ako se odlucis za nesto javi mi, samo dogovori sa prodavcem da cu dociPuno bi mi značilo ako bi mogao da ga pogledaš. Ortak koji je bio u NSu se preselio prošlog meseca... Ako mi se ovaj za Bulls ne javi do popodneva odustajem od njega. Čini mi se da krije slike i pun opis jer je bajs verovatno sumnjivog porekla...
Nije ga ni skidao sve vreme, samo mi pustio SMS ,,Prodat". Ili ga mrzi da skine, stavi Prodato ili je prevara neka.opet se pojavio Fokus?!
Imaš oba i na cikloberzi (preglednije mi je nego na KP i nema reklama...)
Pa gledaj, dovoljno si svestan svega čim pominješ i uopšte ih uzimaš u obzir. Inače, na CB-u piše da je buls prodat. Dalji komentar mislim da je suvišan.
Tehnički gledano, Sora je bolji izbor od Clarisa. Iako je u pitanju samo jedna brzina, kažu da je mnogo bolji odnos i prelazi. Da li vredi 100€ više...mislim da ne.
Ovo ti je zdrav stav...Bicikl iz oglasa nije nov, vrv je sumnjivog porekla i sasvim je sigurno da sam proverio cenu na internetu za nov pre nego što sam postavio pitanje.
Dakle, koliko bicikl iz oglasa valja platiti. U protekle 3 nedelje kako se oglašava nije prodat.
Triban slobodno zaboravi osim ako nemas nekoga da da donese od preko jer se nece ni pojaviti...
Domaci decathlon je blagi uzas, nema vecinu stvari, od bicikla drze samo MTB
Ovo ti je zdrav stav...
Mnogi ovde gledaju cenu novog, a zaboravljaju da kupuju polovan.
Ali treba da znas da domaci "trgovci" jako tesko skidaju cenu.
Da li vredi 600e?
Znam da ti to sad verovatno izgleda nebulozno ali za 600eur ja bi vec gledao drumase.
hibridi i CX su kategorija koja se dosta trazi pa je cena po meni malo neopravdano veca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari