Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Jel stizes da uzmes safirnu?

ja?

imam ih odavno
wcg_saphire.png

Ma ne ti, mige bre :)
A i obojica niste odgovorili sta kada se ti projekti zavrse o_O

Poslednja izmena:
pa opet isto. nece se to zavrsiti, samo se updateuje sledeca verzija projekta

sada je HCC v6.42 i HFCC v6.40

Pošto sam se ponovio sa grafičkom, čime da je maltretiram? SETI krckam već godinama - ima li forum neki SETI tim da mu se pridružim? Za folding sam našao benchforum tim, ali ima samo jednog člana heh...

Imas nas gpugrid tim, tu sam ja redovan :)
Dok se ne pojavi HCC GPU,mada jos nema nikakvih vesti o tome.

Poslednja izmena:
OK evo sad tim ima dva člana :d

Još da mi nije prekinuo WU na pola, posle 2 sata, zbog neke greške... Mnogo traju, procenjeno 5 sati a za SETI je recimo desetak minuta...

Zavisi sta krckas. Ja sad samo radim long varijante, jer mi se ispostavilo da obicna i long imaju oko 1-2 sata razlike,a long daje 5 puta vise kredita.
Barem je tako meni na GTX460 na 800/2000.
Ako ti je za utehu i meni je pre neki dan pukao WU nakon 10 sati, jer sam se zezao sa oc-om na 900 :(

Poslednja izmena:
Opet prsao freedc....

Ma uzas, taman me zanimalo nesto za juce i samo lupam f5 :)

Znaci prsao, a ja jutros psovah telefon i free WiFi :d sto nece da se otvori :)

Pošto ste babe neviđene, napravite temu o F@H-u, a nisam video skoro nikog da ga radi, rešio i ja da pređem kod vas. Šta radite sad od projekata? Ness, sutra ti šaljem farmu linkova :D

Radi sta god zelis, WCG je u pitanju. Krece challenge od srede.
Posto si dosao sa F@H-a mozda bi najbolje bilo da radis Human Proteome Folding

Dobrodosao Monk. Taman pred challenge :)

WCG.jpg.jpg
Nismo losi danas, mozemo opusteno jos 3 mesta u sledecih par dana.
Ja sam imao nekih problema sa jednim 960T, zakucavao mi se redovno, nisam uspeo da provalim sta je. Cini mi se da dize temperaturu do 60c i onda samo se zakuca.
Doduse video sam negde da su DSFL i Malarija malo zahtevniji sto se procesora tice i da dizu temperaturu, moguce da je do toga.
Ipak je ovo box kuler.
Crunch on! :guitar:

WCG challenge 2. dan

wcg2.jpg
Kao sto sam i rekao, skocili smo taman ta tri mesta, sto je odlicno.

Provalio sam sta je sa onim 960t. Izgleda da GFAM i DSFL greju vise nego obicno procesor, mada ne znam zasto, tako da mi je zbog toga zakucavao komp.

Evo dodao sam malo firepower-a. :)
Xeon E7530 4 CPU-a :)
Svaki CPU po 12 jezgara.... :)

o_O
Posalji SS za koliko ti zavrsava koji projekat

:alo: Prešli 11 mikli :).
@ness: Beše 10 milki pred NG, što će reći jedna mesečno...nije loše.

Dobrodošlica za nove članove! cheers

Mogao bi i neki mod da se prikljuci timu. Niko od modova, admina pa i gazde nije nasao za shodno da podrzi Bench tim.

Jeste kutija, ne zaboravi :)
Milka mesecno nije lose Dule, ali mislim da mozemo i vise ako krenemo svi da radimo po malo.

Edit: ali slazem se mige, mogao bi jos neko od njih da se prikljuci ovome, pa makar i sa jednim procesorom.

Poslednja izmena:
Malo je jedna kutija za to. De su ostali ?

pa sve je ovo na dobrovoljnoj bazi, niko nikog ne tera da radi ako to ne zeli :)

WCG challenge 3 dan

WCG3.jpg
Izvinjavam se na kasnjenju statistike , bio sam na nekoj svadbi :)

WCG challenge 4 dan

wcg4.jpg
Nista specijalno, danas stagnacija.
A sutra vec 1 godina :)

Ko je shiki87. Nema ga aktivnog izvesno vreme a uhvatio je dobar zalet. Na benchu nije sa tim nickom. Valja ga kontaktirati da se vrati.

Ja sam prestao sa ovim jer mi je furuna u kucistu :( Malo je ovo kuciste i nije provetreno. Sa otvorenom stranicom i CM Hyper 212+ su mi bile dobre temp, ali sa zatvorenom i ovom Noctuom je na ivici pa i preko full load-u su temp 55-58C :( Ukljucicu par dana da pripomognem.

Nazad
Vrh Dno