Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Ja ako budem isao na Bubanj potok u Subotu pogledacu. Ali ne mogu jos nista da garantujem zbog posla...

@ stolex, htedoh da kazem da mi se nije gledao taj klip jer uvek pop*zdim kad procitam nesto onako. Ruke bi im sek'o.

Praticemo svi oglase za koje znamo da su aktuelni i daj boze da neko prepozna.

Ljudi hvala vam na podrsci.Iskreno ne ocekujem puno,jer su Mirzi nestala dve bicikle i nismo ih nasli,no nada umire poslednja.Sto je Beograda i buvljaka tice otici ce burazer u nedelju,ne moze ni on od obaveza da ide svaki dan ,radi u CZ. A ako ikad saznam ko je digao bajs i ovaj kojim slucajem zarvsi u CZ imace lep boravak tamo...

E wolf bas ga naheba , ako nema ko da pogleda u kraljevu mogu da odem u nedelju da pogledam, ako bude lepo vreme.

Ljudi hvala vam na podrsci.Iskreno ne ocekujem puno,jer su Mirzi nestala dve bicikle i nismo ih nasli,no nada umire poslednja.Sto je Beograda i buvljaka tice otici ce burazer u nedelju,ne moze ni on od obaveza da ide svaki dan ,radi u CZ. A ako ikad saznam ko je digao bajs i ovaj kojim slucajem zarvsi u CZ imace lep boravak tamo...

Vucko brete, znam kako se osecas, stvarno mi je zao sto se to desilo i kad si mi rekao vratio mi se onaj ruzan i tezak osecaj u grudima kada su meni ukrali oba bajsa.
Nada umire poslednja, ja jos uvek bacim pogled na oglase u nadi da cu naci barem jedan bajs.
Rekao sam ti koga da pitas u vezi pomoci, mozda moze nesto da uradi.

E wolf bas ga naheba , ako nema ko da pogleda u kraljevu mogu da odem u nedelju da pogledam, ako bude lepo vreme.

Nemoj se cimati zbog mene,ako si planirao ionako na tu stranu onda ok.Hvala u svakom slucaju. Sad za vreme odmora planirao sam neku rutu sa Mirzom,eventualnobda skocimo i do KG ali.... Palo mi je na pamet sad za vreme odmora da nastampam letke,sa slikom bajsa i ponudjenom nagradom za info koji bi doveo do nalazenja bicikle i da zaredjam po selima u okolini,eventualno skocim i do okoline,Cuprija,Paracin,Svilajnac,Despotovac,V. Plana.... Naravno raspitao bih se i ispred lokalnih zadruga. Jedino se plasim da i potencijalni kupac moje bicikle ili sam lopov ne vidi letak pa ode u ilegalu,ovako ako je opusten mozda ga i nahvatam.HT bike nije redak kod nas,ali ovaj moj ram za sve ove godine mozda sam dvaput video na cikloberzi.

Poslednja izmena:
lol, meni ovaj sport tracker zaglupeo :)
možete pogledati ovu zbrku, a na tom mestu sam samo stao (tu mi majstor za bajk) da mi pogleda zadnji menjač na kratko i sve zakucalo :)
http://www.sports-tracker.com/#/workout/ivanfsm/1u0dko9hcddbh63e

Moras prvo da namestis da ti rute budu javne da bi mi ostali mogli da vidimo.

Sunce ti, obavezno bacite pogled
http://www.ugradu.info/index.php/valjevo-vesti/13112-profesor-fizikog-osumnjien-za-krau-bicikli

wolf, sve je moguce.. raspitaj se nekako, ko zna koliki je ''radijus kretanja'' imao ovaj olos

Nadam se da ce ova stoka trunuti u zatvoru.
Problem je u tome sto policija ne shvata ozbiljno neke daleko vece i opasnije slucajeve a kamoli kradju bicikle, za njih je bicikla bicikla, koja po njihovom ogranicenom gledanju kosta ne vise od 10k rsd. :(
Sumnjam da je ovaj scot radio sam, ekipa je u pitanju koja radi na teritoriji cele zemlje.

Malopre videh na TV-u, matorac a toliko aktivan, ko zna koga je sve "ojadio".

Čitajući temu imam utisak da samo nas nekoliko koristi Endomondo, zašto? :)

Probaj ST pa ces videti zasto. :D

Poslednja izmena:
Malopre videh na TV-u, matorac a toliko aktivan, ko zna koga je sve "ojadio".

Čitajući temu imam utisak da samo nas nekoliko koristi Endomondo, zašto? :)

Hoce on ponekad tako da brljavi, uglavnom je losa konekcija sa satelitom u pitanju, takodje brljavi i sa max.brzinom.

Samo redovno prati oglase. Mada sam siguran da se neće odmah pojaviti u njima, jer i oni znaju da ti sada razgledaš i tražiš. Ako su uigrana ekipa, sigurno imaju i čoveka koji im farba ramove, a uz sve to i nekoga od preko.
Obično se to rastavi u delove i prodaje po pijacama ili oglasima. Budi spreman i na to da vidiš nekog na tvom bajsu.
Ne veruj nikome, jer je možda i neko od tvojih komšija iz zgrade, pomagao u kradji.
Siguran sam da većini ljudi kada vidi otključan bajs, dodje pomisao da sednu i pobegnu, čak i ženama.

Jel radio neko powder coating rama i da li je to uopste preporucljivo? Odradio bih mozda mat crnu varijantu mada ne znam ni koliko to moze da kosta...

Wolf i meni su makli dva bajsa mada oba da se saberu nisu kao pola ovog tvog, ne bih da te obeshrabrujem ali vrlo su male sanse nazalost... :( Em sto nasi "organi reda" na to gledaju kao najuobicajeniju stvar em sto se stoka ispraksirala pa je vrlo tesko uci u neki trag. Vise nisam hteo da kupujem sajle, lance i ostale gluposti za zakljucavanje jer jedino tako znam da necu da se odvojim od bicikla ili ga ostavim negde bez nadzora :/

Vezano za šorc sa tregerima: dodatna zaštita od vetra

Hvala, ja ne vozim baš po jakom vetru i hladnoći, pa mi ne bi palo na pamet, a treba imati u vidu. Inače nosim široki dres, pa mi i vetar ne smeta zdravstveno.
Ranac moram da nosim na duže vožnje zbog klope, fotoaparata, dodatnih baterija, lampe, GPS-a, plus nekih standardnih sitnica, kao što su vlažne maramice. Ako idem na više dana, obavezno i netbuk sa punjačem, plus neka garderoba. Dodatnu vodu planiram da prebacim na bajk, a i baterije bi stale u torbicu. No, klopa, netbuk i garderoba nikako.

@wolf E j... ga! :( Pored svega još i to da te zadesi, stvarno katastrofa. Ne mora da znači da je organizovano tipovano, možda je samo naleteo klinac iz zgrade ili njegov drug. Obrati malo pažnju i prati oglase. Neki ljudi su nalazili bajk i posle više od godinu dana. Samo treba biti uporan. A na obilaske i letke bi mogao da potrošiš više para nego na zamenski bicikl. I što reče sajlonac, ja sam prestao da nosim sajlu sa sobom baš da ne bih došao u iskušenje da ga ostavim. I kad tražim neku prodavnicu tokom vožnje, gledam da bude pregledna, da ne ulazim duboko unutra i da sve vreme vidim bajk. Eventualno bih ga i tada zaključao sajlom. Sa nekim prijateljima sam se skoro pokačio objašnjavajući da neću doći ako bajk ne mogu da uteram kod njih u stan. Oni svi puni ideja da "ima mesta" u hodniku i odakle mi ideja da će da ga ukradu. Gde ne može bajk, ne idem ni ja.

@cane zgrada ima samo 4 stana,odatle nije niko.Ali pored mene u zgradi ima jedan dzanki,na cao zdravo sam sa njim ali ko ce ga znati.Od komsije policajce dobih info da se druzi sa nekim sto je skoro pusten iz zatvora zbog kradja,iz BG je ali je ovde dosao kod keve.Najbolji deo,komsija je juce rekao ovima u SUP sta i kako,dao im podatke gde zive i ostalo i niko se nije udostojio za ova dva dana da dodje i da ih pokupi ili porazgovarw sa njima.Naselje ima ispod 1000 stanovnika,i da nisu ova dvojica ne ostaje puno njih koji bi mogli da budu krivci.Nekog sa strane iskljucujem,ovo je odradio neko ko je znao za vrednost bicikle i gde zivim,kao i da bicikl ostavljam u podrumu.

Ne vredi, moraces sam da se iscimas, sad cu da ti posaljem pp. Ja bih odma' jurio tu dvojicu imbecila

Ma nema od murije nista. Tako su meni pre 10 godina ukrali nov bajs (i jos par skupljih od mog u krugu od par ulica). Kada su mi javili da dodjem da pogledam da li je neki od tih moj, tamo su na gomili bili nabacani sve neki polu sastavljeni polu prefarbani biciklovi. Prosto vidis da su pravili frankenstajna samo da se ne bi prepoznao na ulici.

A svi su znali ko je krao, no dobro bar su vecina pocrkali od gudre koju su od toga kupovali.

Poslednja izmena:
Slazem se da od policije nema nista, ja to odlicno znam, osetio sam na svojoj kozi, dva puta.
Sam na svoju ruku nisam nista preduzimao iz vise razloga, ako nekog prebijem, taj ce me tuziti i ja zaglavim 30. dana robije plus obestecenje, sta sam uradio?
Danas na nikoga ne smes prst da uperis ili da maltretiras nekog, da juris nekog pogotovo ako se nema dokaza, ja znam ko je meni obe bicikle ukrao, ali nemam dokaza da to dokazem.
Zao mi je sto su mu ukrali bajs, zao mi je nego za oba moja, vozili smo, druzili smo se preko te bicikle, znam u kakvoj je teskoj situaciji i jos sad ovo, ali mislim da nije resenje terati ga i davati neke sulude ideje, mozda mu to samo jos gore donese.

Danasnja voznja.

http://www.sports-tracker.com/#/workout/mirza82/8j3jp0qqo76s5md3

Zasigurno bez ishitrnih postupaka, nista sam ne preduzimaj. Ti razmisli da li si necime mogao da namamis nekoga da te prati ili neku nelogicnost koja se desila tokom zadnje voznje, a da je dala mogucnost nekome da dodje do tvog bajsa.
Ako neko treba da porazgovara sa ta dva tipa, onda to treba neko koga ne znaju i ko zna kako da izvuce neki info od njih. Ako imas nekog poznanika koji radi u policiji (po mogucstvu inspektor) bio bi idealan za tako nesto.

Naravno, nista na svoju ruku i ishitreno. Ovog dzankija video pre pola sata kada sam se vracao sa posla,bio sa nekim likom,pretpostavljam taj iz BG. Javio mu se normalno,kao da nista ne sumnjam.Jer bez dokaza mogu da ga olesim i da nista ne postignem.A da se petljam sa policijom posle,idem na sudjenja,eventualhono izgubim posao to nikako ne smem. Da ga pitam otvoreno opet nema smisla,i da jeste sigurno mi nece reci "e jeste,mi smo ga smotali" , jos bih mogao gore da napravim i da se ako vec nisu brze bolje otarase bicikle. Inace policija nije bila ni danas,otici cu jos u ponedeljak ali mislim da mi nista pametno nece reci. Sto se potrage u sopstvenoj reziji tice bicu istrajan,gledanje svih oglasa ce mi postati mantra pred spavanje,pa mozda i izleti. U medjuvremenu moram da sklapam finansisku sliku koliko mogu da prostrem cebe za novi bajs.

Uh, ja da znam ko mi je ukrao biciklu, čekao bih i udario na njegovo bolno mesto kad se najmanje nada. Ima jedna lepa klingonska izreka koja kaže : "osveta je najslađa kad se služi hladna". Šteta što zakoni nisu bolji inače bi stvarno bio red da se takvi tipovi propuste kroz šake, i to DEBELO !!!

Dakle, ukradi i ti njemu nešto, izbuši mu gume na kolima, ogrebi mu kola. To niko posle ne može da dokaže da si ti, pogotovo ako to radiš u mrklom mraku i oprezno.

Znam da će nekima ovo zvučiti čudno, ali ja ne ostajem nikom dužan, uvek nađem načina da smislim nešto, čak i posle proteklog vremena. Ne može se sediti miran bre dok ti kradu stvari, ko normalan to može ???

Poslednja izmena:
Kosta vodis se niskim strastima, a to nije dobro. Svime time ih ti ne cinis boljim, ali sebe cinis gorim. Treba se izdici iznad toga.
Dodje mi da ti promenim avatar u: "Cime zracis to i privlacis."

Zna i kosta da ga zavuce hehe.

Covek je rekao da ja najverovatnije taj narkic. Ako nije 100% siguran bolje da nista ne preduzima jer ce samo sebi naneti zlo

Kosta vodis se niskim strastima, a to nije dobro. Svime time ih ti ne cinis boljim, ali sebe cinis gorim. Treba se izdici iznad toga.
Dodje mi da ti promenim avatar u: "Cime zracis to i privlacis."

+1
Потпуно исправно размишљање, сасвим исправан савет...

@wolf 87
***. baš mi je žao.:(
Pogledaću ja sutra na auto pijaci u Nišu. Mada tamo nisam nikada video da prodaju iole kvalitetne bicikle.

Da odgovorim sam sebi za Velo 7. Može se menjati vreme i obim točka bez resetovanja uređaja. Meni je uređaj bio resetovan i dok ne registuje kretanje ne daje mogućnos podešavanja.

I najmlađi član porodice dobio prevozno sredstvo http://www.intersport.rs/proizvodi/...is-de%c4%8diji-bicikl-wild-dog-12_p2885#c2870 pošto je još mali od sledeće godine počinjemo sa vožnjom.:)

Nazad
Vrh Dno