Konkretno kod ovog prodavca koga sam naveo, ceo komplet je 50-60 evra, dok je u Planet bajku samo donji deo toliko.
Imate li jos predloga gde pogledati biciklisticku odecu?
Planirao sam da uzmem neki novi biciklisticki komplet (gace + dres), pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa narucivanjem, konkretno neceg ovako ili ovako. Konkretno kod ovog prodavca koga sam naveo, ceo komplet je 50-60 evra, dok je u Planet bajku samo donji deo toliko.
Imate li jos predloga gde pogledati biciklisticku odecu?
Samo mali podsetnik za ove što kače vožnje: javni forum + gps = treba razmišljati šta se kači.
@mirza
Gde si ti uzeo?
@ mirza82: Upravo sam takav odgovor trazio, znaci bolje da se ne upustam u avanturu sa dresom preko njega. Gde si ti taj tvoj komplet uzeo?
Ovaj ti mozda bude dobra kupovina:
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/odeca-i-obuca-78/kompleti-82/sky-komplet#.U5T2vygayhU
Što se tiče gaća to stvarno treba da gledaš jako dobar uložak zbog dugih vožnji. Nemoj da gledaš samo cenu jer je bitnije da imaš kvalitetne gaće nego dobar dres. Njega možeš imati i za 700din pa možeš nositi i sintetičku majcu umesto dresa.
Danas "kaparisah" u PlanetBike-u Mirage Pro niner u petak stiže. Koliko je ovo čudo, 26 deluje kao dečija pored ove.![]()
Da ga dugo voziš i da nam napišeš utiske posle prve vožnje.
Meni Forester sa 27" ide lepo, mogu da zamislim tek kako 29" ide. Doduše Forester ima tanju gumu zbog klase kojoj pripada al opet.
Inače je l' ima neko savet ili preporuku za neke šiftere koje bih mogao da stavim pošto ovi fabrički nisu nekog kvaliteta?
O fino, javi se kad stigne pa da motamo malo![]()
Koje siftere sada koristis, jesu li 3x9?
Sve od Deore pa nagore su za preporuku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari