To da, tek posle njega krećem sa ubrzanjemMa odličan spust, sa sve ležećim policajcima. [emoji14]
Ako overiš taj ležeći za zadnjom gumom, bolje odma' otvaraj padobran.
Pa ova i jeste zakacena na korman, ne na lulu.
a zasto tolike pare. kod kineza su 300 kinti.
da vas pitam : zna li neko dokle ce lift na brankovom mostu biti u kvaru ? evo vec nedelju dana foliraju ?
dajte malo se angazujte. ko ima nekog u novinama, nek potera il je to u sklopu prevare BGH2O ?
Biciklistički lift na Brankovom mostu biće popravljen u toku sledeće nedelje, dok će rekonstrukcija pešačke staze, koja je već dve godine zatvorena, ali i čitave saobraćajnice, morati, međutim, da sačeka sledeću godinu, pišu Večernje novosti.
Iako je lift star svega deset godina, već treći put u 2015. je van funkcije. Biciklisti koji ga redovno koriste moraće da sačekaju još nekoliko dana da bi se osposobio.
“Naručili smo deo koji se pokvario i čim stigne radnici će ga ugraditi i popraviti lift”, kaže Darko Glavaš, direktor "Beokom" servisa.
Kako kaže, taj posao bi trebalo da bude završen u narednih nekoliko dana i da očekiju da će već sledećeg vikenda moći da se koristi.
problem sa diskom imam i dalje, samo sad je buka nepdnosljiva, nesto sam izgleda sjebao kada sam tocak skidao. Nego imam jedno drugo pitanje za iskusnije bajker. U zadnje vreme, odnosno da kazem kada sam kupio "krsten"bajs, posle duzih voznji boli me koleno, i to desni spoljni deo kolena ispod casice. Pre toga me nikada nije bolelo koleno od voznje bajsa, jos je bio neki celicni prastari MTB. Sad sam uzeo track ram je velicine M, s'obzirom da sam visok 174 mislim da je ok, naravno podesio sam visinu kada vrtim da mi noga bude skroz ispravljena. Jel imao neko neki slican problem? Uglavnom me boli kada pravim malo duze rute.
I jos da li moraju da se menjaju paknovi kada se menja rotor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari