Ljudi,
Valjaju li Uvex naocare, konkretno dobio sam uvex i3, mada vidim sa su to pretezno zastitne naocare, i uglavnom se prodaju po prodavnicama zastitne opreme [emoji848]
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Joximovic, šta je prednja sajbna na biciklu?
Moj prijatelj i ja smo kupili nama i ženama po bicikl i zadovoljni smo.
Covek je sve uredno upakovao,stiglo je kao iz radnje.
4 bicikla nismo imali zamerku.
Idalje cemo kod njega da kupujemo!
https://r.tapatalk.com/shareLink/to...share_fid=153866&share_type=t&link_source=appJel može preporuka servisa, a da nije iron bike, za potrebe redovnog servisa? Ako je moguce da lokacija bude NBG a u pitanju je drumski bicikl.
Hvala!
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Deluje odlično za taj novac. Potrebno malo kozmetičkih intervencija.Može mišljenje za ovaj bajs...
Imaš u vojvođanskoj, pilot ili kako se već zoveJel može preporuka servisa, a da nije iron bike, za potrebe redovnog servisa? Ako je moguce da lokacija bude NBG a u pitanju je drumski bicikl.
Hvala!
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Hvala, idem danas da pogledam. Ako neko ima još neki savet, mišljenje, za sat krećem, pa da znam da li nešto nije u redu.Deluje odlično za taj novac. Potrebno malo kozmetičkih intervencija.
Probacu kod njih ove nedelje imaju neki broj al se niko ne javlja.Imaš u vojvođanskoj, pilot ili kako se već zove
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
smirgl papir, mada ne smeta tu gde je. tu i tako nije kociona povrsina. jedino izgledČime očistiti diskove kočnica kao na slici, izgleda da su korodirali, šta li?
Pogledajte prilog 286245
Uzeh ovaj bajs, prvi put da uzimam drumaša. Vozao sam se ranije na nekim rentalima ali relativno kratko, nekoliko sati i nije mi bila idealna pozicija (sad mi je to jasno). Ovaj je dosta veći, ram je 61cm, ne razumem se još uvek u ostale oznake pa da umem da kažem više, ali vozao sam se na njemu jedno pola sata i čini mi se da mi odgovara.Može mišljenje za ovaj bajs?
https://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/drumski-trkacki-8/crescent-27-13#.Xt6auTozaUk
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari