valeksandar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.12.2010
- Poena
- 170
Realno, i to bi bilo rešenje.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Garmin edge 200 nije najbolji izbor iz jednostavnog razloga sto ne podrzava ANT+ senzore, znaci moze da se koristi samo kao gps loger, sto i nije neka preterano korisnija stvar od malo boljeg brzinomera.On topic
Da li je bolje za beleženje vožnji uzeti neki garmin edge (uzeo bih model 200 jer je najjeftiniji), ili neki dodatni telefon plus strava ili nešto slično? To pitam prvenstveno zbog baterije. Imao sam skoro trodnevnu vožnju i telefon je izdržao samo zato što sam odustao od korišćenja strave. A imao sam i power bank od 10000 uz sebe.
Nisi napisao koji model shwalbe, ali po mom iskustvu sa drumskim modelima continental ce duze da traje.dobro vece imam treking bicikl za duga putovanja.treba mi spoljne gume sa zastitom jel bolje continental turing plus ili swalbe hvala.na ebay nevredi kupovati jer naplacuju siping hvala.
@bakara Hvala. Ipak je sve ovo od Garmina preskupo (ili prastaro).
Ili ako su na rolerima, onda usporiš i voziš iza njih[emoji3]Nema ništa lepše voziti bajs i gledati sexy devojke kada prolaziš brzom brzinom pored njih.![]()
![]()
![]()
Kupi lepo neki mtb sa uskim gumama bez krampona, ti si nabacao razne modele raznih cena i po tome se vidi da ne znas sta hoces
A sto se tice kakvog su kvaliteta bicikle koje si naveo samo izguglaj koje delove ima (menjaci, kocnice...). Gledaj samo modele koji imaju bar alivio/acera opremu ili nesto u tom rangu ili bolje.
I da, ako mozes da uzmes polovno verovatno ces mnogo bolje da prodjes posto otprilike za novac koji das za novu biciklu uzeces duplo bolju polovnu.
Ne želim da zvučim bezobrazno ali ti imaš godina, kakav mtb, gde ćeš ti da voziš off?
Ae realno?
Čini mi se da ovde nisi razumeo. Ako grešim, izvini... da kupim neki Merida bajs ali ću svakako pogledati i Deore kako je Čvoruga preporučio...
Čini mi se da ovde nisi razumeo. Ako grešim, izviniDeore nije naziv bicikle, kao što je to Merida, već naziv Shimanove opreme srednje klase. I ja sam početnik kao ti, ali intenzivno čitam i vozim
Imaš na sajtu koji sam linkovao dosta korisnih tekstova za nas početnike. Verujem da je tačno ono što tamo piše
![]()
Hvala @dexter87 @Cvoruga @Gedza, na savetima naravno da sam vrlo rad da poslušam savete, svakako pre nego li se odlučim za konačni pazar dobro se presabrati ali prvo i pre svega sesti na bajs pre nego li se odlučim za neki, nepoverljiv sam u smislu da ja tripujem kako je neko izarčio bajs i sad ja treba da sednem na njega, a ja sam u tom nekom smislu vrlo komplikovanIskreno zakovao za Meridu na oko su mi se jako svideli, a verujem da cena odgovara njihovom kvlaitetu
jer sam više vizuelan tip nego što se razumem u delove koji kvalitetni, a iz nekog razloga Merida biciklovi su mi se baš na prvu najviše i dopali, znam da ću kako god mogu i umem ići na to da kupim neki Merida bajs ali ću svakako pogledati i Deore kako je Čvoruga preporučio. Imao sam neki Capriolo MTB i pozicija sedenja je bila takava da mi je sva težina bila nekako na kormanu tj više na prednjem točku,a to sam osetio po težini na rukama i bolovima u istim, vožnja mi nije bila baš ugodna, a kontam da je kod trekinga pozicija sedenja više izbalansirana ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari