Poceli su sa 5.99 gundjao sam ovde na temi nasiroko, posto su postepeno ukidali i leaderbords liste, i one fly by lokacije...i svasta nesto ne mogu ni da se setim.gde je Strava povecala cenu? placam 8$ mesecno godinama
odlicna gumaJel ste mislili za spoljašnju gumu GP5000 4 season kao jednu od boljih?
Jel ste mislili za spoljašnju gumu GP5000 4 season kao jednu od boljih?
Ja juce zamenio zadnju spoljnu, iz 2018, doslo do zicaNaručio gp5000. Možda sam i ja sam kriv što mi pukla guma. Vozio sam gumu iz 2017 godine. 😐
zupcanik, tj ceo taj set zupcanika je kaseta i to ide na tu osovonu, nema veze jedno s drugim. ako osovina seta problem je hubu tocka, mozda su otisli lezajevi. a da bi dosao do toga moras skinuti kasetu (zupcanike)Ja juce zamenio zadnju spoljnu, iz 2018, doslo do zica
Jedno laicko pitanje, rekao bih da mi "osovina" na zadnjem zupcaniku ima lufta (mislim da sam pisao davno o tome ovde).
Jel se to menja ceo taj zupcanik ili moze i samo osovina?
Pogledajte prilog 491720
zupčanik i osovina nemaju veze jedno sa drugim.Ja juce zamenio zadnju spoljnu, iz 2018, doslo do zica
Jedno laicko pitanje, rekao bih da mi "osovina" na zadnjem zupcaniku ima lufta (mislim da sam pisao davno o tome ovde).
Jel se to menja ceo taj zupcanik ili moze i samo osovina?
Pogledajte prilog 491720
Ziv bio!zupcanik, tj ceo taj set zupcanika je kaseta i to ide na tu osovonu, nema veze jedno s drugim. ako osovina seta problem je hubu tocka, mozda su otisli lezajevi. a da bi dosao do toga moras skinuti kasetu (zupcanike)
Ovo mi sviđa i ako ne vozim drumaša/gravel.
Originalna Pavlovićeva krema (mast), bez dodataka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari