Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

ako, ako, taman da dobijes neki bulldozer da mozes na miru na crunchujes :p

nece skoro amd u apple :p

pa sa mac hladjenjem bi AMD brzo otisao u vecna lovista :d

ako, ako, taman da dobijes neki bulldozer da mozes na miru na crunchujes :p

Jel to od one firme koja vec godinama ne ume da napravi krsten procesor? :) Naaah, ne koristim te drugorazredne tehnologije :)

Jeli imao neko problem sa Boinc managerom i Zone Alarmom ?

danas neko jos koristi Zone Alarm :)

Pa nisam ga koristio nekoliko godina sigurno i ovih dena sam menjao neki hardware, preinstaliram win, ortak kaze stavi ZA free. Sad sam instalirao, podesio po upustvu ZA, ali i dalje mi boinc nema pristup serveru.

a radi li neko F@lding vi džabalebaroši

Pa nisam ga koristio nekoliko godina sigurno i ovih dena sam menjao neki hardware, preinstaliram win, ortak kaze stavi ZA free. Sad sam instalirao, podesio po upustvu ZA, ali i dalje mi boinc nema pristup serveru.

Obrisi to smece od softvera i ne zamaraj se antivirusima i firewallovima...

Prebacih i ja 500k :). Na GPUGRIDu sam pokupio neke WUove koji traju po 2 dana, jedva sam ih se rešio :).

Mige, pali tu X6-cu, sramota da te athlon prestigne :d
attachment.php

Prilozi

• top11.jpg
    top11.jpg
    146.2 KB · Pregleda: 237
Ma gasim komp kad nisam tu, radi on na 80 posto zauzeca i na default brzini kad je upaljen.

To je sasvim ok, tvoj komp, tvoja je i dobra volja da uopste radis ovo, samo kazem :). Moj radi 100% 24/7, naponska jedva mlaka, namestio vent od BOXa @2k RPM da je hladi pa nema brige :)
Edit: vidim vozimo iste ploce :)

Poslednja izmena:
Ma ja do pre 7 dana nisam bio aktivan od juna. Dobro je i da ovo odasiljem. :)

Prijavio sam nas na challenge od 1 novembra. Mislim da je vreme da se malo pokazemo, poslednji je bio pre 3-4 meseca. Razmisljao sam da napravim sad neki challenge kao uvod, ali nema nista specijalno. Malo sam pustio par masina u upotrebu, cisto da malo poboljsam skor, stizu me svi :)
Taman se sad nadam da ce neko bulldozer da isproba uskoro, da vidimo kako to radi u BOINC-u.

edit:
http://www.worldcommunitygrid.org/team/challenge/viewTeamChallenge.do?challengeId=4389
Ubacio sam jos jedan dodatni challenge, pa ako se prijavi jos neko od timova, super. Ako ne, onda smo sigurno prvi :)

Poslednja izmena:
Momci, krecemo sutra sa zagrevanjem, palite masine!
Imam jedno pitanje: da li mozemo da stignemo do 10 milki do kraja godine?

ako vam treba mala pomoc, da predjem :)

Ako oces predji, al se ne vracaj posle nazad.

E'o imate jos jednog milijunasha :p. Molim aplauz i tortu :p

:wave:

Kojeg? :) Ja ne vidim nikoga novog :)

Poslednja izmena:
^
Meni isto bilo cudno na sta je covek mislio, ali mislim da kapiram... on je Shiki87 sa 178k trenutno: to je nesto preko 1mil onih WCG poena :D
*hoping i'm not mistaking* :d

ma milion je milion :)

imas WCG poene i BOINC poene
1 BOINC poen = 7 WCG poena

Ma ja jurio one miliJone, ovde koliko vidim trebace mi tri godine da nakrcam miliJon, tako da me ova lista ne zanima :D

Ih, tri godine? Ako si uporan, može to i za mnogo, mnogo kraće sa tvojom šestoglavom aždajom... :) Ja još nisam ni godinu dana, a imam preko 1.8M... A krckam samo sa jednom mašinom, doduše jakom i u proseku verovatno 15-16h dnevno...

Poslednja izmena:
Ih, tri godine? Ako si uporan, može to i za mnogo, mnogo kraće sa tvojom šestoglavom aždajom... :) Ja još nisam ni godinu dana, a imam preko 1.8M... A krckam samo sa jednom mašinom, doduše jakom i u proseku verovatno 15-16h dnevno...

Nisam mislio bas bukvalno, poenta je bila da necu da mi se osporava da sam miliJoner :p :p

***, nadali se svi rovokopacu pa nishta od njega, tako da do daljnjeg ostajem na ovom shestojezgarcu :)

Nigde nisam video bulldozerove rezultate u BOINC-u, sto je malo cudno, tako da nemam neko misljenje o njemu i dalje.
X6 sasvim dobro sluzi za sad. Inace, najavili su do kraja Januara pocetak testiranja GPU WCG-a, tako da ce to biti jos jedna stvarcica koju sa iscekivanjem ocekujem :).
Dobro smo prosli na zagrevanju, uzeli smo 10 mesto , i skoro 2 milke poena. Illidan se vratio, taman pred ovaj challenge, tako da mislim da cemo sad biti jos bolji.

Nazad
Vrh Dno