Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Ta L veličina je top tube 56 tako da verujem da ti odgovara, samo što taj bajs sigurno nema u domaćem decathlonu ako si to planirao.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

da, nema:
Decathlon Beograd
Zalihe u prodavnici
:
Nema na lageru

U tom cenovnom rangu vredi da se pogleda i neki polovan, ali ne puno star bajs na Cikloberzi i KP-u. Dosta bolja grupa opreme, a puno su iz Bg-a i okoline pa mogu da se provere.

Ja rešio da ipak dignem malo cenovni rang pa sad gledam onaj što je Boki preporučio, Focus Black Forest:
https://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/mtb-bicikli-7/focus-black-forest-xl-za-visoke

Gledam i neki Bulls Copperhead 3.0:
https://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/mtb-bicikli-7/bulls-copperhead-3-27-5-xxl-3x10
Samo čekam da prodavac postavi slike konačno da vidim o čemu se radi... ( :

Najverovatnije ću jedan od ta dva, čekam još danas da se javi prodavac sa slikama za Bulls. Po Cikloberzi je pouzdan preprodavac, a Bulls je, ako je Reba amortizer, sa boljom grupom opreme za istu cifru, možda čak i malo jeftiniji. Ovaj Focus je čini mi se lični pa ne znam koliko je pouzdan prodavac, a pitanje da li ću imati nekog da pogleda u NS-u.

Ako imate neke konkretne predloge, dajte ovde.
Jbm, taman sam se rešio, dobio žuto svetlo od žene kad prc, nema.

Za to vreme u stvarnosti, primetim danas da mi se volan "mrda", pogledam i vidim da je ovaj plastični (!?) prsten pukao:
https://i.imgur.com/EobbNJi.jpg
Jel ima taj deo standardne dimenzije i kako se zove, da ga kupim i zamenim. Servisi su prezauzeti.

taj plasticni deo je samo dust cap, ne mrda volan zbog njega, sigurno nije sve dobro zategnuto pa radi malo, ili su otisli lezajevi unutra

toxicm taj Bulls na papiru izgleda mnogo bolje za 450e, e sad po slikama Focus izgleda u odlicnom stanju, ali losija oprema, realnije mi je nekih 380-400e za deore sa air fork, mozda zbog XL stavljaju vece cene, ne znam ako hoces mogu otici da ih pogledam, ja sam iz NS

edit: sad vidim da su tockovi na Focusu sa truaxle, sto je bolje od QR. ako Bulls ima QR tockove onda bolje Focus zbog future upgrades, mozes na taj ram staviti mnogo bolju opremu ukoliko budes zeleo u buducnosti

Poslednja izmena:
Puno bi mi značilo ako bi mogao da ga pogledaš. Ortak koji je bio u NSu se preselio prošlog meseca... Ako mi se ovaj za Bulls ne javi do popodneva odustajem od njega. Čini mi se da krije slike i pun opis jer je bajs verovatno sumnjivog porekla...

To je moj problem s cikloberzom - što je novije to je kradeno, što je starije to je raspad. Cene velike u oba slučaja.

Jel može meni preporuka za sličan bajs kao što pominje @jaksa, ali za manji budžet? Dao bih 200-250e, treba mi za do posla i nazad nekih 5km po Nbg, najveći uspon je dok se uspenjem uz Brankov most :) I povremeno (trenutno jednom nedeljno) se provozam oko 20-ak km po gradu, uglavnom je sve po asfaltu, ali vozim svoj mtb od kad sam bio klinac pa sam sebi smešno delujem, a i krivim se prilično pa mi treba nešto veće i malo bolje. Visok sam 193. Ako može konkretan oglas, ja sam pregledao prilično njih, ali nemam pojma šta da odaberem, kako da odaberem, šta da gledam...

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Puno bi mi značilo ako bi mogao da ga pogledaš. Ortak koji je bio u NSu se preselio prošlog meseca... Ako mi se ovaj za Bulls ne javi do popodneva odustajem od njega. Čini mi se da krije slike i pun opis jer je bajs verovatno sumnjivog porekla...
ako se odlucis za nesto javi mi, samo dogovori sa prodavcem da cu doci :), trenutno sam na godisnjem tako da mi nije problem vreme

Super, kontaktiraću prodavca u toku dana pa javljam. Hvala puno, odužiću se prvom prilikom! ( :

Edit:
Prodat Focus...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Imaš oba i na cikloberzi (preglednije mi je nego na KP i nema reklama...)

Pa gledaj, dovoljno si svestan svega čim pominješ i uopšte ih uzimaš u obzir. Inače, na CB-u piše da je buls prodat. Dalji komentar mislim da je suvišan.

Tehnički gledano, Sora je bolji izbor od Clarisa. Iako je u pitanju samo jedna brzina, kažu da je mnogo bolji odnos i prelazi. Da li vredi 100€ više...mislim da ne.

Slaba ponuda baš nešto, do pre 2-3 nedelje mi izbacivalo 2-3 strane na Cikloberzi po parametrima gde danas nema ni jedne cele, a i to mahom prodato. Ono nema ni novih...

Meni se od tih hibrida jedino ovaj dopao:
https://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/city-turing-10/specialized-source-expert-8
...ali je u Smederevu i možda ti je veliki (58cm).
Bliže Bg-u ne nalazim ništa meni zanimljivo, dalje i ima po nešto, ali opet slaba ponuda:
https://www.kupujemprodajem.com/bicikli/touring-i-trekking/cannodale-bod-boy/oglas/95044618
https://www.kupujemprodajem.com/bicikli/touring-i-trekking/sprecilized-sirrus/oglas/95006938

Inače, i onaj Bulls Copperhead je prodat, sad stavio u oglasu. Mada, tu sam već siguran da je ukraden bio i to sa ovih predela pa zato toliko nije hteo ni da okači u oglasu, ni da pošalje slike na Viber kako je prvobitno rekao... Verovatno i da prodavci prate ove teme, moguće da ni jedan od onih bajkova nije prodat.
Bukvalno nema ništa zanimljivo u XL-XXL veličinama za 300-450 evra.

Poslednja izmena:
Da, ponuda je trenutno nikakva, baš gledah sinoć...

Ovaj Sirus lepo (odlično) izgleda, samo njemu možda bude manji za jedan broj.
Sors Ekspert je matori ram sa karabudženom opremom.

Edit:
opet se pojavio Fokus?!

Prodavci često muljaju, primetio sam odavno da jedna grupa njih razmenjuje oglase ako ne i same bicikle.

Poslednja izmena:
Hvala vam. Neću da gledam ništa van Beograda i to samo skoro novo. Možda se nakanim da odem do ovog prodavca sa KP, mada mi je to dosta iznad željenog budžeta a pretpostavljam da mu se ne može platiti karticom na rate kao u Dekatlonu :)

Poslednja izmena:
Pozdrav ekipa, treba mi mala pomoć. Počeo sam pre koji dan s devojkom sa kratkim vožnjama bajsom, hoćemo to da ubacimo kao dodatnu fizičku aktivnost. Sad vozimo otprilike šta nadjemo od bajseva kući, i tražimo šta da uzmemo.
Vožnja samo po asfaltu, teško da će ikad biti više od 20-25km u cugu, tako da sam bacio oko na ove city modele.
Budžet je recimo oko 200e po bajsu, ne bih preko toga za sad, ako se uozbiljimo posle lako ćemo promeniti.
Najradije bih novo. Ne gadim se polovnog, naprotiv, ali o ovoj tematici veze nemam, tako da ne znam ni šta da tražim i gledam. Ono što bi mi definitivno bilo najlakše je Capriolo jer imaju prodavnice svuda. Jel vrede tih para?

Takođe preporuka i za veličinu bajsa, devojka je 159 visoka, ja 183. Hvala unapred :)

• Like
Reagovanja: M J
Prelistaj nekoliko stranica unazad

Kupovina novog u npr. Capriolu je najlakša, ali za 200 evra možeš kupiti npr. seriju Adrenalin ili Attack koji nisu nešto. Ja sam bio u sličnoj situaciji, kupio Adrenalin bajs i samo se napatio...
Stalno nekakvi kvarovi, prvo problem sa menjačem, kočnicama, počela da se ljušti farba. Capriolo je teški krš, po mom mišljenju.

Na kraju sam "poludeo" i kupio polovan bajs, sa kojim sam prezadovoljan... Ako imaš vremena i živaca da tražiš kvalitetniji bajs, moja ti je preporuka polovno. Može sa de nađe solidno do 200 evra u NS, odvezi ga do nekog boljeg servisa da ga provere pre kupovine, reći će ti u kakvom je stanju bajs, šta treba eventualno promeniti. Taj polovan će te duže služiti od ovih nazovi bicikala koje kod nas prodaju.

Imaš oba i na cikloberzi (preglednije mi je nego na KP i nema reklama...)

Pa gledaj, dovoljno si svestan svega čim pominješ i uopšte ih uzimaš u obzir. Inače, na CB-u piše da je buls prodat. Dalji komentar mislim da je suvišan.

Tehnički gledano, Sora je bolji izbor od Clarisa. Iako je u pitanju samo jedna brzina, kažu da je mnogo bolji odnos i prelazi. Da li vredi 100€ više...mislim da ne.

Prodat je bulls, ovaj drugi je 600e.
Vredi li? U odnosu na triban rc120?

Ne vredi.
Samo što Tribana nema kod nas :(

Poslednja izmena:
Triban slobodno zaboravi osim ako nemas nekoga da da donese od preko jer se nece ni pojaviti...
Domaci decathlon je blagi uzas, nema vecinu stvari, od bicikla drze samo MTB

Bicikl iz oglasa nije nov, vrv je sumnjivog porekla i sasvim je sigurno da sam proverio cenu na internetu za nov pre nego što sam postavio pitanje.
Dakle, koliko bicikl iz oglasa valja platiti. U protekle 3 nedelje kako se oglašava nije prodat.
Ovo ti je zdrav stav...
Mnogi ovde gledaju cenu novog, a zaboravljaju da kupuju polovan.

Ali treba da znas da domaci "trgovci" jako tesko skidaju cenu.

Da li vredi 600e?

Znam da ti to sad verovatno izgleda nebulozno ali za 600eur ja bi vec gledao drumase.
hibridi i CX su kategorija koja se dosta trazi pa je cena po meni malo neopravdano veca.

Bilo je drumaša...ali je ponuda očajna i ono malo bici opreme što su imali su rasprodali.IMG_20200215_170101_1.jpg

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Triban slobodno zaboravi osim ako nemas nekoga da da donese od preko jer se nece ni pojaviti...
Domaci decathlon je blagi uzas, nema vecinu stvari, od bicikla drze samo MTB

Ovo ti je zdrav stav...
Mnogi ovde gledaju cenu novog, a zaboravljaju da kupuju polovan.

Ali treba da znas da domaci "trgovci" jako tesko skidaju cenu.

Da li vredi 600e?

Znam da ti to sad verovatno izgleda nebulozno ali za 600eur ja bi vec gledao drumase.
hibridi i CX su kategorija koja se dosta trazi pa je cena po meni malo neopravdano veca.

Baš sam se pitao dal ćeš pokušati kolegi da objasniš da je drumaš prava stvar za njega :)

Nazad
Vrh Dno