Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Kako ograničiti iskorišćenost grafike u GPUGRID projektu? Koristim najnoviji BOINC manager.

nikako

za sada

Radi na 92-93% što mi nikako ne odgovara. Ništa, kada to omoguće, možda zakrckam :) ponovo.

Na kojim projektima ti radiš?

pa da, nije 100% ne vredi :)

kod mene samo HCC (Help Conquer Cancer), sad kad je zavrseno za Child, ukljucio sam ponovo i Fight for AIDS

:)

Našao sam rešenje.

Sa sajta GPUGRIDa (u čemu je naša uloga):
[YOUTUBE]aLpFE3NbrVQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
800k :)

jos malo pa prvi milion :)

cheers

Ali što ptomic i lullaby032 prže...svaka čast. Pretpostavljam da imaju više mašina uključenih u projekat.

Drugari, imam problem sa jednom x2 masinom, pokusao sam uninstall/reinstall BOINC-a, ali dzaba, nece da se konektuje na server izgleda, pogledajte screenshot. Imate li neku ideju?

Prilozi

• boinc-problem.jpg
    boinc-problem.jpg
    56 KB · Pregleda: 42
Jel si probao update windowsa?
Za koji ti projekat trazi wu-ove , meni se cini neki za NVidiu-ali ne vidim(WCG nema te projekte). Mozda se nesto zaglupeo sam boinc, obrisi mu sve zaostale fajlove u Documents and Settings(mislim da ima u oba foldera, i Local settings i Application Data, ali nisam sad siguran)

pa kaze lepo da su serveri trenutno offline :) desava se to sa vremena na vreme

edit: ustvari sad tek vidim sta je problem. pogledaj koji ti je datum na tom kompjuteru. koliko vidim sa screenshota stoji da je 7 septembar 2010.

Poslednja izmena:
cheers

Ali što ptomic i lullaby032 prže...svaka čast. Pretpostavljam da imaju više mašina uključenih u projekat.

Ja crunchujemna 4 masine:
-> Dell StaGod E6300
-> Mac Mini E6300
-> Jedna kucna makina E8400
-> I jos jedna kucna makina Q6600

Ali Q6600 je opet poceo da pregoreva i da BSOD-uje :)

Pa našteluj mu karburator :). Jesu sve mašine kod tebe kući ili su remote? Baš si udario po gasu.

Ja sam isto upalio jos par masina, ali nisu neke :)
I taman kad sam to uradio, vi dali gas :(

pa kaze lepo da su serveri trenutno offline :) desava se to sa vremena na vreme

edit: ustvari sad tek vidim sta je problem. pogledaj koji ti je datum na tom kompjuteru. koliko vidim sa screenshota stoji da je 7 septembar 2010.

Hvala, verovatno je to, masina je burazerova, ko zna sta je menjao, provericu datum.

Kod mene trenutno sljaka samo main makina, iMac na poslu se slabo nosi sa tolplotom pa sam pauzirao krckanje.

Pa našteluj mu karburator :). Jesu sve mašine kod tebe kući ili su remote? Baš si udario po gasu.

Moram da skinem kuler i da ga ocistim malo ali nikako da stignem... Dve su kod mene, dve na poslu :D

Jel se meni cini ili mi bolje crunchujemo preko leta, nego kad je hladno o_O ?

POjavili su se danas HFCC WU-ovi, tako da ko zeli, moze da krcka :)

cheers

Fala, fala.
Samo 3 masine. :) 2x4 jezgra i 1x2 jezgra.
Kanim se da ubacim jos 2 masine u igru sa po 2x4 jezgra i jos 1 sa 2 jezgra, ali otom-potom...

Sad bas gledah nase statistike, slabi smo... svega 10tak ljudi vraca WU-ove, ostatak ekipe nista...

***a, rado ali leto je pa mi brzo poraste sobna temp i onda komponente pocinju da se zale :d

krcka se krcka :)

Sad bas gledah nase statistike, slabi smo... svega 10tak ljudi vraca WU-ove, ostatak ekipe nista...

Nažalost, puno ljudi odustalo, neki zbog vrućine (mada sada i nisu neke), neki zbog nezainteresovanosti, ... Ne vide nikakvu direktnu korist, pa neće da se zamajavaju...

@domcale: što se vrućine tiče, ako je baš toplo, treba malo sniziti takt i napon CPU-a i krckati dalje... Ja sam kada su bile najveće vrućine, baš zbog vrućine u prostoriji (računar je radio OK, ali sam se ja kuvao), spustio CPU na 4.2GHz i 1.2V, i eto 40-tak W (ili 20%) manje ukupne potrošnje i zagrevanja od standardnih 4.6GHz i 1.34V (barem tako kaže UPS), i da znaš da se primetilo.

Poslednja izmena:
Koliko god spustio takt (radi opusteno na 3GHz, 1.2v) ne vredi, soba u kojoj mi je komp je bas mala, i onda bez obzira na klok dosta brzo dostignem istu temp kao i onu napolju, sto mi se nikako ne svidja. Meni smeta :)

BTW, razmisljam da ga pustam svako vece da radi, pa kad se probudim da prekinem.

6,936 - licni rekord :)

Ja da se pohvalim, da sam prebacio 500k :). Trenutno mi main makina krcka samo kad sam kod kuce od 8pm - 8am radnim danima, za vikend radi full time.

6,936 - licni rekord :)

Svaka čast... da ti otkrijem tajnu kako i taj da prebaciš; skini WU-ove za nekoliko dana, ali upload-uj rezultat TEK kada ih sve pozavršavaš... sigurno bi prebacio i 10000 tog dana.... dakle ono što se zaista broji i računa je RAC na mesečnom nivou. To pokazuje koliko zaista neko doprinosi.

Pa i u tom segmentu sam dobar :)
Nesto mi se javlja da cu prebaciti 8k uskoro... :D

Ti si baš "nagazio" u poslednje vreme... :) Samo napred!

Nazad
Vrh Dno