Orux maps služi za navigaciju i orijentaciju al nije za rekreaciju
Teško je svima udovoljiti zar ne?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Хм, ако је овај записан 2016. године а судија га сад позвао и казнио ... зар није прекршај застарео? Ваљда је рок за покретање поступка годину дана ... или сам ја лоше запамтио та правила?
Zanimljivo mi je što ima dosta treking bajsova sa ugradnim Nexus menjačem (7 ili 8 brzina) i totalna su mi nepoznanica, kontam da imaju prednosti jer su zaštićeni ali sa druge strane ne može da se lako vidi u kakvom su stanju unutra.@vladafkv, tiron
Gledajte sve veličine rama, a i oblik ako kupujete bez probe. Za 180cm treba oko 20" (50cm) veličina rama za MTB (to se odnosi na dužinu cevi gde ide šticna i sedište), taj prvi bi ti verovatno bio premalen. Gledajte i dužinu vodoravne cevi (od sedišta ka volanu), uglavnom su iste dužine, ali negde je ona kraća što može da bude problem. Za trek treba malo veći ram u odnosu na MTB za istu visinu. Probajte od nekog ortaka bicikl čisto da možete bolje da ocenite potrebnu veličinu.
Što se tipa tiče, za selo i loše puteve je po meni ipak bolji izbor MTB, uglavnom su čvršći od trekova. S druge strane, obzirom da je u pitanju Vojvodina, verovatno bi i trek bio dobar.
Imaš 14tog brevet koji ide kroz Mladenovac, topolu i Aranđelovac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari