeon 5530 sa po 4 jezgra i moje desktop masine sa E7500.![]()
To je i kutija predlagao, ali sam WCG ne dozvoljava izbacivanje clanova.
Teske su ovo teme...
Ja licno ovo radim jer sam nazalost bio suocen u porodici sa jednom od bolesti protiv kojih se ovde "borimo" i "nalazimo lekove za njih"... Isto tako, mislim da odavno postoje lekovi za iste te bolesti a da lek "slucajno" ne pronalazi put do nas... Gotovo sam ubedjen u to. Par ljudi koji su spomenuli da su pronasli lek protiv raka su bukvalno nestali sa lica zemlje, niko nikad vise nije cuo za njih. Tako da je to mozda razlog zasto je tako mali broj entuzijasta koji vrte ovo. Plus, ako je racunica Ays-a tacna, meni je recimo ~1000+ din racun za struju veci jer mi je komp 24/7 opterecen BOINCOM, nekim ljudima je toliko ukupno mesecno zaduzenje za struju ...
da su nasli lek i ja sam isto tako zestoko ubedjen zato sam ja za nek druge stvari uzeo da radim distorfija i cista voda tako nesto samo da krcka mada nisam odavno radio posto je cpu posle 5 dana loada degradirao1.5V na 5Ghz i meni je na 100% postavljen i stvarno se nikad ne oseti da boinc radi u pozadini jedino sto su radijatori topli :d za jedno 15 dana cu opet da krckam
ako ce CPU kolkuje u normali tipa SB do 1.35 nema nikakve bojazni da ce mu se nesto desiti ili da ce pre crci zato sto je u load u naravno ako su temp normalne neko je reko ovde pre nekolik postova da se plasi za cpu pa eto da kazem :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari