Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pošto sam se ponovio sa grafičkom, čime da je maltretiram? SETI krckam već godinama - ima li forum neki SETI tim da mu se pridružim? Za folding sam našao benchforum tim, ali ima samo jednog člana heh...
Zavisi sta krckas. Ja sad samo radim long varijante, jer mi se ispostavilo da obicna i long imaju oko 1-2 sata razlike,a long daje 5 puta vise kredita.
Barem je tako meni na GTX460 na 800/2000.
Ako ti je za utehu i meni je pre neki dan pukao WU nakon 10 sati, jer sam se zezao sa oc-om na 900
Pošto ste babe neviđene, napravite temu o F@H-u, a nisam video skoro nikog da ga radi, rešio i ja da pređem kod vas. Šta radite sad od projekata? Ness, sutra ti šaljem farmu linkova
Nismo losi danas, mozemo opusteno jos 3 mesta u sledecih par dana.
Ja sam imao nekih problema sa jednim 960T, zakucavao mi se redovno, nisam uspeo da provalim sta je. Cini mi se da dize temperaturu do 60c i onda samo se zakuca.
Doduse video sam negde da su DSFL i Malarija malo zahtevniji sto se procesora tice i da dizu temperaturu, moguce da je do toga.
Ipak je ovo box kuler.
Crunch on! :guitar:
Ja sam prestao sa ovim jer mi je furuna u kucistu Malo je ovo kuciste i nije provetreno. Sa otvorenom stranicom i CM Hyper 212+ su mi bile dobre temp, ali sa zatvorenom i ovom Noctuom je na ivici pa i preko full load-u su temp 55-58C Ukljucicu par dana da pripomognem.