Nadam se da sem ovih ogrebotina nema vecih povreda, dobro si prosao druze.
Ako je samo za praćenje vožnje, teraj, ako je za praćenje treninga, dodaj senzor kadence i senzor brzine, za korekciju.
Šta tu može da ne radi dobro?
Čitam specifikacije na PB, cena 10k RSD, osećam se kao jack ass sa mojim Edge 840....preskupo me izadje ta besplatna Garmin aplikacija, a još kreće i naplata advanced feature-a...
IGPSPORT GPS BSC300 touchscreenAko je samo za praćenje vožnje, teraj, ako je za praćenje treninga, dodaj senzor kadence i senzor brzine, za korekciju.
Šta tu može da ne radi dobro?
Čitam specifikacije na PB, cena 10k RSD, osećam se kao jack ass sa mojim Edge 840....preskupo me izadje ta besplatna Garmin aplikacija, a još kreće i naplata advanced feature-a...
Kada kreće i šta je u toj advanced feature?
Oni kao ps5, kupiš konzolu pa moraš da se preplatiš da bi igrao igrice.
za sada je samo neki ai shit, ali najavljuje se da ce mnogo stvari otici pod subscription
![]()
Garmin quietly confirms our worst fears about Garmin Connect+, says more features will 'likely' be paywalled in the future
"The response has been positive"www.techradar.com
IGPSPORT GPS BSC300 touchscreen
ovo deluje kao odlicna zamena za 18k![]()
e sada...
kada ovako napisu, ko zna koliko traje baterija, pogotovo kada povezes sve senzore na njega
- Battery life: Up to 20 hours
Ne prati brzinu preko gps-a? Ostalo me ne interesuje,samo da se ne izgubim🤣. Da mogu ucitati neku mapu i to je to. Nisam ja profi da mi trebaju sva sitna crevca.
Inicijalno zvuči logično, svako od nas bi platio, jer koga briga za 1usd/mesečno, ali verujem da su odradili istraživanja koja tvrde drugačije.e taj bi se obogatio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari