Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Drustvo, sta mislite, da li mozemo da drmnemo 10 milki do kraja godine?
Dajte malo gas.

Drustvo, sta mislite, da li mozemo da drmnemo 10 milki do kraja godine?
Dajte malo gas.

ajd, ja cu da pauziram einstein@home, nastavljam samo wcg, samo mi nije jasno sto se ne potrude i dodaju podrsku za gpu computing.

U narednih mesec dana ce biti otvoren GPU computing. Koliko vidim, novije verzije BOINC-a, bete 7.0.xxx su vec ubacile podrsku za WCG, ali neku testnu, verovatno za njihove interne potrebe.

Dodatak:
Napravio sam i GPUGRID tim, posto u Serbiantimu niko nije krckao, tako da je dobrodosao svako ko radi GPUGRID.

Poslednja izmena:
Dobrodosao :) !

'brodoso :)

Evo i ja cu malo da pustim Einstein :) A i Bulldoza 8150 treba da stigne :)

BENCHforum passed 10,000,000
10,000,785

Ovo je odlican rezultat, za 15 meseci 10 milki. Zelim svima da se zahvalim na ovom uspehu i da nastavimo i dalje da krcamo. Naravno, nadam se da ce nas biti jos vise u sledecoj godini :)

Cestitke svima!

Cestitke autorima projekta i EPS-u.

Pređoh i ja 600k :).
Bravo za sve.

Sent from my GT-I9001

Srecna svima Nova godina, da se druzimo na ovom mestu jos vise i po mogucnosti u vecem broju :)

Srecna Nova godina svima. Imamo tim za Einstein takodje. Come, join :p

Posto je freedc prsao, a boincstats mi nije dovoljno pregledan, ima li neko predlog gde da gledamo statistiku za nas tim?

Freedc se vratio!
Elem, momci, prijavio sam nas na novi challenge. Ceo februar krckamo, a broji se runtime. Illidane vracaj se :)

Nije mi jasno kako funkcionise ovaj runtime. Kako se generise tu vreme umesto poena ?

pa jedan quad core ako radi non stop 24h ima runtime od 4 dana za tih 24h

Ali kako se obracunava. Meni je zauzece CPU-a 60%. Ne moze isto da izracunava kad radi tako i kad je 100%.

pa ako je 100% WU ce se odraditi za lupam sat vremena a ako je zauzece 60% za lupam 2 sata. vise WU se odradi u 24h ako je zauzece 100%

Najzad :
c4cw_5.jpg

Momci, palite polako masine, krece uskoro challenge. Taman da otopimo ovaj sneg sto je napadao :)

Moram reci lullaby032 da se vrati za challenge. Vi ako znate jos nekog ko nije aktivan, kontaktirajte ga.

Inace momci, hteo sam da pitam, sta krcate sada ili planirate u buducnosti?
Posto se HCC, HFCC i HCMD2 zavrsavaju u sledecih recimo mesec dana. Znam da je donworkinson(ako se ne varam) krckao sam HCMD2 zbog licnih razloga.
Ja sam sad krenuo samo DSFL, jer on sporo validuje podatke, pa da bih imao nesto za pocetak challengea :)

Ja krckam HCC upravo sto se uskoro zavrsava. Posle cu da vidim sta cu drugo da okrenem.

ja samo HCC i HFCC

Nazad
Vrh Dno