Pa planiram ozbiljno, ali bice dug put. Poceo bih prvo sa nekim kulturnim bajsom cisto da mi pomogne da peglam duge deonice 700€ mi deluje puno za pocetak?ako ne planiras ozbiljno onda neki polovan.
lako se moze kasnije kupiti nesto kvalitetno ako krenes bas ozbiljno u te vode
Malo mi je skuplje to za pocetak. Verovatno bih izdvojio toliko posle godinu dana ako sve prodje po planu pa budem bas redovan i ozbiljan. Da li postoji neka bolja opcija tjs. jeftinija?Minimum:
Carbon ram,Ultegra 6700 grupa,tockovi Ultegra 6800
Polovno oko 700e
Sklapanje je tezak sport,mogu se naci ok polovni pa posle raditi upgrade
Sta bi moglo onda za pocetak? Bukvalno bilo koji ili da jurim nesto odredjeno?Za početnika u triatlonu nije toliko bitan karbonski ram a još manje Ultegra 6700 mehanika. Skoro svaka će mu završiti posao.
Ultegra 6800 i sličan tip točka (plitak, ne aerodinamičan) je totalan promašaj za triatlon.
nekome je 700 puno, nekome je maloPa planiram ozbiljno, ali bice dug put. Poceo bih prvo sa nekim kulturnim bajsom cisto da mi pomogne da peglam duge deonice 700€ mi deluje puno za pocetak?
Malo mi je skuplje to za pocetak. Verovatno bih izdvojio toliko posle godinu dana ako sve prodje po planu pa budem bas redovan i ozbiljan. Da li postoji neka bolja opcija tjs. jeftinija?
Sta bi moglo onda za pocetak? Bukvalno bilo koji ili da jurim nesto odredjeno?
ako se trosi mukom zaradjen novac, onda se kupuje nesto kvalitetno, a kvalitetno nije jeftino.Ali kad tvoje "znanje" koristiš da savetuješ nekoga kako da potroši možda teškom mukom zarađen novac na nešto što nema veze sa životom, onda je to druga priča.
Možda bi neka slika pomogla proceni?Nije vožen 7 god...
Kumi neki dan iz zaključanog ulaza ukrali dečji biciklić. Tako da nisam baš siguran da i ovaj ne bi ukrali. I da, reč je o NS, centar grada...Ako znas i sam nešto oko bajseva da zamenis možeš proci jeftinije nego da nosis u servis. Kada se opere možda ce bolje izgledati, u svakom slucaju treba ga podmazati, podesiti menjače. Moze to da se vozi, i siguran si da ti ga niko nece ukrasti.
Od one tvoje bicikle može da dobiješ samo tetanusHvala,moze li neki predlog ? Meni su svi isti ako me razumes
pa sve zavisi, koliko si visok, vidi neki koji ti deluje interesantno, pa stavi ovde link, lako cemo videti vredi li ili ne. a najbolje je ako neki mozes da odes i vidis uzivoHvala,moze li neki predlog ? Meni su svi isti ako me razumes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari