Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Interesantna situacija. Bajs koji sam išao da pogledam, a čije sam slike kačio i ovde se par dana kasnije pojavi na CB, potom par dana kasnije stoji da je prodat. I onda se momentalno pojavi opet na CB kod drugog prodavca. Ovaj novi ga je barem lepo oprao i sanirao one ogrebotine i stavio drugi sic...

Takva situacija može se često videti na cb-u. Jako često.

Ja gledao pre par dana Cube Acid za 400 evra, tog dana, kad je ortak trebao da ga pogleda javio mi prodavac da ga prodao. Iste večeri se pojavio kod preprodavca, lepo opran, i za 520 evra.

continental/vittoria/shcwalbe ako gledas kvalitet

Pa, iskreno - ne.
Radije ću sad da kupim Mitas flash 700x28 ili slično i da isprobavam malo.

Imam cytec ručnu pumpu, ona može da pumpa na 5-6 bar?

Interesantna situacija. Bajs koji sam išao da pogledam, a čije sam slike kačio i ovde se par dana kasnije pojavi na CB, potom par dana kasnije stoji da je prodat. I onda se momentalno pojavi opet na CB kod drugog prodavca. Ovaj novi ga je barem lepo oprao i sanirao one ogrebotine i stavio drugi sic...

Ako je ista cena onda odlično :p

Cytec ručna u smislu ona mala, ili podna? Podna je skroz dobra, koristio sam je godinama za mtb a onda poklonio čoveku koji je koristi već 2 god za drumaša...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Napisao sam, ručna. Radi ali teško.
Stavljene Mitas 28. Stavljene nove unutrašnje. Očiščeni menjači. Zaprljane ruke. Tooooo. :)

Ovaj što sam ja gledao je Cube iz 2013. godine, tražio je za njega 300 evra. Pored toga imao je još jedan bajs i oba su se pojavila kod tog novog prodavca. Za ovaj drugi je tražio isto 300, a oba su se pojavila za 350 i u drugom gradu. Mada po onim slikama što sam kačio rečeno mi je da baš ne vredi tih para uglavnom zbog toga što je imao baš dosta tragova korištenja tako da nastavljam potragu dalje.

Ako neko naleti na neki fin bajs do 350 jura turing/treking bacite oglas da se pogleda...

Više ovako nešto. Ali za ovaj se naravno nema para. U jednom momentu je na bike doscountu bio za nekih ~850 evra. Promakla su mi dva slična bajsa. Prodali se veoma brzo. Mora da se visi na oglasima non stop...

Koje aplikacije koristite za voznju bajsa.?
Ja koristio huawei health, al sad na novi telefon isto huawei ne mogu da prebacim nesto se nalog zeznuo.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

garmin smartwatch, kad odradi automatski prebaci na stravu.

Savet za bajk za klinca od 13 god. U pitanju je poklon, tako da mora biti nov.

Budžet do nekih 17-18k.

Znaci M ili L, 27.5 tocak. Za te pare nov a dobar... tesko. I polovan tesko, pre 2, 3 meseca da. Svakako ti ne odgovara polovan.

Poslednja izmena:
Jasno je meni da se za te pare ne može naći nešto iole dobro. Pitanje glasi, koja je najbolja opcija na tržištu za te pare? :)

Svakako se radi o klincu za koga nije jasno da li će ga bajk uopšte držati i zanimati, koji će ga za 3-4 godine prerasti, itd, itd... Možda dodati koju crvenu preko ovog budžeta, ako će napraviti neku razliku?

Ja sam u prethodnih 4 godine 3 puta kupovao klincima (uzrast od 7-11g), svaki put polovan. Deci nije bitno da li ce imati ogrebotinu ili dve, bitno je da li ce ukupna slika biti "vau" ili "meh". Svaki put su ih drugari pitali gde su kupili biciklu, i to je obicno bilo duplo jeftinije od njihovih novih, pritom i bolje. Bas zato sto ih prerastu brzo se ne isplati davati velike pare, sve dok nije totalno izgreban i prljav, bice srecni.

Bitnije od uzrasta je visina deteta, zbog velicine rama itd. Sestricu sam prosle godine uzeo 27.5 u M velicini, iako je imao 10 godina, visina je bila 160cm pa sam po tome i uzimao, da ga posluzi bar koju godinu. Scott Aspect, zaboravih tacan model, lagan, okretan i izdrzljiv, ulaganja 0din od kupovine, sem na opremu.

Jasno je meni da se za te pare ne može naći nešto iole dobro. Pitanje glasi, koja je najbolja opcija na tržištu za te pare? :)

Svakako se radi o klincu za koga nije jasno da li će ga bajk uopšte držati i zanimati, koji će ga za 3-4 godine prerasti, itd, itd... Možda dodati koju crvenu preko ovog budžeta, ako će napraviti neku razliku?

MARCONI RHOMBUS 27.5'

DECATHLON ROCKRIDER
Crni Brdski Bicikl ST 50 (26 Inča)

Ako kupujes svom detetu poklon, trazi polovan (mada nije sad vreme). Pretpostavljam da ipak poklanjas nekom sa strane i zato mora nov...

Polovni su stvarno bolja kupovina,
Ja sam kupio ovaj za te pare koje ti pominjes. Stanje (kao) nov ali bio je februar.
Screenshot_270.jpg

Poslednja izmena:
Vi biciklisti imate traku pored kolovoznih na mostu na Adi :)

Imamo ali je vi automobilisti uzurpirate, blokirate.. xD kao i svaku drugu biciklističku traku. Ili je prepuna rizle, stakla itd.

Иначе сам и ја узео нови (полован) друмаш али никако да га као човјек провозам... узео га за прошли викенд, а ево већ 5 дана истих са кишом и безвезе временом.
Ко је пратио раније тему и ко се сјећа то је био онај Lapierre кога сам доста повољно добио.

Сликаћу га неки наредни дан да се и ја мало похвалим. :)

Такође ће ми требати нове гуме комада 2.
Овде по радњама видим да имају continental ultra sport 2 i michelin lithion 2 по отпрлике истој цијени, а обе су већ биле као препорука.
Добио сам неке препоруке и за Kenda Kontender као најбољу опцију у тој цијени, али ако сам добро видио има је само на ЦБ и то бијела, жута и розе боја..... или тако нешто јако чудно. :)

Poslednja izmena:
Polovni su stvarno bolja kupovina,
Ja sam kupio ovaj za te pare koje ti pominjes. Stanje (kao) nov ali bio je februar.
Pogledajte prilog 285779

Ček, taj Kilimanjaro si platio koliko? I gde si ga uzeo? Šta ima od opreme? Oprosti ako smaram, gledao sam bio i ja neke Kilimanjaro modele (Cross) varijanta, ali im je cena bila oko 300 eura. I dok sam se ja smilovao da nešto naučim o njima kupili ljudi...

Ček, taj Kilimanjaro si platio koliko? I gde si ga uzeo? Šta ima od opreme? Oprosti ako smaram, gledao sam bio i ja neke Kilimanjaro modele (Cross) varijanta, ali im je cena bila oko 300 eura. I dok sam se ja smilovao da nešto naučim o njima kupili ljudi...
Polovan je bicikl samo što je ekstra stanje (170e). Na cikloberzi sam ga pazario i nisam mnogo obraćao pažnju na opremu, bilo mi je bitno samo da ima klasične menjače, a ne one što se u rotiraju. Uzeo sam ga za dete i nikako nisu mogli da savladaju one rotirajuće. Ove klasične bez problema koriste.

Poslednja izmena:
Da, jako bitna po meni stvar su shifteri, kada su u pitanju deca, ovi tipa revo shift ocajni za kotistenje kada su deca u pitanju, pogotovo za prednji menjac. Ja vrebam neku 24ku solidnu za klinca, ali sve sto se i pojavi je sa takvim shifterima.Imamo te na oba bajsa,20ke, sreca jedan je 1x6,al drugi 2x6.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno