TwistedMind
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009
- Poena
- 715
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
- RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
- GPU
- ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
- Storage
- 1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
- Zvuk
- FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
- PSU
- Seasonic Prime PX 850W Platinum
- Kućište
- Cooler Master Storm Trooper
- Monitor
- 2x ASUS MG279Q
- Miš & tastatura
- Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
- Ostale periferije
- Playstation 5
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pametni uređaji
- Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
- Pristup internetu
- Optički internet
pa lakse je kriviti bicikliste
nego mene vise interesuje tema oko kineskih carbon ramova![]()
kojih?
Udavilo se pitanje u moru komentara o zakonu.
Kao da ce neko od nas da promeni misljenje ili nacin voznje zbog nekog tamo zakona ili nekog tamo kolege sa foruma.
Full respect za poznavanje, jos vise za postovanje zakona, ali ja nastavljam da vozim kao i do sada, onako kako mi odgovara. Daleko od toga da sam bahat, cak preferiram trotoar, ali stvarno nekad nema logike da preskacem ogradu da bih se ukljucio na 30m staze pa onda ponovo nazad na put.
Anyway, 3 puta smo citirali zakon, i procaskali malo o tome, nema sta novo da se kaze na tu temu.
@illidan
ja sigurno za ovu sezonu necu uzeti kineski karbon jer upravo plastificiram trenutni alu + menjam neke sitnice. Sve u svemu, ulog od 100eur i ne isplati mi se da prepakivam sve za 3 meseca. Sledeca sezona.... ozbiljno sam se nalozio da probam. Malo odustanem, kao cemu to, ali onda me privuce ponovo.
Skoro sigurno da uzimam novu grupu, za sada je izbor na shimano m8100 (xt za mtb) i trebace mi ram i tockovi. Posto sam rekreativac, ne jurim svaki gram i aerodinamiku pa mozda uzmem siguricu neki alu. u tom cenovnom rangu mogu da biram i biram.