Ove sada koristim, fabričke
SHIMANO SL-TX50 3×7
Deluju zanimljivo, i cena im je prihvatljiva, hvala. Videću onda za vikend kad sredim bajk da skoknem do Planet Bike-a.
Da li neko zna gde ima da se kupe bicikli u Uljmi. Treba sutra da idem da pogledam. Moze i na PM. Any1?
Nisam siguran da li u Uljmi ili Nikolincima, ali u jednom od ova dva mesta ima. Ako dolaziš iz pravca Pančeva, na samom izlazu iz mesta prema Vršcu, kuća sa leve strane. Kuća je na glavnom putu i na travnjaku ispred kuće stoji poređano 20-30 bicikala. Ne možeš da je ne primetiš...
Pogledao danas u Uljmi. Tamo nema nista vredno pomena. Pogledao i bajsove u Zlatni Tocak u Vrscu. Ima veliki izbor al opet nisam nasao nista za mene. Znaci ima low i preko 35k dinara. Nema neka sredina.
Nemaju Polar Mirage Comp i Polar Forester Man koje sam merkao. Nudili mi Polar Niner X2 29 http://www.capriolo.com/capriolo-bicikli/2013/sport/niner-x2-crno-sivo-zuto Ne znam vise sta da radim. Valjda li cemu ovaj. Kakve su mu ovo kocnice? Znam da je osnovna oprema kod sva 3 navedena modela. Znam da do 30k ne mogu uzeti nista krsteno ali ne zelim bas da bacim pare na krs. Neki savet?!? Treba mi bajs sto pre.
Normalno je, tako funkcionise taj sistem koji je daleko do idealnog. Treba da imas sraf sa te strane na kojoj je fiksni pakn i njime stelujes zazor do diska, koji treba da je sto manji, a da ne kaci disk kada je kocnica pustena. Tim stelovanjem se disk najmanje zakrivljuje prilikom kocenja. Pokretni pakn stelujes kako zelis da ti se ponasa kocnica prilikom stiskanja rucice (trebalo bi da je malo veci zazor nego na onoj strani gde je fiksni pakn. Ako je Logan u pitanju to je krs neopevani. Mehanicki Shimano radi, mada nije to-to (po meni minimum ispod koga ne treba ici), a jedine mehanicke koje su bas dobre su Avidove BB7, koje mogu da pariraju hidraulikama.
Napred.
E ljudi kome treba ovako nesto neka pazari, jer mislim da je nestvarno dobra cena. Ne znam u cemu je fora, ali po meni je ovo dzabe i porucih dva kompleta.
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali...t-535-hidrauika-novo-nekorisceno#.U5X-9igayhV
Samo da se izmene pakne na oba tocka treba 2k dinara okvirno, a ovde imate i shiftere i kocnice koje su bolje od vecine hidraulika koje se voze.
PS ako naletite na nekoga ko prodaje povoljno ili ima viska dobru sajbnu srednjeg pogona 32T neka mi javi, a moze i 44t, ali ona nije hitna. minimum Deore ili sl. To je ona koja ide na 4 srafa.
E ljudi kome treba ovako nesto neka pazari, jer mislim da je nestvarno dobra cena. Ne znam u cemu je fora, ali po meni je ovo dzabe i porucih dva kompleta.
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali...t-535-hidrauika-novo-nekorisceno#.U5X-9igayhV
Samo da se izmene pakne na oba tocka treba 2k dinara okvirno, a ovde imate i shiftere i kocnice koje su bolje od vecine hidraulika koje se voze.
Hvala za hint. Naručen jedan komplet. Samo još da vidimo kako će da mi odgovara DCL...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari