Novi Specialized elektro bicikli
Pogledajte prilog 231011
Pogledajte prilog 231012
Cijena prava sitnica
Da, moja je plavo (možda malo više vuče na ljubičasto) crvena, blinkaju tri puta jedna, tri puta druga, pa naizmenicno u sekundi. Sinoć me saobraćajci obilaze i gledaju, nije im ništa jasno. Ali sam zato uočljiv dosta rano, i kad vide plavo crveno, trebalo bi po nekom refleksu i sami vozači da uspore. Znam da ja bih da ne znam šta je ispred mene a blinka plavo crvenoKoje dve boje, plava i crvena? Viđam po Kini na jutubu nekakve motorcikle koji svetle trepćuće plavo svetlo pozadi, pa mi nije jasno jel to tamo dozvoljeno ili je u pitanju zloupotreba kao što se ovde mogu kupiti blinkeri za "pratnju" za 10 evra.
Mene te najave bici staza iskreno plase, i vec rizikujem da budem dosadan na tu temu, ali stalno ponavljam nadajuci se da ce se prenetei tamo gde treba.
Ima li neki način da se unapred sazna kad će biti ovakvih promocija?Bilo je besplatno testiranje ovih spravica nedavno na Košutnjaku, nije me interesovalo, nisam čak ni pogled bacio![]()
Postavljao sa u ovoj temi, ne pratis na casuIma li neki način da se unapred sazna kad će biti ovakvih promocija?
Ja retko kad dolazim za BG, zapravo bez potrebe i ne dolazim, zadnji put bio u februaru, prošle godine...
Iscitaj ovo i bice ti stosta jasnije:Da li je neko podmazivao lanac sa obicnim motornim uljem i kakvi su utisci?
Ima li neki način da se unapred sazna kad će biti ovakvih promocija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari