i prednji menjac nadam se koristis?Pazi sad ovo, ja jos i menjam brzine, krecem sa 5, pa šaltam do 8, krecem bez struje...
tr*k je najjači brend u svijetu 🤣Stevan ponovo jaše![]()
Kalkoff endevour1, pogon bosch preformance line, 1x8, znaci ima 1 prednji lancanik, i to je bajs sa asistencijom, mora da se okrecu pedale da bi isaoi prednji menjac nadam se koristis?
nemoguce da koristis toliko najmanji lancanik pozadi
kakav je to bajk, pedalec ili neki kinez?
proveri da li si dobro montirao kuku. Ja kad sam stavljao prvi put nije skroz ušla u ležište ostalo je malo lufta, ma me je zezalo.Kalkoff endevour1, pogon bosch preformance line, 1x8, znaci ima 1 prednji lancanik, i to je bajs sa asistencijom, mora da se okrecu pedale da bi isao
Nađi sliku originalnih, pronađi prodavca i obavezno gledaj slike koje su postavili kupci. Slike iz oglasa nisu merodavne. Tako možeš naći i originalne Shimano lance po odličnim cenama, kupovao sam već, ali prodavac kod koga sam uzimao više ih ne drži - sve otišlo.E ***, uzeo sam jednom, i fake su bile. Kako da prepoznam?
Proveriću još jednom, pratim park tool yt, imaju dobar tutorijal za sve pa i štelovanje brzina, probaću i da kombinujem kasete sa ženinog, ali to sve kad malo otopli, sad mi se ne da po ladnoćiproveri da li si dobro montirao kuku. Ja kad sam stavljao prvi put nije skroz ušla u ležište ostalo je malo lufta, ma me je zezalo.
Probaj da prebaciš na tu brzinu koja preskače pa da okreneš barrel od sajle kocnice, dva puta po malo kontra kazaljci na satu, ili vrati nazad pa dva puta po malo u pravcu kazaljke na satu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari